Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 12.855
- Πόντοι
- 4.496
Ροζ μανικιουρ ασορτι με ροζ μουνι...Εγώ εντάξει τα έχω η να τα κόψω???
Ροζ μανικιουρ ασορτι με ροζ μουνι...Εγώ εντάξει τα έχω η να τα κόψω???
Εσενα είναι εντάξει απλά προσπαθώ να συγκεντρωθω στα νύχια.. χαχαΕγώ εντάξει τα έχω η να τα κόψω???
Είναι η σχέση μου ο @ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ... δεν τον αφήνω ❤
Είναι η σχέση μου ο @ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ... δεν τον αφήνω ❤
Ελα ξεκολα..πλακα κανεις.....? Ελπιζω να το εννοεις κ να μην παιζεις με τα πουλακια μας!!Θα κατέβω Ιούλιο αλλά δεν ξέρω σε ποιο νομο στην Κρήτη
Ποια ζητήσαμε ρε παιδιά?Ανεβαινει αυριο κοπελα που την ζητήσατε
Για βοηθησε λιγο.ποια ζητησαμε;Ανεβαινει αυριο κοπελα που την ζητήσατε
Κλαιω...Ποια ζητήσαμε ρε παιδιά?
ρουλα κορομηλαΠοια ζητήσαμε ρε παιδιά?
Ίσως να έχω χάσει επεισόδια γιατί δεν έχω παρακολουθήσει όλο το χάος των προηγούμενων σελίδων!Κλαιω...
ε τί αλλο θες ??Ίσως να έχω χάσει επεισόδια γιατί δεν έχω παρακολουθήσει όλο το χάος των προηγούμενων σελίδων!
Μόνο τα βυζιά της Σοφίας πέτυχα κάπου
Δεν τα πέτυχες τυχαία....όλα για κάποιο λόγο γίνονται...είναι τα καλύτερα, τα έχω συνεχώς στο στόμα μου @Sofia_MagicΊσως να έχω χάσει επεισόδια γιατί δεν έχω παρακολουθήσει όλο το χάος των προηγούμενων σελίδων!
Όχι μόνο..Ίσως να έχω χάσει επεισόδια γιατί δεν έχω παρακολουθήσει όλο το χάος των προηγούμενων σελίδων!
ακομα να συνελθωΔεν τα πέτυχες τυχαία....όλα για κάποιο λόγο γίνονται...είναι τα καλύτερα, τα έχω συνεχώς στο στόμα μου @Sofia_Magic
Το βρήκες....ήταν ν κάνει και ντουο με σοφία λόγω του ότι και οι δύο είναι ξανθιές με καρέ ...αλλά.ζηλεψα και της είπα όχιρουλα κορομηλα
το'πιασες εσυ αμεσως το υπονοουμενοΤο βρήκες....ήταν ν κάνει και ντουο με σοφία λόγω του ότι και οι δύο είναι ξανθιές με καρέ ...αλλά.ζηλεψα και της είπα όχι