Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.683
- Πόντοι
- 3.246
Ε αμα σου λεωΤόσο χάλια ήμουν ε; Όντως μου το είπαν ότι ήμουν σαν την μεγάλη Παρασκευή αλλά δεν το πίστευα
Ε αμα σου λεωΤόσο χάλια ήμουν ε; Όντως μου το είπαν ότι ήμουν σαν την μεγάλη Παρασκευή αλλά δεν το πίστευα
Το επιβεβαιώνω.Τόσο χάλια ήμουν ε; Όντως μου το είπαν ότι ήμουν σαν την μεγάλη Παρασκευή αλλά δεν το πίστευα
Ε τα βλεπεις αντε να της μιλησει ανθρωπος μεταΤο επιβεβαιώνω.
Χθες ήσουν έτοιμη να σκοτώσεις άνθρωπο
Το επιβεβαιώνω.
Μωράκι, πάλι εδώ;Σταματα βρε σαλιάρη τυχαρπαστε... αφού ούτε αυτή σε συμπαθεί, παρε τα χαπια σου.
Σημειωτέον, ο ταλαντούχος Μάρλον με δίκη του μάλιστα δημόσια δήλωση είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο αντρικό φύλο. Εσυ σαν καθαρόαιμο αρσενικό και διώκτης των ομοφυλοφίλων και τρανσέξουαλ, θα έπρεπε να διαλέγεις καλύτερα τα πρότυπα σου.
Μπουνταλά. Βρωμάς μασχαλιλα μέχρι εδώ πανάθεμά σε
Μωράκι, πάλι εδώ;
Τι νέα από το ψυχιατρείο;
οι τιμες ειναι παγιωμενες πανευρωπαϊκαμπαααα απο εκγυρη πηγη οι ταινιες ερωτικου περιεχομενου δεν πληρωνουν τοσο καλα στην ελλαδα οσο στο εξωτερικο. παρε για παραδειγμα την ελλη που επαιζε στη sirina πηγε εξω εκανε κατι σκηνες φουλ εξτρα περιεχομενου γεμισανε οι τσεπες της απο ευρουλακια και πλεον κανει τουρ στην ελλαδα με 250 την ωρα στο απλο προγραμμα για κατι δυημερα. και δεν εχει γινει καν ονομα. η rebecca moore χρεωνει 500 λιρες αγγλιας την ωρα και μην πιασω της εκ αμερικης που η ποιο φτηνη ειναι στα 800 δολαρια
Ρε παιδιά γιατί δεν με χαιρετάτε όταν με βλέπετε; Δεν δαγκώνω.. Νταξει μπορεί να ήμουν σαν μπουλντόγκ έτοιμο να λυσσάξει αλλά άλλο αυτόΤο επιβεβαιώνω.
Αυτόοι τιμες ειναι παγιωμενες πανευρωπαϊκα
η ευρωπη εχει κοινο τιμολογιο
απλα οι δικες μας οταν πανε εξω κανουν περισσοτερες σκηνες
Next time αμα εισαι σε mood θα το σκεφτουμεΡε παιδιά γιατί δεν με χαιρετάτε όταν με βλέπετε; Δεν δαγκώνω.. Νταξει μπορεί να ήμουν σαν μπουλντόγκ έτοιμο να λυσσάξει αλλά άλλο αυτό
Μάλλον κάπου χάθηκες.Δε σε θέλει καμία, παράτα το. Δεν σε γουστάρουν. Δε μπορείς.
γουρουνοπουλα μονο κατω απο το αυλακιΜάλλον δεν έχεις δοκιμάσει την γουρουνοπούλα στα κάρβουνα. Αυτή η τραγανή πετσούλα ανασταίνει και πεθαμένους
Ακριβώς. Για την Μανη μιλούσα. Όπως την φτιάχνουμε εμείς δεν την κάνει κανεις.γουρουνοπουλα μονο κατω απο το αυλακι
και ειδικα καλαματα σπαρτη
Μην παίρνεις κι όρκο. Χθες ήσουν σαν πίτμπουλ που έψαχνε καρύτσαυλο για να ορμηξειΡε παιδιά γιατί δεν με χαιρετάτε όταν με βλέπετε; Δεν δαγκώνω.. Νταξει μπορεί να ήμουν σαν μπουλντόγκ έτοιμο να λυσσάξει αλλά άλλο αυτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό
ποιος σε πειραξε να παω να τους μαλωσω;Τόσο χάλια ήμουν ε; Όντως μου το είπαν ότι ήμουν σαν την μεγάλη Παρασκευή αλλά δεν το πίστευα
χωρις να θελω να σε προσβαλωΑκριβώς. Για την Μανη μιλούσα. Όπως την φτιάχνουμε εμείς δεν την κάνει κανεις.
Μάλλον κάπου χάθηκες.
Άκου λοιπόν να σου πω ένα μυστικό, τώρα που είμαστε οι δυο μας.
Τα κορίτσια της δουλειάς, που λες, δεν ενδιαφέρονται να κάνουν σχέση μαζί σου. Ενδιαφέρονται μόνο να τις πληρώνεις για σεξ (ή και χωρίς σεξ ενίοτε, αρκεί να πληρώνεις). Εδώ μέσα, μια περσόνα υποδύονται. Μπορεί λοιπόν να αντιμετωπίζουμε με συμπάθεια και κατανόηση την περίπτωση σου, αυτό όμως δεν παύει να σε κάνει έτοιμο για νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο.
Οπότε, αγαπούλα, σορρυ που σου χαλάω την ονειρωξη.
Μανη είναι μόνο η Λακωνική. Η Μεσσηνιακή είναι ιμιτασιόνχωρις να θελω να σε προσβαλω
αλλο η λακωνια αλλο η μανη
καταρχας η μανη ειναι και λακωνια και μεσσηνια
η προσηλιακη και η αποσκερη
στη μανη το μονο καλο φαγητο που κανουν ειναι οι ........
εμεις σαν λακεδαιμονιοι που ειμαστε δεν χρησιμοποιουμε τους ποντιους στα ανεκδοταΜανη είναι μόνο η Λακωνική. Η Μεσσηνιακή είναι ιμιτασιόν
Μόνο να κρεμαστώ;
Στο λέω με απόλυτη ειλικρίνεια. Αν καθόμουν και σου έλεγα μια προς μια με πόσες έχω συνευρεθεί εκτός χώρου χωρίς χρήματα ή ρομαντικά σε ραντεβού θα αυτοκτονούσες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είχες κρεμαστεί. Με βλέπεις ήδη στα όνειρα σου σκιά.
Γιατί είστε γνωστές λουγκρεςεμεις σαν λακεδαιμονιοι που ειμαστε δεν χρησιμοποιουμε τους ποντιους στα ανεκδοτα
αλλα τους μανιατες
Μόνο να κρεμαστώ;
Ήδη ακονίζω το ξιφος για το χαρακίρι, αγαπούλα.