trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 736
καλαματιανη?Μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει την γουρουνοπούλα στα κάρβουνα. Αυτή η τραγανή πετσούλα ανασταίνει και πεθαμένους
καλαματιανη?Μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει την γουρουνοπούλα στα κάρβουνα. Αυτή η τραγανή πετσούλα ανασταίνει και πεθαμένους
Η Έλενα είναι πολύ κυρία και πολύ καλό παιδί.
Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο μέσα σε έναν κόσμο γεμάτο σκουπίδια...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ σιχάθηκα και επίσης λερώνουν και τα ρούχα που φοράω...
Αναφέρεσαι σε μένα?Ναταν μόνο σαλιαριδες καλά θα ήταν
Και στην Καλαμάτα καλή την κάνουν, αλλά στην Μάνη την κάνουμε καλύτερηκαλαματιανη?
μεχρι καλαματα εχει φτασει η χαρη μου. και ηταν και περιοδος τουρνε της τζουλιας αλλα τοτε δεν μου περισσευαν 600 γιουργια που ηθελε την τσεκαρε ομως ο κολλητος μουΚαι στην Καλαμάτα καλή την κάνουν, αλλά στην Μάνη την κάνουμε καλύτερη
Βλέπεις το όνομα σου πουθενά στις παραθέσεις που έκανες?Αναφέρεσαι σε μένα?
Συγνωμη αλλά δεν μς ξέρεις καν ...
Γιατί τέτοιες προσβολές προς εμένα?
Γενικά το έγραψε ΓιολανταΑναφέρεσαι σε μένα?
Συγνωμη αλλά δεν μς ξέρεις καν ...
Γιατί τέτοιες προσβολές προς εμένα?
Όχι απλά μου φάνηκε έμμεσος υπαινιγμος ...Βλέπεις το όνομα σου πουθενά στις παραθέσεις που έκανες?
Η μύγα είναι...Όχι απλά μου φάνηκε έμμεσος υπαινιγμος ...
Κούκλα μου, για σαλιάρηδες μιλούσαμε εδώ, και μάλιστα ονομαστικά.Όχι απλά μου φάνηκε έμμεσος υπαινιγμος ...
Ρε μην ασχολείσαι σου λέω...Κούκλα μου, για σαλιάρηδες μιλούσαμε εδώ, και μάλιστα ονομαστικά.
Κανείς δεν αναφέρθηκε σε εσένα, ούτε υπονόησε κάτι για εσένα.
Εκτιμώ πως εκνευρίζεσαι χωρίς λόγο
και ο κολλητος μου κατι τετοιο μου ειπε μου εδωσε και ποιο γαργαλιστικη περιγραφη οποτε μαλλον τα εκλαψε τα λεφτα του. εγω αρκεστηκα τοτε με την αδερφη ενος φιλου του που το επαιζε φρεσκοχωρισμενη και μια χαρα περασαΤην είχα ξεκωλιασει ένα 2ωρακι πριαμο αλλά ρε μάγκες τι γκαριλες έβγαζε , μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο
Επίσης η προφορά λιγο σπαστικη
Δεν εχει να κάνεις κάτι καλύτερο 15αυγουστο από το να ειρωνεύεσαι ένα κοριτσι του επαγγέλματος ε: ?Η μύγα είναι...
σορρυ αλλα καπου χαθηκα στη μεταφραση. η εννοια τω νσαλιαριδων ηταν για συγκεκριμενο ατομο και η ελενα που μιλουσαμε ηταν η χατζη που ειχε περασει ενα φεγγαρι και απο το ματζικ. κατι προσωπικο για εσενα δεν υποθηκε εκτος αν μου διεφυγε κατιΌχι απλά μου φάνηκε έμμεσος υπαινιγμος ...
Δεν είναι το θέμα να ασχολούμαι ή όχι αδερφέ. Το θέμα είναι ότι δεν αναφέρθηκα στην κοπέλα, την οποία στο φινάλε έχω δει και έχω περάσει καλά.Ρε μην ασχολείσαι σου λέω...
Ποιου επαγγέλματος?Δεν εχει να κάνεις κάτι καλύτερο 15αυγουστο από το να ειρωνεύεσαι ένα κοριτσι του επαγγέλματος ε: ?
Είναι μυγιαγκιχτοι οι άνθρωποιΔεν είναι το θέμα να ασχολούμαι ή όχι αδερφέ. Το θέμα είναι ότι δεν αναφέρθηκα στην κοπέλα, την οποία στο φινάλε έχω δει και έχω περάσει καλά.
Δεν της είπα τίποτα ΚριςΟχι τη @Γιολάντα Magic ρε 'σεις. Ειναι δικο μας ξηγημενο παιδι.
προσωπικα δεν την εχω γνωρισει απο κοντα οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη. την αμυγδαλια που ειναι η ποιο προσφατη που εχω δει απο το ματζικ ηταν και γαμω τα τυπακια κριμα που σταματησεΟχι τη @Γιολάντα Magic ρε 'σεις. Ειναι δικο μας ξηγημενο παιδι.