petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.239
- Πόντοι
- 1.336
Καλημέρα μωρό μου!Τι κάνεις?Εδώ ρο Σοφακι άραγμα καυλαντα
Και εγώ τρέχω να φροντίσω τις διακοπές μας...
Συνέχισε αγαπη μου ❤
Καλημέρα μωρό μου!Τι κάνεις?Εδώ ρο Σοφακι άραγμα καυλαντα
Και εγώ τρέχω να φροντίσω τις διακοπές μας...
Συνέχισε αγαπη μου ❤
Εντάξει γλυκιά μου, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, με ενθουσιάζει απλά η παρουσία σας.. με καταλαβαίνειςΣαν καινούριος εδώ από τι βλέπω..πρέπει να μάθεις ότι το Σοφάκι δεν ξυπνάει πριν της 12... οπότε υπομονή..
Ναι αγάπη μου! Καλός ήρθες ❤ ταγκ από 12 Και μετά...Εντάξει γλυκιά μου, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, με ενθουσιάζει απλά η παρουσία σας.. με καταλαβαίνεις
και οχι Σκ αυστηρα!Ναι αγάπη μου! Καλός ήρθες ❤ ταγκ από 12 Και μετά...
Πως τα περνάς σαν φρεσκοχωρισμένη στην νέα σου ζωή?Ναι αγάπη μου! Καλός ήρθες ❤ ταγκ από 12 Και μετά...
Δεν πήρα καθόλου γραμμή.. βόδι σαν το Ζώδιο μου...Πως τα περνάς σαν φρεσκοχωρισμένη στην νέα σου ζωή?
Μπερδεύτηκες δεν είμαι η ΣοφίαΚαλημέρα μωρό μου!Τι κάνεις?
Στα λόγια μου έρχεσαι πρώην γυναίκα μου....εγώ είχα αισθήματα...αλλά εσύ...Δεν πήρα καθόλου γραμμή.. βόδι σαν το Ζώδιο μου...
Μπερδεύτηκες δεν είμαι η Σοφία
Εχςι ξανασυμβεί βέβαια να μας μπερδέψουν στην παρτουζα
Δεν μπερδεύτηκα ΠΡΩΗΝ κουμπάρα....Μπερδεύτηκες δεν είμαι η Σοφία
Να μπερδεψεις τρυπα το καταλαβαινω!αλλα γυναικα ποτεΜπερδεύτηκες δεν είμαι η Σοφία
Ο άλλος είχε μπει στα βαθιά έγκατα της γης μέσα μπυ τέρμα και μου λέει " πω ρε Σοφία "Μόνο εσάς;
Ο άλλος είχε μπει στα βαθιά έγκατα της γης μέσα μπυ τέρμα και μου λέει " πω ρε Σοφία "
Τι να πεις ❤
Όχι ❤ no way horny μουΝά ζηλέψης καί νά τοῦ πετάξης τό βάζο!
Ο άλλος είχε μπει στα βαθιά έγκατα της γης μέσα μπυ τέρμα και μου λέει " πω ρε Σοφία "
Τι να πεις ❤
σε ξενερωσε η συνεχισες ακάθεκτη κατακαυλωμενη;Ο άλλος είχε μπει στα βαθιά έγκατα της γης μέσα μπυ τέρμα και μου λέει " πω ρε Σοφία "
Τι να πεις ❤
Μια χαρά είναι ισορροπημένοιΠάνε οι νευροδιαβιβαστες.
Καλέ γιατί να ξενερώσω?σε ξενερωσε η συνεχισες ακάθεκτη κατακαυλωμενη;
Καλέ γιατί να ξενερώσω?
Τόσα δίπλα κάνουμε κάθε μέρα ο άνθρωπος ειχε δίπλα τη Σοφία μπήκε σε μένα μπέρδεψε τα πάντα γύρω του λογικό.....
Πούτσα ελεφαντα είχε ο τύπος και αλλη είχε δίπλα του και άλλη γάμαγε...?Καλέ γιατί να ξενερώσω?
Τόσα δίπλα κάνουμε κάθε μέρα ο άνθρωπος ειχε δίπλα τη Σοφία μπήκε σε μένα μπέρδεψε τα πάντα γύρω του λογικό.....