hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.944
- Πόντοι
- 12.896
Ἀπ'τὴν Παρασκευή τό μεσημεράκι-ἀπογευματάκι ποὺ βγῆκα ἀπ'τό φόρο μέχρι τώρα... 32 σελίδες καί κάτι... 1158-1191!!! ΕΛΕΟΣ!!! ΕΛΕΟΣ!!
Τι έκανες στον roughfucker μάνα μου?Τιι ατακαρες πετάς εαυ....να μπαίνεις πιο.συχνα
επιφοιτηση - αγιο πνευμα - κλπ (ξερεις τωρα)Ἀπ'τὴν Παρασκευή τό μεσημεράκι-ἀπογευματάκι ποὺ βγῆκα ἀπ'τό φόρο μέχρι τώρα... 32 σελίδες καί κάτι... 1158-1191!!! ΕΛΕΟΣ!!! ΕΛΕΟΣ!!
ε και εσυ τωραΔέν ξέρω γιά ἐπιφοίτηση, ἀλλά πολλές μαλακίες εἶδα πάντως
ναι οκ...Το συγκεκριμενο νημα παιζει να ειναι το πιο ενδιαφερον οχι μονο στα πληρωμενα (επαγγελματικα) νηματα αλλα εν γενει.
Τα κοριτσια συμμετεχουν ενεργα , βγάζουν το παθος τους τοσο για αυτο που κανουν οσο και για την εταιρεια που εργαζονται. Διαβαζοντας τον σχολιασμο πιανω το εαυτο μου να σας γνωρισω και δια ζωσης . Οι ιστοριες δε απο μια εκ των κοριτσιων ειναι το κερασακι στην τουρτα. Η διανθιση με φωτογραφιες και βιντεο αποτελουν ενα απο τα καλυτερα μαρκετινγκ οπλα που εχω παρακολουθησει
keep up the good work !
Μη σκιαζεσαι......ο rougjfucker είναι σκληρό πυρηνικός εκτελεστής απλα έπρεπε ν κάνω κάτι αντίστοιχο..Τι έκανες στον roughfucker μάνα μου?
Σκιάχτηκα....
Ελα πειτε την αληθεια, δεν αξιζει αυτο το μηνυμα 20% εκπτωση στις υπηρεσιες;Το συγκεκριμενο νημα παιζει να ειναι το πιο ενδιαφερον οχι μονο στα πληρωμενα (επαγγελματικα) νηματα αλλα εν γενει.
Τα κοριτσια συμμετεχουν ενεργα , βγάζουν το παθος τους τοσο για αυτο που κανουν οσο και για την εταιρεια που εργαζονται. Διαβαζοντας τον σχολιασμο πιανω το εαυτο μου να σας γνωρισω και δια ζωσης . Οι ιστοριες δε απο μια εκ των κοριτσιων ειναι το κερασακι στην τουρτα. Η διανθιση με φωτογραφιες και βιντεο αποτελουν ενα απο τα καλυτερα μαρκετινγκ οπλα που εχω παρακολουθησει
keep up the good work !
χ 5Το συγκεκριμενο νημα παιζει να ειναι το πιο ενδιαφερον οχι μονο στα πληρωμενα (επαγγελματικα) νηματα αλλα εν γενει.
keep up the good work !
αιτούμαι έκπτωση 100% (5χ20)Ελα πειτε την αληθεια, δεν αξιζει αυτο το μηνυμα 20% εκπτωση στις υπηρεσιες;
χαχα σλουρπ σλουρπ κάντε μου μια εκπτωσούλα βρε παιδιά υα μοιράσω και flyersΕλα πειτε την αληθεια, δεν αξιζει αυτο το μηνυμα 20% εκπτωση στις υπηρεσιες;
Να προσθέσω στα μάρκετινγκ όπλα και τους στημένους τσακωμούς!Το συγκεκριμενο νημα παιζει να ειναι το πιο ενδιαφερον οχι μονο στα πληρωμενα (επαγγελματικα) νηματα αλλα εν γενει.
keep up the good work !
Έχεις.δικιο δεν θα ξαναγίνειΚαλημερα σας.
Παρακαλουνται οι καρχαριες του νηματος magic girls @Sofia_Magic και @Γιολάντα Magic ,να αφηνουν και τις υπολοιπες κοπελες να συμμετεχουν.(Τωρα θα μου στειλουν για ραντεβου θανατου σε σκοτεινη πλατεια στα Ταμπουρια αλλα δε φοβαμαι...σας εχω...οι δυο σας και μονος μου)
υστερογραφο
@Βανέσα Magic γυρνα πισω ή εστω τηλεφώνα,νιωθω μονος και κρυωνω.
Χα! Δε σε πιστευω. Εχεις ετοιμες ηδη φωτογραφιες με την ερωτευσιμη κωλαρα σου,τις οποιες θα ανεβασεις εντος ολιγου για να ριξεις το νημα ολο.Έχεις.δικιο δεν θα ξαναγίνει
Όχι κύριε Chris δεν θα ανεβάσω .....θα κάτσω ήρεμη να πιω τον καφέ μου αφήνοντας την σκυτάλη σε άλλες κοπέλες και θα παρακολουθώ το νήμα...Χα! Δε σε πιστευω. Εχεις ετοιμες ηδη φωτογραφιες με την ερωτευσιμη κωλαρα σου,τις οποιες θα ανεβασεις εντος ολιγου για να ριξεις το νημα ολο.
Available and stringless I guess!!!!Καλημερα αγάπες ......σήμερα από τις 16:00 διαθέσιμες και οι δύο.....
@Sofia_Magic
Always ....Available and stringless I guess!!!!
Να δεις που δε θα μπει καμια και το νημα θα μεινει ετσιΌχι κύριε Chris δεν θα ανεβάσω .....θα κάτσω ήρεμη να πιω τον καφέ μου αφήνοντας την σκυτάλη σε άλλες κοπέλες και θα παρακολουθώ το νήμα...
Καλημερα αγάπες ......σήμερα από τις 16:00 διαθέσιμες και οι δύο.....
@Sofia_Magic
Ούτε εγώ θα ανεβάσω..... και ήθελα να βάλω ένα βίντεο τώρα αλλά ο @chris drs δεν θέλει.....Όχι κύριε Chris δεν θα ανεβάσω .....θα κάτσω ήρεμη να πιω τον καφέ μου αφήνοντας την σκυτάλη σε άλλες κοπέλες και θα παρακολουθώ το νήμα...