hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.625
- Πόντοι
- 12.896
Ο άλλος είχε μπει στα βαθιά έγκατα της γης μέσα μπυ τέρμα και μου λέει " πω ρε Σοφία "
Τι να πεις ❤
Νά ζηλέψης καί νά τοῦ πετάξης τό βάζο!
Ο άλλος είχε μπει στα βαθιά έγκατα της γης μέσα μπυ τέρμα και μου λέει " πω ρε Σοφία "
Τι να πεις ❤
Όχι ❤ no way horny μουΝά ζηλέψης καί νά τοῦ πετάξης τό βάζο!
Τι να πεις ❤
σε ξενερωσε η συνεχισες ακάθεκτη κατακαυλωμενη;Ο άλλος είχε μπει στα βαθιά έγκατα της γης μέσα μπυ τέρμα και μου λέει " πω ρε Σοφία "
Τι να πεις ❤
Μια χαρά είναι ισορροπημένοιΠάνε οι νευροδιαβιβαστες.
Καλέ γιατί να ξενερώσω?σε ξενερωσε η συνεχισες ακάθεκτη κατακαυλωμενη;
Καλέ γιατί να ξενερώσω?
Τόσα δίπλα κάνουμε κάθε μέρα ο άνθρωπος ειχε δίπλα τη Σοφία μπήκε σε μένα μπέρδεψε τα πάντα γύρω του λογικό.....
Πούτσα ελεφαντα είχε ο τύπος και αλλη είχε δίπλα του και άλλη γάμαγε...?Καλέ γιατί να ξενερώσω?
Τόσα δίπλα κάνουμε κάθε μέρα ο άνθρωπος ειχε δίπλα τη Σοφία μπήκε σε μένα μπέρδεψε τα πάντα γύρω του λογικό.....
ουπς!! λάθος τρύπα....Μπερδεύτηκες δεν είμαι η Σοφία
Εχςι ξανασυμβεί βέβαια να μας μπερδέψουν στην παρτουζα
Οι δικοί σου νευροδιαβιβαστες καλά?Να τον χαίρεστε.
Πούτσα ελεφαντα είχε ο τύπος και αλλη είχε δίπλα του και άλλη γάμαγε...?
Οι δικοί σου νευροδιαβιβαστες καλά?
Βαριέμαι ...
Πούτσα ελεφαντα είχε ο τύπος και αλλη είχε δίπλα του και άλλη γάμαγε...?
Ρε παοδια συμβαίνουν αυτά στις παρτουζες με μεγάλη έντασηουπς!! λάθος τρύπα....
Πως γίνεται μπλοκ στο μπου ...βοηθήστε με λίγοΡώτα το Βανεσάκι να σου πει.
Ρε παοδια συμβαίνουν αυτά στις παρτουζες με μεγάλη ένταση
Λεω αυτό και πάω για μπάνιο
Προχθές είχαμε ραντεβού με @Sofia_Magic τελειώνουμε πάμε για μπάνιο και όπως ετοιμαζόταν βλέπει ένα κινητό στο κρεβάτι. Λέει ποιανού είναι αυτό? Δικό μου της λέω
Με κοιτάει ( άγριο βλέμμα Σοφίας) μην ξαναδώ εν ώρα εργασίας κινητό στο κρεβάτι
Νταξει ναι να μου πεις λογικό να τα έχασε όλα με εσένα και το Σοφακι στημένες.. δεν έφταιξε ο άμοιροςΚαλέ γιατί να ξενερώσω?
Δεν έπαιζα όμως ούτε το άνοιξα...απλα το άφησα εκείΚαλά σοῦ τά'πε!
κατευθείαν κλωτσιά στα αρχίδια, μπαν, μπλοκ και πέταγμα από το μπλακόνιΟ άλλος είχε μπει στα βαθιά έγκατα της γης μέσα μπυ τέρμα και μου λέει " πω ρε Σοφία "
Τι να πεις ❤
Δεν έπαιζα όμως ούτε το άνοιξα...απλα το άφησα εκεί