Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.933
Στην κωλοτρυπιδα θέλω λαδάκι μην μπερδευτείς...Έρχομαι άμεσα!!!στείλε στίγμα!!!
Στην κωλοτρυπιδα θέλω λαδάκι μην μπερδευτείς...Έρχομαι άμεσα!!!στείλε στίγμα!!!
βγαλε κανα κωλο φωτογραφια εσυ ή εστω μια μπουγατσαΠλήττω πάω να φαω …
έτσι νομίζεις πως σε ακολουθούν και τα ''κορίτσια'' σου?Χαίρομαι που μάζεψα όλα τα τρόλ ...
Έχω τους ακολούθους μου ... ένας ένας εμφανίζονται ...
Καλησπέρα μωρό με την κωλαρα σου...Καλησπέρα γλυκουλια μου ❤
Εεεεπ!!!Στην κωλοτρυπιδα θέλω λαδάκι μην μπερδευτείς...
Μαζί σου και εγώ αφεντικό. Σε κατανοώ απόλυτα.Πλήττω πάω να φαω …
'Ολα έξω απ τα δόντια τα λες, έ? Είσαι εσύ...Στην κωλοτρυπιδα θέλω λαδάκι μην μπερδευτείς...
Επ....τι θες μωρο μου ?Εεεεπ!!!
Δεν μπερδεύομαι μην ανησυχείς...αλλά και να μπερδευομουν πίστεψε με στο λάδωμα της κωλοτρυπίδας θα καταλήγαμε!!!Στην κωλοτρυπιδα θέλω λαδάκι μην μπερδευτείς...
Βρε βρε μεσημεριατικα. ...Δεν μπερδεύομαι μην ανησυχείς...αλλά και να μπερδευομουν πίστεψε με στο λάδωμα της κωλοτρυπίδας θα καταλήγαμε!!!
Ουδέτερο θα έλεγα. Με μέτρο λογικά είναι έπαινος. Εάν όλη την ώρα αυτό κυνηγάς, αυτοπροσβάλλεσαιΜουνόδουλος εἶναι προσβολή ἤ ἔπαινος; Ἐρώτημα μεγάλο!
Ενώ εμείς θα καταλήξουμε στην εκκλησία!!!!με την φωτό αυτή μας έφτασε στα αυτιά!!!!Βρε βρε μεσημεριατικα. ...
Μια ταπεινή φωτο είπα να ανεβάσω και θα καταλήξω με καυλες ...
αυθορμητη πανταΒρε βρε μεσημεριατικα. ...
Μια ταπεινή φωτο είπα να ανεβάσω και θα καταλήξω με καυλες ...
Συμφωνώ.. .Ουδέτερο θα έλεγα. Με μέτρο λογικά είναι έπαινος. Εάν όλη την ώρα αυτό κυνηγάς, αυτοπροσβάλλεσαι
Π
Τι να θέλω;!Επ....τι θες μωρο μου ?
Εντάξει μόνο εσύ θα μου βάζεις ❤Τι να θέλω;!
Λαδακι στην κωλοτρυπίδα σου… μόνο εγώ…μωρό μου!!
Ναι. Εάν θες να στο παίξω δύσκολη δεν είναι το στοιχείο μου ..μωρο μου..Πολύ εύκολα δεν ειπες το «ναι»;
Εντάξει μόνο εσύ θα μου βάζεις ❤
Πολύ εύκολα δεν ειπες το «ναι»;Εντάξει μόνο εσύ θα μου βάζεις ❤
Πάμε σε ναρκισσιστικα μονοπάτια τώρα. Αυ΄το βιώνεται και από τα δύο φύλα, στον άντρα με την υπέρμετρη ανάγκη για σεξ, και στην γυναίκα με την συνεχή κολακεία (χωρίς την ανάγκη του σεξ, το λεγόμενο καβλάντισμα).Συμφωνώ.. .
Προσθέτω όμως ότι το συνεχές " κυνήγι " να συμβαίνει ασυνείδητα...να το βλέπουν οι άλλοι και όχι ο ίδιος
Γ
Συμφωνώ και πάλι Π μπορώ να κάτσω να μιλάω αρκετά μαζί σου θα βάλω ένα φουλστοπ γιατί θα με πιάσει πολυλογίαΠάμε σε ναρκισσιστικα μονοπάτια τώρα. Αυ΄το βιώνεται και από τα δύο φύλα, στον άντρα με την υπέρμετρη ανάγκη για σεξ, και στην γυναίκα με την συνεχή κολακεία (χωρίς την ανάγκη του σεξ, το λεγόμενο καβλάντισμα).
Π