nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.196
- Πόντοι
- 17.576
ο επόμενος στόχος...!!!
ο επόμενος στόχος...!!!
μουναρος η σοφια ,φιλε μου.αν ειναι και τιμια στις υπηρεσιες,τοτες θα προκειτε για δυνατο χαρτι.
ρε φιλε magic,τσακα τους αυτους τους μαλακοκουραμπιεδες,που εχεις στις φωτο ,κατω απο τα κοριτσια.εμεις τις κοπελες θελουμε να βλεπουμε και να γαμαμε.τους τζιτζιφιογκους βαλτους καπου αλλου.αντε και μου χαλανε την διαθεση οταν μπαινω στο σαιτ σου.
αγαπητε μου φιλε.τα ξερω αυτα που λες.οι φιλοι μου ομως θελω να καταλαβαινουν τι λεω.με σκοπτικοτητα το εγραψα και με δοση πλακιτσας και καζουρας .σεβομαι τις προτιμησεις των αλλων,αλλο αν δεν τις ασπαζομαι .Φιλε μου Φρανκ, αυτό που λες ΔΕΝ γινεται.
Μας αρεσει δεν μας αρεσει, κι αυτοι δουλεια κανουν και καλυπτουν ανάγκες αλλων.
Τοσο απλο είναι.
Και ένα βίντεο.Ροζαλια!!!Η τελεια κοπελα σε οσους ψαχνουν για petite!!!Βαλτε και αλλες Φωτο ρε παιδια!!@@
Και εγώ, διαβάζοντας τις κριτικές, αυτό κατάλαβα. Αν μπορεί το γραφείο να μας επιβεβαιώσει ότι όντως φοράει ακόμα σιδεράκια,Γιακά από ότι έχω διαβάσει στις υπηρεσίες μάλλον ναι (διάβασε κριτικές ).Να είσαι καλά
20 χρονων και μια κλειτοριδα για γλυψιμο!!!!;)
με την πρώτη ευκαιρία θα γράψω και την κριτική. Δυο λέξεις μόνο: ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
Ναι φοράειΚαι εγώ, διαβάζοντας τις κριτικές, αυτό κατάλαβα. Αν μπορεί το γραφείο να μας επιβεβαιώσει ότι όντως φοράει ακόμα σιδεράκια,
Ναι φοράει
Ευχαριστώ για την απάντηση. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί «συναγωνιστές» εξιτάρονται με την ιδέα σιδεράκια. Επειδή, όμως, εγώ δεν τα προτιμώ, ενημερώστε μόλις τα βγάλει για να κλείσω και εγώ μια συνάντηση μαζί της.Ναι φοράει
Ευχαριστώ για την απάντηση. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί «συναγωνιστές» εξιτάρονται με την ιδέα σιδεράκια. Επειδή, όμως, εγώ δεν τα προτιμώ, ενημερώστε μόλις τα βγάλει για να κλείσω και εγώ μια συνάντηση μαζί της.