Kouros1-2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Like
- 2.418
- Πόντοι
- 446
ΜαρμαροκολωνεςΕντάξει το δέχομαι
Φατσουλα μου...
ΜαρμαροκολωνεςΕντάξει το δέχομαι
Φατσουλα μου...
Κάτι θα κάνω όταν θα βαριέται η Γιολ..Ἐσύ δέ θά φωτογραφηθῆς;
Αν δούμε κ ποδαρες ,Μπουτάρες @Γιολάντα Magic ...ναιΩραία πράγματα βλέπω να ανεβαίνουν.. (@Sofia_Magic ), δυναμικά ξεκίνησαν τον αγώνα τα κορίτσια μας
Σαν καινούριος εδώ από τι βλέπω..πρέπει να μάθεις ότι το Σοφάκι δεν ξυπνάει πριν της 12... οπότε υπομονή..Ωραία πράγματα βλέπω να ανεβαίνουν.. (@Sofia_Magic ), δυναμικά ξεκίνησαν τον αγώνα τα κορίτσια μας
Τι ωραία χειλάκια και γλωσσίτσαΚαλησπέρα ❤
Ναι αλλά ξέρει ότι δεν της αρέσουν η αγαπουληδες.. ( θυμήσου) την γνωριμία σας..
Thank you professor!!"lad-like" καί γιά τίς γυναῖκες "lass" ἤ "ladette"
Καλημέρα μωρό μου!Τι κάνεις?Εδώ ρο Σοφακι άραγμα καυλαντα
Και εγώ τρέχω να φροντίσω τις διακοπές μας...
Συνέχισε αγαπη μου ❤
Εντάξει γλυκιά μου, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, με ενθουσιάζει απλά η παρουσία σας.. με καταλαβαίνειςΣαν καινούριος εδώ από τι βλέπω..πρέπει να μάθεις ότι το Σοφάκι δεν ξυπνάει πριν της 12... οπότε υπομονή..
Ναι αγάπη μου! Καλός ήρθες ❤ ταγκ από 12 Και μετά...Εντάξει γλυκιά μου, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, με ενθουσιάζει απλά η παρουσία σας.. με καταλαβαίνεις
και οχι Σκ αυστηρα!Ναι αγάπη μου! Καλός ήρθες ❤ ταγκ από 12 Και μετά...
Πως τα περνάς σαν φρεσκοχωρισμένη στην νέα σου ζωή?Ναι αγάπη μου! Καλός ήρθες ❤ ταγκ από 12 Και μετά...
Δεν πήρα καθόλου γραμμή.. βόδι σαν το Ζώδιο μου...Πως τα περνάς σαν φρεσκοχωρισμένη στην νέα σου ζωή?
Μπερδεύτηκες δεν είμαι η ΣοφίαΚαλημέρα μωρό μου!Τι κάνεις?
Στα λόγια μου έρχεσαι πρώην γυναίκα μου....εγώ είχα αισθήματα...αλλά εσύ...Δεν πήρα καθόλου γραμμή.. βόδι σαν το Ζώδιο μου...
Μπερδεύτηκες δεν είμαι η Σοφία
Εχςι ξανασυμβεί βέβαια να μας μπερδέψουν στην παρτουζα
Δεν μπερδεύτηκα ΠΡΩΗΝ κουμπάρα....Μπερδεύτηκες δεν είμαι η Σοφία
Να μπερδεψεις τρυπα το καταλαβαινω!αλλα γυναικα ποτεΜπερδεύτηκες δεν είμαι η Σοφία
Ο άλλος είχε μπει στα βαθιά έγκατα της γης μέσα μπυ τέρμα και μου λέει " πω ρε Σοφία "Μόνο εσάς;