geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.880
- Πόντοι
- 34.478
Δεν βλέπω ντοκουμέντα...οπότε άσε! Πάλι καλά δεν έβαλες βίντεο..Ξεχνάς ότι πριν από αυτό με ξεκωλιαζε.....
Μα με μένα κάνει...οκ επισημως δεν θα ειμαι πλεον η αγαπη σου
να πας να με την @Sofia_Magic
δεν με νοιαζει εγω ειμαι πιστος σε αυτην ηδη 43 ωρεςΜα με μένα κάνει...
Ε κάποιος πρέπει να είναι πιστός...δεν με νοιαζει εγω ειμαι πιστος σε αυτην ηδη 43 ωρες
πειραζει δηλαδη τωρα να παω μονο μαζι σου και να τις στελνω σελφι για να μαθει;Ε κάποιος πρέπει να είναι πιστός...
Σου έχω πει η @Sofia_Magic είναι η ζωή μου ...πειραζει δηλαδη τωρα να παω μονο μαζι σου και να τις στελνω σελφι για να μαθει;
Όχι ... περίμενε..δώσε μια ευκαιρία, όλοι αξίζουν μια δεύτερηπειραζει δηλαδη τωρα να παω μονο μαζι σου και να τις στελνω σελφι για να μαθει;
τελειωσαμε σου λεωΌχι ... περίμενε..δώσε μια ευκαιρία, όλοι αξίζουν μια δεύτερη
εγω ειμαι Αριστοφανικος
Δεν είναι ωραία η λέξη έκλασε! Ας πούμε ότι τελευταία της αρέσει πολύ το λεσβιακό, δεν είναι κακό...τελειωσαμε σου λεω
παει με εκλασε για σενα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγω ειμαι Αριστοφανικος
Μην το λες και εσύ έτσι λες και ξεκίνησε να τρώει μπάμιες που δεν έτρωγε. Τον απατάει έστω και μαζί σου αλλά τον απατάει...Δεν είναι ωραία η λέξη έκλασε! Ας πούμε ότι τελευταία της αρέσει πολύ το λεσβιακό, δεν είναι κακό...
τιποτα δεν ακουω ειμαι εξαλος μαζι τηςΔεν είναι ωραία η λέξη έκλασε! Ας πούμε ότι τελευταία της αρέσει πολύ το λεσβιακό, δεν είναι κακό...
Ναι αλλά θα μπορούσε να είναι θετικός... να πει μωρό μου μπορείς να φέρεις την φίλη σου! Αυτός που το είπε δεν έχασε...Μην το λες και εσύ έτσι λες και ξεκίνησε να τρώει μπάμιες που δεν έτρωγε. Τον απατάει έστω και μαζί σου αλλά τον απατάει...
Σε αυτό έχεις δίκιο. Στη θέση του αυτό θα έλεγα.Ναι αλλά θα μπορούσε να είναι θετικός... να πει μωρό μου μπορείς να φέρεις την φίλη σου! Αυτός που το είπε δεν έχασε...
Σα να πείνασαΠαιδί μου καλό ❤ η μανούλα σας είναι εδώ....
να δεις τι ζορι τραβαω ρε φιλεΜην το λες και εσύ έτσι λες και ξεκίνησε να τρώει μπάμιες που δεν έτρωγε. Τον απατάει έστω και μαζί σου αλλά τον απατάει...
Σκέφτεσαι σαν εμένα ❤Σε αυτό έχεις δίκιο. Στη θέση του αυτό θα έλεγα.
Κάνε την καρδιά σου πέτρα φίλε. Καταλαβαίνω τι ζόρια περνάς. Με το μαλακό οι .... μπύρεςνα δεις τι ζορι τραβαω ρε φιλε
θα παω να πνιξω τον πονο μου στις ουκρανες
εεε στις μπυρες ηθελα να πω
Για αυτό κάποια στιγμή πρέπει να γίνουμε ένα...Σκέφτεσαι σαν εμένα ❤
Έπρεπε να γράψεις από κάτω με συγχωρείτε ήταν τυχαίο....Διαθέσιμη από 6:30
ρε απατεωνα