geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.860
- Πόντοι
- 34.478
εχε χαρη που δεν εισαι γυναικα.....αλλοιως....Εδώ δε στρώνει το 5χρονο θα στρώσει αυτός ?
εχε χαρη που δεν εισαι γυναικα.....αλλοιως....Εδώ δε στρώνει το 5χρονο θα στρώσει αυτός ?
Γειά σου αγαπούλα μου επιστρέφω.....απειλή ήτανΤι κωλοξενοδοχείο είναι αυτό βρέ?...
Καλησπέρα κουκλάκι ζωγραφιστό. Καλές διακοπές/ξεκούραση.. και ότι άλλο προκύπτει...
κάτσε... όπου νάναι θα μας βάλει βιντεάκιΕδώ δε στρώνει το 5χρονο θα στρώσει αυτός ?
ΚωλαραααααΚαλησπέρα γλυκουλια μου ❤
Μαλακα τώρα το έγραφα αυτό μόλις … εν τω μεταξύ το videaki πέφτει όταν του θίξουν καμία κατά φαντασία προστατευόμενη . Σαν τις διαφημίσεις . Α ρε κατάντια .κάτσε... όπου νάναι θα μας βάλει βιντεάκι
θα το πάρω προσωπικά...
Oh, nooooooo! Φοβέρα μου... Ορθά τα λες, είχες πει κάτι ότι θα είσαι διαθέσιμη 18-19, εάν θυμάμαι καλά.. Δεν με φοβίζει και πολύ η επιστροφή σου, πιο πολύ με χαροποιεί.. Ίσως φταίει το ότι δεν έχουμε κάνει αρκετή παρέα απο κοντά και έτσι δεν ξέρω πέρι τίνος πρόκειται..Γειά σου αγαπούλα μου επιστρέφω.....απειλή ήταν
Κάηκε λίγο θέλεις ν αέρθεις να μου βάλεις λίγο λαδάκι δεν φτάνω εκεί ?Κωλαρααααα
θα το πάρω προσωπικά...
Έρχομαι άμεσα!!!στείλε στίγμα!!!Κάηκε λίγο θέλεις ν αέρθεις να μου βάλεις λίγο λαδάκι δεν φτάνω εκεί ?
Στην κωλοτρυπιδα θέλω λαδάκι μην μπερδευτείς...Έρχομαι άμεσα!!!στείλε στίγμα!!!
βγαλε κανα κωλο φωτογραφια εσυ ή εστω μια μπουγατσαΠλήττω πάω να φαω …
έτσι νομίζεις πως σε ακολουθούν και τα ''κορίτσια'' σου?Χαίρομαι που μάζεψα όλα τα τρόλ ...
Έχω τους ακολούθους μου ... ένας ένας εμφανίζονται ...
Καλησπέρα μωρό με την κωλαρα σου...Καλησπέρα γλυκουλια μου ❤
Εεεεπ!!!Στην κωλοτρυπιδα θέλω λαδάκι μην μπερδευτείς...
Μαζί σου και εγώ αφεντικό. Σε κατανοώ απόλυτα.Πλήττω πάω να φαω …
'Ολα έξω απ τα δόντια τα λες, έ? Είσαι εσύ...Στην κωλοτρυπιδα θέλω λαδάκι μην μπερδευτείς...
Επ....τι θες μωρο μου ?Εεεεπ!!!
Δεν μπερδεύομαι μην ανησυχείς...αλλά και να μπερδευομουν πίστεψε με στο λάδωμα της κωλοτρυπίδας θα καταλήγαμε!!!Στην κωλοτρυπιδα θέλω λαδάκι μην μπερδευτείς...