Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.048
- Πόντοι
- 1.431
Στου Μάγου το νήμα εκατοντάδες ποστ τη μέρα και στη τέλος κερδίζει η Αριαννα!Διαθέσιμη από 6:30
Στου Μάγου το νήμα εκατοντάδες ποστ τη μέρα και στη τέλος κερδίζει η Αριαννα!Διαθέσιμη από 6:30
Τάσο γι αυτό δε σου κάθεται η αννούλα @Anna24 , νυχτοπερπατάς ατιμούλικο....Είσαι πραγματικά το κάτι άλλο...μου έκανες την καλύτερη πίπα τότε που σε είχα πάρει με πολύ σάλιο ήσουν η μόνη που μου το έκανε αυτό....και εχεις και ωραία κλειτορίδα την είχα περιποιηθεί καλά θυμάμαι!!!!
Κάτσε, δηλαδή θα περνάμε πλέον και audition πρώτα;Τότε θα πρέπει να τα πούμε λίγο πρώτα, στείλε μου μήνυμα και θα απαντήσω αργότερα στο κενό μου γιατί είμαι δουλειά
Σαν γνωστο ποδόσφαιρικο συνθημα ακουστηκε αυτοΩραία βραδιά σήμερα.❤.. για βόλτα, κοκτέιλ, πουτσα, πουτσα, πουτσα...
sorryyyyyy....!!!!!ἀφετέρου
Πιο πιθανό να πας εσύ σε στούντιο έχει κάτι ωραία στο μετάξι που έχουν όλες τους καυλια και ταιριάζεις ταμαμ πάρα εγώΚαι η Βανέσα σε στούντιο θα είναι σε μερικούς μήνες.....
Θα τον στειλεται τον παππού....τουλάχιστον θα πάει χαρούμενος
Δεν ξέρω τι σου χει κάνει προσωπικά αν σου χει κάνει, αλλά έχεις φαίνεται να έχεις εμπάθεια με την συγκεκριμένη. Δηλαδή αυτή είναι ιερόδουλη και οι άλλες τι είναι; καλόγριες; ίδια δουλειά κάνουν στο φινάλε, η καθεμιά με τον τρόπο της. Μεγάλη κοπέλα είναι το καλό της θα το βρει μόνη της. Φιλικά πάνταΔεν ξέρω αν πρέπει να κλάωψ ή να γελάσω για το γεγονός ότι για να γράωει καποιος αυτά που έγραψα, θεωρείς ότι έψαξε στο ιντερνετ. Εϊναι πραγματικά θλιβερό για το άτομο σου μόνο και μόνο που θεωρείς ότι έψαξα στο wikipedia. Απορώ με την νοημοσύνη σου.
Επειδή είσαι περιορισμένης ευθύνης απ'ότι φαίνεται, ως λίγο μεγαλύτερος σου(όχι πολύ, είμαι κάτω από 40) βούτα τη γλώσσα σου πρώτα στο ελάχιστο μαυλό που έχεις και μετά μίλα/γράψε.... Για το καλό σου.... χάνεις πελάτες.... Οι πιο σταθεροί πελάτες θέλουν και λίγο νοημοσύνη για να μπορούν να κάνουν και καμιά κουβέντα....εκτ΄ς από τσιμπούκια... Ξέρεις πόσες κάνυν καλά τσιμπούκια ε΄δω μέσα??? Άπειρεςςςςςς.... Ποιες έχουν όμως σταθερή πελατία???? Ελάχιστες.....
Τροφή για σκέψη!
Θα πάω για να σε συναντήσω κούκλα... τα λέμε εκεί που θα κοστίζεις 10αρικο....Πιο πιθανό να πας εσύ σε στούντιο έχει κάτι ωραία στο μετάξι που έχουν όλες τους καυλια και ταιριάζεις ταμαμ πάρα εγώ
Όχι δεν κατάλαβες..δεν θα πας σαν πελάτηςΘα πάω για να σε συναντήσω κούκλα... τα λέμε εκεί που θα κοστίζεις 10αρικο....
Δεν χαλας χατιρι εσυ!!!Τι κάνουν τα αγόρια μου ? Δεν πιστεύω να κοιμάστε....
Του χαλάω την σούπα του υποκτακτικου..ξέρει αυτή εεεε αυτόςΔεν ξέρω τι σου χει κάνει προσωπικά αν σου χει κάνει, αλλά έχεις φαίνεται να έχεις εμπάθεια με την συγκεκριμένη. Δηλαδή αυτή είναι ιερόδουλη και οι άλλες τι είναι; καλόγριες; ίδια δουλειά κάνουν στο φινάλε, η καθεμιά με τον τρόπο της. Μεγάλη κοπέλα είναι το καλό της θα το βρει μόνη της. Φιλικά πάντα
Ρε φίλε ναι τι εμμονή είναι αυτή… ούτε κοπέλα με ψεύτικο ανδρικό προφίλ να ήταν… ούπς σορρυ μου ξέφυγεΤου χαλάω την σούπα του υποκτακτικου..ξέρει αυτή εεεε αυτός
έγια μόλα, έγια λέσα, βάλε και τις μπάλες μέσαΤι κάνουν τα αγόρια μου ? Δεν πιστεύω να κοιμάστε....
Άσε κ κανα προφίλ να γελάμε..μην τα καις όλα χαχαχαχαχα ξέρουμε τώρα το παραμύθι 4 φορές αριανα 20 σαντρα ουπς εσύ είσαι η σαντραΡε φίλε ναι τι εμμονή είναι αυτή… ούτε κοπέλα με ψεύτικο ανδρικό προφίλ να ήταν… ούπς σορρυ μου ξέφυγε
Τουλάχιστον έχει πρόγραμμα !Άσε κ κανα προφίλ να γελάμε..μην τα καις όλα χαχαχαχαχα ξέρουμε τώρα το παραμύθι 4 φορές αριανα 20 σαντρα ουπς εσύ είσαι η σαντρα
Αν παρατηρήσεις προσεκτικά κ τα ορθογραφικά με τις τελειες ανάμεσα βγάζεις κ υο πρόσωπο στο οποίο ανήκει...Τουλάχιστον έχει πρόγραμμα !