Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Όχι καυλωμενη θα έλεγαΚαλημέρα, ταλαιπωρημενη φαίνεσαι
Όχι καυλωμενη θα έλεγαΚαλημέρα, ταλαιπωρημενη φαίνεσαι
Εγω Κωλο είδα...που το είδε??Όχι καυλωμενη θα έλεγα
ειμαστε πολυ μπροστα εδω!την καλησπερα μου @Sofia_Magic!Εγω Κωλο είδα...που το είδε??
Εγω Κωλο είδα...που το είδε??
Κοίτα να δεις που πρέπει να χαμογελάμε όταν μας βγάζουν φωτογραφία στα 4 μην τυχόν καταλάβουν την διάθεση μας.....ειμαστε πολυ μπροστα εδω!την καλησπερα μου @Sofia_Magic!
Χορνυ μού ❤❤Καλησπε΄ρα κούκλα, ἤ μᾶλλον καληΜΕΡΑ στὴν περίπτωσή σου! Φιλάκια πολλά!
Η δικια μας θα ειναι στα υψη παντωςΚοίτα να δεις που πρέπει να χαμογελάμε όταν μας βγάζουν φωτογραφία στα 4 μην τυχόν καταλάβουν την διάθεση μας.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χορνυ μού ❤❤
Πάντα τέτοια εύχομαι ❤Η δικια μας θα ειναι στα υψη παντως
Αφου ειστε στημενες σατ τεσσερα ξερουμε τη διαθεση σας.θελετε ΠΟΥΤΣΑΚοίτα να δεις που πρέπει να χαμογελάμε όταν μας βγάζουν φωτογραφία στα 4 μην τυχόν καταλάβουν την διάθεση μας.....
Χορνυ μού ❤❤
Δεν χρειαζεται να το ευχεσαι διοτι εσυ (συμπεριλαμβανονται και καποιες αλλες συναδερφυσες σου γενικα εννοειται).. απλα καποιες απο εσας ειστε κατι σαν φαρμακο το οποιο ειναι ο εχθρος της ελλειψης διαθεσηςΠάντα τέτοια εύχομαι ❤
Ξυπνητούρια!Εγω Κωλο είδα...που το είδε??
Κωλαρα μπαμπατσικια κωλαρα.το λες και γεμιζει το στομα σου.ΚΩΩΛΑΑΡΑΑΑ@Antidote μου ❤
Πρώτα ραντεβού μετά την κριτικη αου 5 στα 5 στο προαωπακι μου
Αγάπες μου ευτυχώς που βλέπετε το κωλο.και Όχι τον κουβά σφουγγάριζα πριν ξέχασα να το βάλω ατνν άκρηΚωλαρα μπαμπατσικια κωλαρα.το λες και γεμιζει το στομα σου.ΚΩΩΛΑΑΡΑΑΑ
Ααααα είναι μυστικό δεν το ξέρεις ❤προσωπαρα!!
Τωρα τον ειδα το κουβα δε το παρατηρησα.με θαμπωσαν τα κωλομαγουλα σου.Αγάπες μου ευτυχώς που βλέπετε το κωλο.και Όχι τον κουβά σφουγγάριζα πριν ξέχασα να το βάλω ατνν άκρη
Κοίτα να δεις που πρέπει να χαμογελάμε όταν μας βγάζουν φωτογραφία στα 4 μην τυχόν καταλάβουν την διάθεση μας.....
Χορνυ μού ❤❤
@Antidote μου ❤
Πρώτα ραντεβού μετά την κριτικη αου 5 στα 5 στο προαωπακι μου
Ουδεν σχολιο
Καλημερουδια❤
δεν αντιλεγω!μαλλον δεν καταλαβες χιουμορ μουΑαααα είναι μυστικό δεν το ξέρεις ❤
Ναι το κατάλαβα μετά αλλα ήδη είχα γράψειδεν αντιλεγω!μαλλον δεν καταλαβες χιουμορ μου