petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.283
- Πόντοι
- 1.336
Και γω αν μακιγιαριστώ και φορέσω ροζ σατέν ρόμπα όμορφος θα είμαι το πρωί....Καλημέρα όλη μερα αγάπες μου Πρωινή πρωινή
Και γω αν μακιγιαριστώ και φορέσω ροζ σατέν ρόμπα όμορφος θα είμαι το πρωί....Καλημέρα όλη μερα αγάπες μου Πρωινή πρωινή
Ό,τι πεις καρδιά μουΚαι γω αν μακιγιαριστώ και φορέσω ροζ σατέν ρόμπα όμορφος θα είμαι το πρωί....
Είσαι πολύ θυληκή, ελκυστική και πάρα πολύ σέξυ.Τι κάνουν τα αγόρια μού? ??❤
Εδώ είσαι αμακιγιάριστη?Ό,τι πεις καρδιά μου
Εδώ μόλις είχα ξυπνήσει και πλύθηκα για να πάω στο γύρισμα, Πολωνία πριν ένα μήναΕδώ είσαι αμακιγιάριστη?
Πλακίτσα κάνω ετσι...ξέρεις ότι το προσωπάκι σου δεν υπάρχει...και προσωπικά μου έχεις κάνει ένα από τα καλύτερα mouthfuck στη ζωή μου με το στοματάκι αυτό....Εδώ μόλις είχα ξυπνήσει και πλύθηκα για να πάω στο γύρισμα, Πολωνία πριν ένα μήνα
Αχ εσυ είσαι;;;; Και σε έψαχνα πριν καμία βδομάδα που λέγανε ότι δεν είμαι καλή αλλά δεν εμφανίστηκες .. ευχαριστώ πολύ ψυχούλα μουΠλακίτσα κάνω ετσι...ξέρεις ότι το προσωπάκι σου δεν υπάρχει...και προσωπικά μου έχεις κάνει ένα από τα καλύτερα mouthfuck στη ζωή μου με το στοματάκι αυτό....
Όποιος θέλει ενημέρωση επι του θέματος εδώ σε μένα...Αχ εσυ είσαι;;;; Και σε έψαχνα πριν καμία βδομάδα που λέγανε ότι δεν είμαι καλή αλλά δεν εμφανίστηκες .. ευχαριστώ πολύ ψυχούλα μου
κλασσικη περιπτωση κυκλοθυμιας ή/και χρησης διεγερτικων...Εσυ η εχεις ξεκινησει τα ζαναξ η στην εχει πει ο μαγος και εχεις αλλαξει ετσι. Κρατα το ομως,εισαι πολυ καλυτερη και πιο συμπαθητικη.
Ειδικός δεν είμαι, αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν είμαι και στραβός.Εδώ μόλις είχα ξυπνήσει και πλύθηκα για να πάω στο γύρισμα, Πολωνία πριν ένα μήνα
Ο καθένας με τα γούστα του αγαπουλαΕιδικός δεν είμαι, αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν είμαι και στραβός.
Aντικειμενικά όμορφη είσαι αλλά να μαστε και λογικοί. Είσαι offside
Αχ αναστάτωση σκέτη είσαι...!Διαθέσιμη από 6:30
Ο καθένας με τα γούστα του αγαπουλα
Κοιτα και οι φριμπες εχουν κατι τετοιες παρενέργειες.κλασσικη περιπτωση κυκλοθυμιας ή/και χρησης διεγερτικων...
αυτο ακριβως εννοουσα με το δευτερο σκελος της προτασης μουΚοιτα και οι φριμπες εχουν κατι τετοιες παρενέργειες.
Αιματοχυσία?Συμβαίνει τώρα
Εμενα παντως αυτο το σκηνικο μου θυμιζει θυσια σατανιστων λειπουν οι πενταλφες ομως που εχεις μπλεξει?Συμβαίνει τώρα
δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω...όμως αφενός το προφανές ότι είναι δουλεμένη η πίσω τρυπούλα σου (άρα το γουστάρεις κ κάπου το δίνεις...όχι όμως στα μέλη του σάιτ κ όχι μόνο), αφεταίρου ότι για εμάς (τους φανατικούς του anal) η παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι προϋπόθεση για την επιλογή μιας κοπέλας...σε καθιστά άδικα ίσως, όχι πρώτη επιλογή! (το είπα ευγενικά)Ναι αλλά προσφέρω άλλες πολλή καλές υπηρεσίες