koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.265
- Πόντοι
- 3.446
εφαγα 3 πιτογυρα και εχω πεσει σαν βοας στο κρεβατιΓαμηστε τα παιδες
Δεν το ξανακάνω ποτε
Βλέπω αστεράκια από την έλλειψη υδατάνθρακα
εφαγα 3 πιτογυρα και εχω πεσει σαν βοας στο κρεβατιΓαμηστε τα παιδες
Δεν το ξανακάνω ποτε
Βλέπω αστεράκια από την έλλειψη υδατάνθρακα
ΒαρυΜπα!ειμαι ετοιμος να τσακισω ενα μισοκιλο παρφε σοκολατα
Πιτόγυρα κ πίτσες φιλεΜεγάλο δίλημμα αυτο
Τι θα προτιμαγε κανείς ;
Ένα 2ωρο ασταμάτητο κωλογαμησι με Σοφία και φουλ αντοχές η πιτόγυρα και πίτσες τώρα το καλοκαίρι χωρίς cardio ?
Τότε τι απαντάς σε έναν βαρετό;
Αφού κατά βάθος σ αρέσει να στα χώνουν.
Είσαι kinky boy
Ενα 2ρω κ μετα μια καρμποναρα!Μεγάλο δίλημμα αυτο
Τι θα προτιμαγε κανείς ;
Ένα 2ωρο ασταμάτητο κωλογαμησι με Σοφία και φουλ αντοχές η πιτόγυρα και πίτσες τώρα το καλοκαίρι χωρίς cardio ?
Μια χαρά την γαμάμε…την Σοφάρα @Sofia_Magic !!! Αν δεν έχεις κ λίγο λίπος να χοντρύνει η πουτσα δεν κανείς δουλειά να ξέρεις…Και πως θα γαμαμε σωστά το Σοφακι ρε μπρο μετά τις διακοπές ; Με μπιροκοιλι ; Είτε κάνουμε σωστή δουλειά είτε οχι
Τενεκές;Δεν είσαι αστείος. Ούτε εξυπνος. Σταματα να ενοχλείς εμένα και την Γιολαντα. Στο λέμε όσο πιο απλά γίνεται ρε τενεκέ.
Εγώ προτιμώ κωλογαμησιΒαρυ
Πάρε μια τούρτα προφιτερολ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιτόγυρα κ πίτσες φιλε
Τι ερωτήσεις είναι αυτές;
Καλα Σαντρα Μάτζικ , την έχω βάλει στο μάτι και αυτηΜια χαρά την γαμάμε…την Σοφάρα @Sofia_Magic !!! Αν δεν έχεις κ λίγο λίπος να χοντρύνει η πουτσα δεν κανείς δουλειά να ξέρεις…
Καίμε κ καμιά θερμίδα με μπασκετάκι @Sandra Magic που κ που!
Έλα μου ντε!!Καλα Σαντρα Μάτζικ , την έχω βάλει στο μάτι και αυτη
Πως μου έχει ξεφύγει τόσο καιρό τι να πεις
You are the best!! <3Αγάπη μου εσυ Σε ευχαριστώ για τις φωτοοο
Ελπίζω να τα ξανά πούμε
μπασκετακι μονο στην τηλεοραση (με σουβλακια) η σε κερκιδα με μπυραΈλα μου ντε!!
Εγώ πάντως για το μπασκετάκι την έκανα ταγκ την γλωσσού, όχι για το γαμησι!!
Και εδώ υπεισέρχεται το βασικό ερώτημα· τα σουβλάκια θα είναι με τζατζίκι, τυροκαυτερή ή ουγγαρεζα;μπασκετακι μονο στην τηλεοραση (με σουβλακια) η σε κερκιδα με μπυρα
μουσταρδαΚαι εδώ υπεισέρχεται το βασικό ερώτημα· τα σουβλάκια θα είναι με τζατζίκι, τυροκαυτερή ή ουγγαρεζα;
Εννοείται με τζατζίκι!!!!!!Και εδώ υπεισέρχεται το βασικό ερώτημα· τα σουβλάκια θα είναι με τζατζίκι, τυροκαυτερή ή ουγγαρεζα;
Έχει ένα σουβλατζίδικο στην Υμμητού στο Παγκράτι που φτιάχνει μια φοβερή σος με βάση τη μουστάρδα.μουσταρδα
Σε κόβω εργένηΕννοείται με τζατζίκι!!!!!!
Να μην αναλύσω τους λόγους Ε;!
@Spiros_73 αγόρι μου μαζί θα περάσουμε το 2 ώρες σεξ και μετά θα φάμε...Ενα 2ρω κ μετα μια καρμποναρα!
Indeed…Σε κόβω εργένη
Εννοείτε κοριτσαρα μου!!!@Spiros_73 αγόρι μου μαζί θα περάσουμε το 2 ώρες σεξ και μετά θα φάμε...
Δεν μιλούσα για τυλιχτό σύντροφε. Για τεμάχια ελεγαIndeed…
Όμως με …έχασες! Δεν το περιμενα αυτό από σένα!
1ον…παίζεις καλή άμυνα στο Μπασκετ!
2ον…είμαι παραδοσιακός τύπος! Μου αρέσει ο κώλος, το τσίπουρο κ η πίτα με τζατζίκι! Που ακούστηκε πίτα με σως ή μουστάρδα;;;