The Godfather
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 2.606
Σ όλα τα αλλά (κωλος, τσιπουρα κ τζατζίκι στο τυλιχτό) είμαι απόλυτα συμφωνος
Αααα…με το μπαρδόν!Δεν μιλούσα για τυλιχτό σύντροφε. Για τεμάχια ελεγα
Σαν γνήσια ταυρίνα απολαμβάνεις εξίσου το καλό σεξ και το καλό φαγητό! Ιδανικά όταν γίνονται διαδοχικά@Spiros_73 αγόρι μου μαζί θα περάσουμε το 2 ώρες σεξ και μετά θα φάμε...
Ενα 2ρω κ μετα μια καρμποναρα!
Σπυρε μπορείς 2 ώρες σεξ με Σοφία;;;@Spiros_73 αγόρι μου μαζί θα περάσουμε το 2 ώρες σεξ και μετά θα φάμε...
Μήπως θα ήθελες να πούμε για πίτσες και μακαρονάδες;Αααα…με το μπαρδόν!
Αυτά σκέτα όμως…λεμονάκι κ λαδάκι μόνο!!
Τώρα ομως ξαναλέω…αντί για μουνια κ γαμησια, μιλάμε για σουβλάκια;
Έπεσα σε κατάθλιψη!!!!!
Ακριβώς...Σαν γνήσια ταυρίνα απολαμβάνεις εξίσου το καλό σεξ και το καλό φαγητό! Ιδανικά όταν γίνονται διαδοχικά
Η σειρά λίγο με χαλάει. Το φαγητό προηγείται του σεξ. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ντεκαβλε από το να ακούς το στομάχι σου μα γουργουρίζει την ώρα που μαρσαρειςΣαν γνήσια ταυρίνα απολαμβάνεις εξίσου το καλό σεξ και το καλό φαγητό! Ιδανικά όταν γίνονται διαδοχικά
Μια χαρά σε έχω καταλάβει αλλά είμαι ασυγχώρητος που δεν σε έχω φάει εγώ ακόμα!Ακριβώς...
Θελω να φαω καλά... Με έχεις καταλάβει ❤
Θα έρθει που θα πάει... διάθεση να έχεις να με δεις και εγω θα σε εχω Βασιλιά❤Μια χαρά σε έχω καταλάβει αλλά είμαι ασυγχώρητος που δεν σε έχω φάει εγώ ακόμα!
Σαν μεσο μέλος του μπου βαραω σαν κομπρεσερ!Σπυρε μπορείς 2 ώρες σεξ με Σοφία;;;
Μαλακία σου!Μια χαρά σε έχω καταλάβει αλλά είμαι ασυγχώρητος που δεν σε έχω φάει εγώ ακόμα!
Χαχα… σωστός!!Σαν μεσο μέλος του μπου βαραω σαν κομπρεσερ!
Η σειρά λίγο με χαλάει. Το φαγητό προηγείται του σεξ. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ντεκαβλε από το να ακούς το στομάχι σου μα γουργουρίζει την ώρα που μαρσαρεις
Ναι αλλά και με βαρύ στομάχι δεν μπορείς να αποδώσεις σωστά στο σεξ, ειδικά όταν ανεβαίνουν οι στροφές, ενώ μετά, χαλαρός και με ανοιγμένη την όρεξη απολαμβάνεις και ένα ωραίο γεύμαΗ σειρά λίγο με χαλάει. Το φαγητό προηγείται του σεξ. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ντεκαβλε από το να ακούς το στομάχι σου μα γουργουρίζει την ώρα που μαρσαρεις
Η ζωή μου τους τελευταίους 10 μήνες που μπήκα στα lifts…Μάγκες μια απορία
Τώρα 15αυγουστος που πλησιάζει και ολοι πάμε για φουλ στέγνωμα 6pack χωρίς cheat meals , έχει κανένας άλλος γενικά νεύρα όταν κάνει cutting η μόνο εγώ ;
Και για να δεις πόσο σε έχω καταλάβει, μετά θα σε πάω με τη μηχανή βόλτα στην παραλία για γαριδομακαρονάδαΘα έρθει που θα πάει... διάθεση να έχεις να με δεις και εγω θα σε εχω Βασιλιά❤
Θα σε παραπέμψω στην λαϊκή θυμοσοφίαΝαι αλλά και με βαρύ στομάχι δεν μπορείς να αποδώσεις σωστά στο σεξ, ειδικά όταν ανεβαίνουν οι στροφές, ενώ μετά, χαλαρός και με ανοιγμένη την όρεξη απολαμβάνεις και ένα ωραίο γεύμα
Παιρνεις λιποδιαλύτες;Η ζωή μου τους τελευταίους 10 μήνες που μπήκα στα lifts…
Συμφωνώ ❤Ναι αλλά και με βαρύ στομάχι δεν μπορείς να αποδώσεις σωστά στο σεξ, ειδικά όταν ανεβαίνουν οι στροφές, ενώ μετά, χαλαρός και με ανοιγμένη την όρεξη απολαμβάνεις και ένα ωραίο γεύμα
Έχεις κ νεύρα;;;Η ζωή μου τους τελευταίους 10 μήνες που μπήκα στα lifts…
Αχχχχχ εσύ ❤Και για να δεις πόσο σε έχω καταλάβει, μετά θα σε πάω με τη μηχανή βόλτα στην παραλία για γαριδομακαρονάδα
Όχι πλέον έχω θέμα με ταχυκαρδίες και νευρα ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΡΑΠαιρνεις λιποδιαλύτες;