Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.260
- Πόντοι
- 2.036
Κάτι πολύ καλό έχεις στο μυαλό σου. Πες μου την ομάδα κρυφά, στο αυτί μου...Δεν λέω τότε...
Κάτι πολύ καλό έχεις στο μυαλό σου. Πες μου την ομάδα κρυφά, στο αυτί μου...Δεν λέω τότε...
Σε πουτσα να καταλήγει και όλα καλάΩραία βραδιά σήμερα.❤.. για βόλτα, κοκτέιλ, πουτσα, πουτσα, πουτσα...
Μόνο έτσι είμαστε ευτυχισμένες ❤Σε πουτσα να καταλήγει και όλα καλά
Να σου πω επειδή μου τα έχεις πρήξει άντε πήγαινε να κοιταχτείς σε κάνα ψυχίατρο γιατί δεν πας καλά…Ζώον που δεν έχεις τελειώσει το σχολείο γιατίέπαιρνες τσιμπουκια, ξέρεις τι ήταν οι είλωτες? Ξέρεις γιατί ήτα είλωτες???
Θα σου απαντήσω εγώ: Οιείλωτες ήταν ότι είσαι και σύ. Δούλοι , όπως και εσύ ιερό-δουλη κοινώς. Για όσο σε πληρώνουν κάνεις την δούλα με σκοπό την ευχαρίστηση του άντρα ή του καθε΄νος που πληρώνει. Η μόνη διαφορά είναι ότι εσύ έχεις δικαίωμα να διαλέγεις για πόσες ώρες θα είσαι υπόδουη κάποιου σε αντίθεση με τους είλωτες στην αρχαία Σπάρτη που ήταν μία ζωή δούλοι.
Άρα όταν κοροιδεύεις αυτή την ομάδα ανθρώπων σε εκείνη την κοινωνία ν ξέρεις ότι έμμεσα κοροιδεύεις τον εαυτο σου.
Σούργελο...
Ήρθες αφού άνοιξες το Wikipedia σ ευχαριστούμε πολύ για τις γνώσεις που προσφέρει το ίντερνετ..καλό σου βράδυ τώραΖώον που δεν έχεις τελειώσει το σχολείο γιατίέπαιρνες τσιμπουκια, ξέρεις τι ήταν οι είλωτες? Ξέρεις γιατί ήτα είλωτες???
Θα σου απαντήσω εγώ: Οιείλωτες ήταν ότι είσαι και σύ. Δούλοι , όπως και εσύ ιερό-δουλη κοινώς. Για όσο σε πληρώνουν κάνεις την δούλα με σκοπό την ευχαρίστηση του άντρα ή του καθε΄νος που πληρώνει. Η μόνη διαφορά είναι ότι εσύ έχεις δικαίωμα να διαλέγεις για πόσες ώρες θα είσαι υπόδουη κάποιου σε αντίθεση με τους είλωτες στην αρχαία Σπάρτη που ήταν μία ζωή δούλοι.
Άρα όταν κοροιδεύεις αυτή την ομάδα ανθρώπων σε εκείνη την κοινωνία ν ξέρεις ότι έμμεσα κοροιδεύεις τον εαυτο σου.
Σούργελο....
Πρέπει να βρεθούμε να μου θυμίσεις νομίζω ..Είσαι πραγματικά το κάτι άλλο...μου έκανες την καλύτερη πίπα τότε που σε είχα πάρει με πολύ σάλιο ήσουν η μόνη που μου το έκανε αυτό....και εχεις και ωραία κλειτορίδα την είχα περιποιηθεί καλά θυμάμαι!!!!
Τέτοια να μας λες και να μας κάνειςΠρέπει να βρεθούμε να μου θυμίσεις νομίζω ..
Αφού ξέρεις μαρεσει η πίπα πολυυυυ
Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάωψ ή να γελάσω για το γεγονός ότι για να γράωει καποιος αυτά που έγραψα, θεωρείς ότι έψαξε στο ιντερνετ. Εϊναι πραγματικά θλιβερό για το άτομο σου μόνο και μόνο που θεωρείς ότι έψαξα στο wikipedia. Απορώ με την νοημοσύνη σου.Ήρθες αφού άνοιξες το Wikipedia σ ευχαριστούμε πολύ για τις γνώσεις που προσφέρει το ίντερνετ..καλό σου βράδυ τώρα
Δεν γίνεται να βρεθούμε... δυστυχώς....δεν θέλω να πω δημοσιος τον λόγο!!!κάποια στιγμή θα σ στείλω στο προσωπικό και θα σ πω γιατί!!!Πρέπει να βρεθούμε να μου θυμίσεις νομίζω ..
Αφού ξέρεις μαρεσει η πίπα πολυυυυ
Η γυναίκα μου λέει πως όταν βρεθούμε έτσι σε θέλει (αρχικά πριν σε γδύσει) , με την professional ένδυση κ τις τακουναρες σου..Κάτι μου λέει ότι θα γίνει δυνατή μάχηΩραία βραδιά σήμερα.❤.. για βόλτα, κοκτέιλ, πουτσα, πουτσα, πουτσα...
Αν και είσαι ελαφρώς δηκτικός σύντροφε θα συμφωνήσω απόλυτα με την τελευταία παράγραφο. Οι "καλοί" πελάτες, αυτοί δηλαδή που θα πάρουν 2-3 φορές την κοπέλα μέσα στο μήνα, είναι οι άνω των 40 και θέλουν εκτός από αχ βαχ στα διαλείμματα να πουν και καμιά κουβέντα.Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάωψ ή να γελάσω για το γεγονός ότι για να γράωει καποιος αυτά που έγραψα, θεωρείς ότι έψαξε στο ιντερνετ. Εϊναι πραγματικά θλιβερό για το άτομο σου μόνο και μόνο που θεωρείς ότι έψαξα στο wikipedia. Απορώ με την νοημοσύνη σου.
Επειδή είσαι περιορισμένης ευθύνης απ'ότι φαίνεται, ως λίγο μεγαλύτερος σου(όχι πολύ, είμαι κάτω από 40) βούτα τη γλώσσα σου πρώτα στο ελάχιστο μαυλό που έχεις και μετά μίλα/γράψε.... Για το καλό σου.... χάνεις πελάτες.... Οι πιο σταθεροί πελάτες θέλουν και λίγο νοημοσύνη για να μπορούν να κάνουν και καμιά κουβέντα....εκτ΄ς από τσιμπούκια... Ξέρεις πόσες κάνυν καλά τσιμπούκια ε΄δω μέσα??? Άπειρεςςςςςς.... Ποιες έχουν όμως σταθερή πελατία???? Ελάχιστες.....
Τροφή για σκέψη!
Δεν γίνεται να βρεθούμε... δυστυχώς....δεν θέλω να πω δημοσιος τον λόγο!!!κάποια στιγμή θα σ στείλω στο προσωπικό και θα σ πω γιατί!!!
Και η Βανέσα σε στούντιο θα είναι σε μερικούς μήνες.....Αν και είσαι ελαφρώς δηκτικός σύντροφε θα συμφωνήσω απόλυτα με την τελευταία παράγραφο. Οι "καλοί" πελάτες, αυτοί δηλαδή που θα πάρουν 2-3 φορές την κοπέλα μέσα στο μήνα, είναι οι άνω των 40 και θέλουν εκτός από αχ βαχ στα διαλείμματα να πουν και καμιά κουβέντα.
Οι κοπέλες που έχουν σταθερή πελατεία είναι αυτές που μπορούν να μιλήσουν λίγο με τον πελάτη. Γι αυτό και κάποιες άλλες, που είχαν τα σωματικά προσόντα (πχ η Αγάπη - για όποιον την θυμάται) αλλά δεν είχαν μυαλό, στην πορεία του χρόνου εξαφανίστηκαν από τα γραφεία, και βρέθηκαν να δουλεύουν σε στούντιο κ μπουρδέλα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς την καλύτερη πίπα και αυτό το λέω δημοσιος !!!!
Σεβαστό ότι θες στείλε μου πάντως
Only time can tell...Και η Βανέσα σε στούντιο θα είναι σε μερικούς μήνες.....
Δεν εχει πολυ βαση αυτο που λες φιλε μου για τους 'καλους' πελατες. Δεν εχει καμια σχεση η ηλικια με το ποσες φορες θα παρεις την καθε κοπελα. Ειναι ξεκαθαρα θεμα του τι ζητας και ποσο χοντρο πορτοφολι εχεις.Αν και είσαι ελαφρώς δηκτικός σύντροφε θα συμφωνήσω απόλυτα με την τελευταία παράγραφο. Οι "καλοί" πελάτες, αυτοί δηλαδή που θα πάρουν 2-3 φορές την κοπέλα μέσα στο μήνα, είναι οι άνω των 40 και θέλουν εκτός από αχ βαχ στα διαλείμματα να πουν και καμιά κουβέντα.
Οι κοπέλες που έχουν σταθερή πελατεία είναι αυτές που μπορούν να μιλήσουν λίγο με τον πελάτη. Γι αυτό και κάποιες άλλες, που είχαν τα σωματικά προσόντα (πχ η Αγάπη - για όποιον την θυμάται) αλλά δεν είχαν μυαλό, στην πορεία του χρόνου εξαφανίστηκαν από τα γραφεία, και βρέθηκαν να δουλεύουν σε στούντιο κ μπουρδέλα.
Μιλάμε για θέμα σοβαρό εδώααα αν ξέρεις τον κωλο ξέρεις και την πίπα
Δες την έννοια "καλός" πελάτης από την οπτική της κοπέλας. Καλός είναι αυτός που θα την πάρει αρκετές φορές σε βάθος χρόνου, και δεν θα την ταλαιπωρήσει πολύ, δλδ θα κάνει μια φορά και την υπόλοιπη ώρα θα αναλωθεί σε κουβέντα. Οι περισσότεροι άνω των 40, δεύτερη φορά μέσα σε μια ώρα, δύσκολα κάνουν, και είναι αυτοί που κατά βάση έχουν οικονομική άνεση.Δεν εχει πολυ βαση αυτο που λες φιλε μου για τους 'καλους' πελατες. Δεν εχει καμια σχεση η ηλικια με το ποσες φορες θα παρεις την καθε κοπελα. Ειναι ξεκαθαρα θεμα του τι ζητας και ποσο χοντρο πορτοφολι εχεις.
Αν πχ εγω ειμαι αγαπουλης και θελω να καθομαι να αραζω και να μιλαω με την αλλη μετα απο 10 λεπτα πχ σεξ, δεν κολλαει καπου η ηλικια μου. Ειτε ειμαι 20 ειτε 60 θα το κανω αν αυτο με φτιαχνει. Αν απο την αλλη εγω θελω να γαμαω γερα μιαμιση ωρα χωρις σταματημο, και βλεπω οτι και η αλλη εχει ιδια βιτσια με μενα και περναει τερμα καλα, παλι θα ειμαι απο τους 'καλους πελατες' και θα την γαμαω 7-8 φορες το μηνα μινιμουμ ασχετα με την ηλικια μου.
Συμφωνω ομως στο οτι ειναι θεμα μαρκετινγκ και στη συμπεριφορα της καθε κοπελας στο εκαστωτε ραντεβου αν μπορει να κραταει την πελατεια, δεν χρειαζεται ομως απαραιτητα μπλα μπλα και κουβεντουλα ολα τα 'καλα ρανετβου' και οι καλοι πελατες.