Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.596
- Πόντοι
- 29.667
Ωραίο βίντεο, αλλά τα βυζια που μας έταξες ακόμα δεν τα ανέβασες!!!Moi aussi
Ωραίο βίντεο, αλλά τα βυζια που μας έταξες ακόμα δεν τα ανέβασες!!!Moi aussi
Θεά!!!Τέλος για σήμερα η δουλειά, αύριο πάλι αλλά θα παραμείνω στο σάιτ για τα αγόρια μού, τα μωράκια μου ❤
Αμάν!!!
να σαι καλα.....!....εκλαψα...!!!
Όλο το λοβ στόρι μας σε ένα βίντεο αγάπη μου. Καλημέρα.
Δηλαδή θα επιστρέψει η Αμυγδαλιά;;;Ο player96 πληρώνει τριπλά για την Αμυγδαλιά 22-6-2022. Και ώρα 00.19 οκ το σημείωσα
Είμαι κατά του γαμουυυ μακριά μακριά χαχαχΝα την και η Ελευθερία... Ένα σοβαρό κορίτσι είχαμε στο νήμα έτοιμο για γάμο... Πάει του άλλαξαν τα φώτα η Σοφία ΚΑΙ Η Γιολαντα... Τώρα λογικά αντί για duo θα πρέπει να ψάξουμε για τρίο...
Ααα ακόμα καλύτερα... Μοιάζουμε... Πρέπει να κάνουμε παρέαΕίμαι κατά του γαμουυυ μακριά μακριά χαχαχ
Μπορείς να το διορθώσεις πάντως. Και φυσικά να δούμε αν το έκανες...Έχεις τόσο δίκιο δε μπορώ να με καταλάβω ώρες ώρες !!
Μεγαλη τεμπελια εδω μεσα σημερα.
Πρεπει να με κανει υπευθυνο ο μαγος,με τη βιτσα θα τις ειχα.Πραγματικά τύπε. Εκεί με το χέιτ φάκ πήγε να παιχτεί μπαλίτσα, αλλά κρέμασε το νήμα.
Θα βάλουμε τραγούδια ρομαντικά τότε.... και θα κάνουμε γούτσου _γούτσου...Θέλω @Sandra Magic και @Sofia_Magic μαζί σε duo αλλά να σας πω την αλήθεια φοβάμαι ότι θα αφήσω τα κοκαλάκια μου στο στίβο του sex.
Γιαυτό λέω να καλέσω τον Nespresso George για βοήθεια ...
Είσαι ρομαντική αλλά σου αρέσουν τα bad boys....πως γίνεται;Θα βάλουμε τραγούδια ρομαντικά τότε.... και θα κάνουμε γούτσου _γούτσου...
Τεμπελιά εδω =δουλεια έξω... The other way around ο μάγος θα έβγαζε ταψάκι για επαιτεία στη Συγγρού...Μεγαλη τεμπελια εδω μεσα σημερα.
Ακριβώς .. πες του ΣοφίαΘα βάλουμε τραγούδια ρομαντικά τότε.... και θα κάνουμε γούτσου _γούτσου...
Γίνεται..Είσαι ρομαντική αλλά σου αρέσουν τα bad boys....πως γίνεται;
Το μωρό φαίνεται πολύ δυνατό σε ό,τι έχει ανεβάσει!Δεν είναι να φοράς κανονικό βρακί με αυτή τη ζέστη και ας είναι και κόκκινο!
Ότι θέλει το αγόρι...Δεν χαλάμε χατίριαΑκριβώς .. πες του Σοφία
Έρωτας … μόνο !Μπα......δεν υπάρχει αγώνας εδώ....