Peter Pan(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.199
- Πόντοι
- 371
Έγινα περιστέρι
Έγινα περιστέρι
α είναι μια φίλη του Αναγούλα... εξαιρετικό κορίτσι... και με μόρφωση και με μυαλό ξουράφι...
Μάλλον σε άλλο ποστ μου ήθελες να κανεις παράθεση και μπερδεύτηκες.παντως εγω νυπτως τας αρχιδας μου
εεε τα χειρας μου
μην επηρεαζεσε απο τις κριτικες μου
εγω ειμαι μυστηριο τραινο καταρχας γαμαω τα παντα (απο γυναικες μεχρι πεννυ απο ντριμ)
μετα μην μου ζητας ευθυνες
εσύ έχεις το ακαταλόγιστο...παντως εγω νυπτως τας αρχιδας μου
εεε τα χειρας μου
εγω ειμαι μυστηριο τραινο καταρχας γαμαω τα παντα (απο γυναικες μεχρι πεννυ απο ντριμ)
Εδώ δε στρώνει το 5χρονο θα στρώσει αυτός ?εσύ έχεις το ακαταλόγιστο...
Αυτό ξεκαθάρισε το λίγο γιατί είναι παρεξηγησιμοπαντως εγω νυπτως τας αρχιδας μου
εεε τα χειρας μου
Τι κωλοξενοδοχείο είναι αυτό βρέ?...Καλησπέρα γλυκουλια μου ❤
εχε χαρη που δεν εισαι γυναικα.....αλλοιως....Εδώ δε στρώνει το 5χρονο θα στρώσει αυτός ?
Γειά σου αγαπούλα μου επιστρέφω.....απειλή ήτανΤι κωλοξενοδοχείο είναι αυτό βρέ?...
Καλησπέρα κουκλάκι ζωγραφιστό. Καλές διακοπές/ξεκούραση.. και ότι άλλο προκύπτει...
κάτσε... όπου νάναι θα μας βάλει βιντεάκιΕδώ δε στρώνει το 5χρονο θα στρώσει αυτός ?
ΚωλαραααααΚαλησπέρα γλυκουλια μου ❤
Μαλακα τώρα το έγραφα αυτό μόλις … εν τω μεταξύ το videaki πέφτει όταν του θίξουν καμία κατά φαντασία προστατευόμενη . Σαν τις διαφημίσεις . Α ρε κατάντια .κάτσε... όπου νάναι θα μας βάλει βιντεάκι
θα το πάρω προσωπικά...
Oh, nooooooo! Φοβέρα μου... Ορθά τα λες, είχες πει κάτι ότι θα είσαι διαθέσιμη 18-19, εάν θυμάμαι καλά.. Δεν με φοβίζει και πολύ η επιστροφή σου, πιο πολύ με χαροποιεί.. Ίσως φταίει το ότι δεν έχουμε κάνει αρκετή παρέα απο κοντά και έτσι δεν ξέρω πέρι τίνος πρόκειται..Γειά σου αγαπούλα μου επιστρέφω.....απειλή ήταν
Κάηκε λίγο θέλεις ν αέρθεις να μου βάλεις λίγο λαδάκι δεν φτάνω εκεί ?Κωλαρααααα
θα το πάρω προσωπικά...
Έρχομαι άμεσα!!!στείλε στίγμα!!!Κάηκε λίγο θέλεις ν αέρθεις να μου βάλεις λίγο λαδάκι δεν φτάνω εκεί ?