Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Χρόνια καταβαθως και ασυνείδητα θες να με ξεκωλιασεις ....Δέν τὰ μιλῶ γιατί ἔτσι μοῦ ἀκούγονται... (Τά καταλαβαίνω)
Αλλα δεν έχει έρθει ακόμα στο συνειδητό σου
Χρόνια καταβαθως και ασυνείδητα θες να με ξεκωλιασεις ....Δέν τὰ μιλῶ γιατί ἔτσι μοῦ ἀκούγονται... (Τά καταλαβαίνω)
Ναι αλλά ξέρει ότι δεν της αρέσουν η αγαπουληδες.. ( θυμήσου) την γνωριμία σας..ΥΓ την φωτογραφία προφίλ την λατρεύω...Έλα ρε Χορνι... αφού στην πραγματικότητα υποβόσκεις τρυφερά αισθήματα για αυτήν...
Εδώ ρο Σοφακι άραγμα καυλανταΝαι αλλά ξέρει ότι δεν της αρέσουν η αγαπουληδες.. ( θυμήσου) την γνωριμία σας..ΥΓ την φωτογραφία προφίλ την λατρεύω...
Αν ακούς Ιταλούς του βορρά να μιλάνε είναι σαν να ακούς Γερμανούς που προσπαθούν μα μιλήσουν γαλλικά. Αστα να πάνε.Δέν τὰ μιλῶ γιατί ἔτσι μοῦ ἀκούγονται... (Τά καταλαβαίνω)
Εσύ θα μας πεις θες αγαπουληδες?Ναι αλλά ξέρει ότι δεν της αρέσουν η αγαπουληδες.. ( θυμήσου) την γνωριμία σας..ΥΓ την φωτογραφία προφίλ την λατρεύω...
welcome partrige who walks....with pride!
YΓ: το λεβέντικα δεν ήξερα πως να το γράψω!!! Είναι από τις λέξεις που δεν υπάρχουν εις την Αγγλικήν!
Και εγώ με την σειρά μου θα φροντίσω να σε βγάλω 1000 φωτογραφίες την ημέρα... θα πάω να αγοράσω και ένα καλύτερο κινητό ώστε τα αγόρια να νιώθουν ότι σε βλέπουν λιβε... ματάκια μου ❤Εδώ ρο Σοφακι άραγμα καυλαντα
Και εγώ τρέχω να φροντίσω τις διακοπές μας...
Συνέχισε αγαπη μου ❤
Και εγώ με την σειρά μου θα φροντίσω να σε βγάλω 1000 φωτογραφίες την ημέρα... θα πάω να αγοράσω και ένα καλύτερο κινητό ώστε τα αγόρια να νιώθουν ότι σε βλέπουν λιβε... ματάκια μου ❤
το λεβέντικα? ladly?Τό πλησιέστερο στό "λεβέντης" εἶναι "lad"
Εντάξει το δέχομαιΚαι εγώ με την σειρά μου θα φροντίσω να σε βγάλω 1000 φωτογραφίες την ημέρα... θα πάω να αγοράσω και ένα καλύτερο κινητό ώστε τα αγόρια να νιώθουν ότι σε βλέπουν λιβε... ματάκια μου ❤
"lad-like" καί γιά τίς γυναῖκες "lass" ἤ "ladette"το λεβέντικα? ladly?
ΜαρμαροκολωνεςΕντάξει το δέχομαι
Φατσουλα μου...
Κάτι θα κάνω όταν θα βαριέται η Γιολ..Ἐσύ δέ θά φωτογραφηθῆς;
Αν δούμε κ ποδαρες ,Μπουτάρες @Γιολάντα Magic ...ναιΩραία πράγματα βλέπω να ανεβαίνουν.. (@Sofia_Magic ), δυναμικά ξεκίνησαν τον αγώνα τα κορίτσια μας
Σαν καινούριος εδώ από τι βλέπω..πρέπει να μάθεις ότι το Σοφάκι δεν ξυπνάει πριν της 12... οπότε υπομονή..Ωραία πράγματα βλέπω να ανεβαίνουν.. (@Sofia_Magic ), δυναμικά ξεκίνησαν τον αγώνα τα κορίτσια μας
Τι ωραία χειλάκια και γλωσσίτσαΚαλησπέρα ❤
Ναι αλλά ξέρει ότι δεν της αρέσουν η αγαπουληδες.. ( θυμήσου) την γνωριμία σας..
Thank you professor!!"lad-like" καί γιά τίς γυναῖκες "lass" ἤ "ladette"