Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.933
Δεν εχει να κάνεις κάτι καλύτερο 15αυγουστο από το να ειρωνεύεσαι ένα κοριτσι του επαγγέλματος ε: ?Η μύγα είναι...
Δεν εχει να κάνεις κάτι καλύτερο 15αυγουστο από το να ειρωνεύεσαι ένα κοριτσι του επαγγέλματος ε: ?Η μύγα είναι...
σορρυ αλλα καπου χαθηκα στη μεταφραση. η εννοια τω νσαλιαριδων ηταν για συγκεκριμενο ατομο και η ελενα που μιλουσαμε ηταν η χατζη που ειχε περασει ενα φεγγαρι και απο το ματζικ. κατι προσωπικο για εσενα δεν υποθηκε εκτος αν μου διεφυγε κατιΌχι απλά μου φάνηκε έμμεσος υπαινιγμος ...
Δεν είναι το θέμα να ασχολούμαι ή όχι αδερφέ. Το θέμα είναι ότι δεν αναφέρθηκα στην κοπέλα, την οποία στο φινάλε έχω δει και έχω περάσει καλά.Ρε μην ασχολείσαι σου λέω...
Ποιου επαγγέλματος?Δεν εχει να κάνεις κάτι καλύτερο 15αυγουστο από το να ειρωνεύεσαι ένα κοριτσι του επαγγέλματος ε: ?
Είναι μυγιαγκιχτοι οι άνθρωποιΔεν είναι το θέμα να ασχολούμαι ή όχι αδερφέ. Το θέμα είναι ότι δεν αναφέρθηκα στην κοπέλα, την οποία στο φινάλε έχω δει και έχω περάσει καλά.
Δεν της είπα τίποτα ΚριςΟχι τη @Γιολάντα Magic ρε 'σεις. Ειναι δικο μας ξηγημενο παιδι.
προσωπικα δεν την εχω γνωρισει απο κοντα οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη. την αμυγδαλια που ειναι η ποιο προσφατη που εχω δει απο το ματζικ ηταν και γαμω τα τυπακια κριμα που σταματησεΟχι τη @Γιολάντα Magic ρε 'σεις. Ειναι δικο μας ξηγημενο παιδι.
Αδερφέ, κανείς δεν αναφέρθηκε στην Γιολάντα.Οχι τη @Γιολάντα Magic ρε 'σεις. Ειναι δικο μας ξηγημενο παιδι.
δεν νομιζω οτι χρειαζεται να δωσουμε περεταιρω συνεχεια μπερδεψαμε λιγο τα μπουτια μας (οχι με τον τροπο που θα μας αρεσε) και τελοςΑδερφέ, κανείς δεν αναφέρθηκε στην Γιολάντα.
Για μέλος μιλούσαμε και την Έλενα Χατζή.
Που κολλάει η Γιολάντα στην συζήτηση;
Καλύτερα δεν θα μπορούσες να τα πειςδεν νομιζω οτι χρειαζεται να δωσουμε περεταιρω συνεχεια μπερδεψαμε λιγο τα μπουτια μας (οχι με τον τροπο που θα μας αρεσε) και τελος
Ελεος ....τρώγεσαι να τσακωθείς με κάποιον εσυ ..Δεν της είπα τίποτα Κρις
Μπορεί να παρεξηγήθηκε που τρολαρουμε το γκομενο που είναι μαζί της και καλά...
Άσε τα έλεος με μέναΕλεος ....τρώγεσαι να τσακωθείς με κάποιον εσυ ..
Εσυ ασχολείσαι και παρανοεις Όχι εγώ ....Άσε τα έλεος με μένα
Άραξε στα κυβικά σου
Και δεν τρέχει μια
Μην το συνεχίσουμε όμως...
Σύντροφε, δεν μπορώ να πω πως έχεις άδικο.Εγώ υπόσχομαι ότι εάν δεν αναφερθεί το όνομα μου δεν θα ξανασχοληθω με το νήμα
Αλλιώς υπάρχει και άλλος δρόμος...
Διαλεγεται και πάμε...
Γουστάρεις?Εσυ ασχολείσαι και παρανοεις Όχι εγώ ....
Ας το συνεχίσουμε δεν εχψ κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε κρύβομαι . Να υπενθυμίσω δεν με εχεις δει δε με ξέρεις καν ούτε έχουμε μιλήσει προσωπικά...
Εκτός και αν με βρήκες εξιλαστήριο θύμα για να επιτεθείς σε άλλους..