Kouros1-2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Like
- 2.608
- Πόντοι
- 446
ΜαρμαροκολωνεςΕντάξει το δέχομαι
Φατσουλα μου...
ΜαρμαροκολωνεςΕντάξει το δέχομαι
Φατσουλα μου...
Κάτι θα κάνω όταν θα βαριέται η Γιολ..Ἐσύ δέ θά φωτογραφηθῆς;
Αν δούμε κ ποδαρες ,Μπουτάρες @Γιολάντα Magic ...ναιΩραία πράγματα βλέπω να ανεβαίνουν.. (@Sofia_Magic ), δυναμικά ξεκίνησαν τον αγώνα τα κορίτσια μας![]()
Σαν καινούριος εδώ από τι βλέπω..πρέπει να μάθεις ότι το Σοφάκι δεν ξυπνάει πριν της 12... οπότε υπομονή..Ωραία πράγματα βλέπω να ανεβαίνουν.. (@Sofia_Magic ), δυναμικά ξεκίνησαν τον αγώνα τα κορίτσια μας![]()
Τι ωραία χειλάκια και γλωσσίτσαΚαλησπέρα ❤
Ναι αλλά ξέρει ότι δεν της αρέσουν η αγαπουληδες.. ( θυμήσου) την γνωριμία σας..
Thank you professor!!"lad-like" καί γιά τίς γυναῖκες "lass" ἤ "ladette"
Καλημέρα μωρό μου!Τι κάνεις?Εδώ ρο Σοφακι άραγμα καυλαντα
Και εγώ τρέχω να φροντίσω τις διακοπές μας...
Συνέχισε αγαπη μου ❤
Εντάξει γλυκιά μου, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, με ενθουσιάζει απλά η παρουσία σας.. με καταλαβαίνειςΣαν καινούριος εδώ από τι βλέπω..πρέπει να μάθεις ότι το Σοφάκι δεν ξυπνάει πριν της 12... οπότε υπομονή..
Ναι αγάπη μου! Καλός ήρθες ❤ ταγκ από 12 Και μετά...Εντάξει γλυκιά μου, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, με ενθουσιάζει απλά η παρουσία σας.. με καταλαβαίνεις![]()
και οχι Σκ αυστηρα!Ναι αγάπη μου! Καλός ήρθες ❤ ταγκ από 12 Και μετά...
Πως τα περνάς σαν φρεσκοχωρισμένη στην νέα σου ζωή?Ναι αγάπη μου! Καλός ήρθες ❤ ταγκ από 12 Και μετά...
Δεν πήρα καθόλου γραμμή.. βόδι σαν το Ζώδιο μου...Πως τα περνάς σαν φρεσκοχωρισμένη στην νέα σου ζωή?
Μπερδεύτηκες δεν είμαι η ΣοφίαΚαλημέρα μωρό μου!Τι κάνεις?
Στα λόγια μου έρχεσαι πρώην γυναίκα μου....εγώ είχα αισθήματα...αλλά εσύ...Δεν πήρα καθόλου γραμμή.. βόδι σαν το Ζώδιο μου...
Μπερδεύτηκες δεν είμαι η Σοφία
Εχςι ξανασυμβεί βέβαια να μας μπερδέψουν στην παρτουζα![]()
Δεν μπερδεύτηκα ΠΡΩΗΝ κουμπάρα....Μπερδεύτηκες δεν είμαι η Σοφία
Να μπερδεψεις τρυπα το καταλαβαινω!αλλα γυναικα ποτεΜπερδεύτηκες δεν είμαι η Σοφία
Ο άλλος είχε μπει στα βαθιά έγκατα της γης μέσα μπυ τέρμα και μου λέει " πω ρε Σοφία "Μόνο εσάς;