The Godfather
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.316
- Πόντοι
- 2.606
Εσύ πρόσεχε.Ελα Γιολανταρα μου να σου δωσω ενα φιλακι στο μαγουλο...
Δεν θέλει πολύ ο βάτραχος να σ' αρχίσει στα κατεβατά
Εσύ πρόσεχε.Ελα Γιολανταρα μου να σου δωσω ενα φιλακι στο μαγουλο...
Ελα ντε,αυτο που το πας...Εσύ πρόσεχε.
Δεν θέλει πολύ ο βάτραχος να σ' αρχίσει στα κατεβατά
Θεός!!Πωπω ρε μαλακα,μου θυμιζετε κατι φιλους που πινουν και 'κει που περναμε καλα,φευγουν τραπεζια στη πλατειες ποτηρια στα κεφαλια,της πουτανας το καγκελο.
Διάβασέ τοΠαιδιά, η στάση σας απέναντι μου είναι άσχημη αλλά στα παπάρια μου, κράζετε διότι θαυμάζετε. Η απαίσια στάση σας απέναντι στη Γιολαντα όμως πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις. Άμεσα ή έμμεσα πετάτε σπόντες και μπηχτές και αυτό πρέπει να σταματήσει. Να είστε σοβαροί, είστε μεγάλοι άνθρωποι, όχι μωρά. Να κοιτάτε τη δουλειά σας και τους εαυτούς σας, όχι το τι κάνουν οι άλλοι. Μη ζηλεύετε, ο μόνος λόγος που κάνετε οποιαδήποτε κοπέλα έρχεται σε επαφή με εσάς να μεταναστεύει είναι διότι είστε περίεργοι, πιεστικοί και γλοιώδεις.
Αφήστε πίσω σας το μενταλιτέ να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Αυτό έλειπε να ζητούσα την άδεια σας βρε σκιες για το με ποια θα καυλαντισω ή τι θα γράψω. Και για να σας το κάνω πιο λιανά: με οποία γουστάρω καυλαντιζω
Καλό σας βράδυ.
Εσυ αν ερχόσουν θα ήσουν θείο δώρο εκείνη τη στιγμή, θα ξέσπαγα σαν άνθρωποςΕγω θα πηγαινα να της μιλησω και μαλιστα θα της ελεγα ειμαι αυτος που βριζομαστε στο μπουρδελα. Ακουσες @Sandra Magic ? Το πολυ πολυ να βριζομασταν και απο κοντα.
Καλως,μετα θα μου εκανες κανα χορο τουλαχιστον?Εσυ αν ερχόσουν θα ήσουν θείο δώρο εκείνη τη στιγμή, θα ξέσπαγα σαν άνθρωπος
Γιατι ποιος την πληρωσε τελικα? ΧαχαΕσυ αν ερχόσουν θα ήσουν θείο δώρο εκείνη τη στιγμή, θα ξέσπαγα σαν άνθρωπος
Επρεπε να βλεπες μουτρα χτες μονο αυτο σου λεωΚαλως,μετα θα μου εκανες κανα χορο τουλαχιστον?
Τόσο χάλια ήμουν ε; Όντως μου το είπαν ότι ήμουν σαν την μεγάλη Παρασκευή αλλά δεν το πίστευαΓιατι ποιος την πληρωσε τελικα? Χαχα
Επρεπε να βλεπες μουτρα χτες μονο αυτο σου λεω
Ε αμα σου λεωΤόσο χάλια ήμουν ε; Όντως μου το είπαν ότι ήμουν σαν την μεγάλη Παρασκευή αλλά δεν το πίστευα
Το επιβεβαιώνω.Τόσο χάλια ήμουν ε; Όντως μου το είπαν ότι ήμουν σαν την μεγάλη Παρασκευή αλλά δεν το πίστευα
Ε τα βλεπεις αντε να της μιλησει ανθρωπος μεταΤο επιβεβαιώνω.
Χθες ήσουν έτοιμη να σκοτώσεις άνθρωπο
Το επιβεβαιώνω.
Μωράκι, πάλι εδώ;Σταματα βρε σαλιάρη τυχαρπαστε... αφού ούτε αυτή σε συμπαθεί, παρε τα χαπια σου.
Σημειωτέον, ο ταλαντούχος Μάρλον με δίκη του μάλιστα δημόσια δήλωση είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο αντρικό φύλο. Εσυ σαν καθαρόαιμο αρσενικό και διώκτης των ομοφυλοφίλων και τρανσέξουαλ, θα έπρεπε να διαλέγεις καλύτερα τα πρότυπα σου.
Μπουνταλά. Βρωμάς μασχαλιλα μέχρι εδώ πανάθεμά σε
Μωράκι, πάλι εδώ;
Τι νέα από το ψυχιατρείο;
οι τιμες ειναι παγιωμενες πανευρωπαϊκαμπαααα απο εκγυρη πηγη οι ταινιες ερωτικου περιεχομενου δεν πληρωνουν τοσο καλα στην ελλαδα οσο στο εξωτερικο. παρε για παραδειγμα την ελλη που επαιζε στη sirina πηγε εξω εκανε κατι σκηνες φουλ εξτρα περιεχομενου γεμισανε οι τσεπες της απο ευρουλακια και πλεον κανει τουρ στην ελλαδα με 250 την ωρα στο απλο προγραμμα για κατι δυημερα. και δεν εχει γινει καν ονομα. η rebecca moore χρεωνει 500 λιρες αγγλιας την ωρα και μην πιασω της εκ αμερικης που η ποιο φτηνη ειναι στα 800 δολαρια
Ρε παιδιά γιατί δεν με χαιρετάτε όταν με βλέπετε; Δεν δαγκώνω.. Νταξει μπορεί να ήμουν σαν μπουλντόγκ έτοιμο να λυσσάξει αλλά άλλο αυτόΤο επιβεβαιώνω.
Αυτόοι τιμες ειναι παγιωμενες πανευρωπαϊκα
η ευρωπη εχει κοινο τιμολογιο
απλα οι δικες μας οταν πανε εξω κανουν περισσοτερες σκηνες