clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.769
- Πόντοι
- 5.946
θα σας ειδοποιήσουμε...Όχι όσο είμαι εγώ εδώ να κρατώ τις ισορροπίες.
θα σας ειδοποιήσουμε...Όχι όσο είμαι εγώ εδώ να κρατώ τις ισορροπίες.
Μετά το ζαλιζμα του ψυχοπαθή.....
Σας λέω τη καλημερα μου και ξεκινάω
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!Με έχετε κάνει εξαλη σήμερα....η λύσσα μου στην πιπα.εχει πάει σε άλλο level....
Και που μας τον δείχνεις δεν έχει κανένα νόημα, αφού πρόκειται για απαγορευμένο καρπό...Καυλημέρα όλη μέρα
Φυσικα και ειναι. Απλα βλεπω υπερβολες απο καποιους. Η Σαντρα ειναι ψωνισμενη, αλλα τουλαχιστον ειναι μουναρος και δικαιολογει μεχρι ενα σημειο το ψωνιο. Αυτο που εγραψα ειναι οτι υπαρχουν αλλες εδω μεσα που ειναι αντικειμενικα μετριες, και νομιζουν οτι ειναι απαραιτητες....Γιατί εσύ πιστεύεις ότι δεν είναι ψωνισμένη;;
ποιές ισπανίδες? για λέγε...Καληνύχτα από μένα νωρίς νωρίς γιατί πάλι γαμηθηκα στην δουλειά σήμερα .. τα λέμε ξανά όταν έχω ορεξουλα να σας ανεβάσω καμία φωτογραφία
Υ.Γ. Τι μουναρες είναι αυτές οι Ισπανίδες ρε παιδιά ..
ΚαληνύχταΚαληνύχτα από μένα νωρίς νωρίς γιατί πάλι γαμηθηκα στην δουλειά σήμερα .. τα λέμε ξανά όταν έχω ορεξουλα να σας ανεβάσω καμία φωτογραφία
Καληνύχτα από μένα νωρίς νωρίς γιατί πάλι γαμηθηκα στην δουλειά σήμερα .. τα λέμε ξανά όταν έχω ορεξουλα να σας ανεβάσω καμία φωτογραφία
Μακάρι να έχεις ορεξούλα να δούμε καμιά στημένη φωτογραφία σου, ε και να πάει η βενζίνη 3.00ευρω δεν βαριέσαι, αρκεί να έχεις ορεξούλα εσύ.Καληνύχτα από μένα νωρίς νωρίς γιατί πάλι γαμηθηκα στην δουλειά σήμερα .. τα λέμε ξανά όταν έχω ορεξουλα να σας ανεβάσω καμία φωτογραφία
Λεφτά υπάρχουν ! Μην μου αγχώνεσαι κανεις ρυτίδεςΜακάρι να έχεις ορεξούλα να δούμε καμιά στημένη φωτογραφία σου, ε και να πάει η βενζίνη 3.00ευρω δεν βαριέσαι, αρκεί να έχεις ορεξούλα εσύ.
Τι να σου λέω .. η μια πιο ωραία από την άλλη! Άβαφες, με λεπτές μεσουλες, χαμογελαστές, στεγνές .. ξανθές μελαχρινές όλες μια και μια .. και αυτή η γλώσσα που μιλάνε ρε φίλε εγώ το μόνο που ακούω όλη την ώρα είναι «θέλω να σου κάτσω» και δεν καταλαβαίνω καν τι λένε δεν με νοιάζει κιόλαςποιές ισπανίδες? για λέγε...
Καμακωσε καμια για το γραφειο ντε.να χορτασουμε ισπανικα..Τι να σου λέω .. η μια πιο ωραία από την άλλη! Άβαφες, με λεπτές μεσουλες, χαμογελαστές, στεγνές .. ξανθές μελαχρινές όλες μια και μια .. και αυτή η γλώσσα που μιλάνε ρε φίλε εγώ το μόνο που ακούω όλη την ώρα είναι «θέλω να σου κάτσω» και δεν καταλαβαίνω καν τι λένε δεν με νοιάζει κιόλας
ε φέρε κανά δυό στο γραφείο να βγα΄λουν νυχτοκάματο...Τι να σου λέω .. η μια πιο ωραία από την άλλη! Άβαφες, με λεπτές μεσουλες, χαμογελαστές, στεγνές .. ξανθές μελαχρινές όλες μια και μια .. και αυτή η γλώσσα που μιλάνε ρε φίλε εγώ το μόνο που ακούω όλη την ώρα είναι «θέλω να σου κάτσω» και δεν καταλαβαίνω καν τι λένε δεν με νοιάζει κιόλας
Όχι άσε καλύτερα.. όσες έχουν έρθει τρελές ήτανΚαμακωσε καμια για το γραφειο ντε.να χορτασουμε ισπανικα..
Δεν αγχώνομαι... Νέος είμαι. Δεν κάνω ριτίδες.. Όσο υπάρχουν μαλάκες, λεφτά υπάρχουν.... Σωστά τα λες...Λεφτά υπάρχουν ! Μην μου αγχώνεσαι κανεις ρυτίδες
Ναι χρειαζόταν διαφήμιση δεν είναι υπερ καυλα και γαμω τα άτομα , εσένα χρειαζότανε , άντε και καμία διαφήμιση του ant1Βγάζω μύθους από το μυαλό μου… εχε χάρη μόνο αυτό σου λέω .. την επόμενη φορά όμως που θα με ειρωνευτείς σου υπόσχομαι πως θα το ανοίξω το στόμα μου. Όχι για να τσακωθώ, απλά για να βουλώσω το δικό σου, το οποίο έχει πάρει αέρα μόνο και μόνο επειδή σε σπρώχναμε και σε διαφημίζαμε και σε κάναμε θεά λες και μας πλήρωνε κάποιος. Με τη μόνη διαφορά ότι το έκανα από την καλή μου την καρδιά επειδή ήθελα να βοηθήσω… έλα φιλάκια , συνέχισε να γράφεις ψεύτικες καυλωμενες ιστορίες και να το παίζεις λυσσάρα για να καυλωσεις λίγο τον κόσμο, έχουν πιάσει οι ζεστές. Μιλάμε
Έχεις δίκιο θα χαλάσουν το κλίμα στα αποδυτήρια του magicΌχι άσε καλύτερα.. όσες έχουν έρθει τρελές ήταν
δεν υπαρχουν ομορφοι και ασχημοι ανθρωποΤι να σου λέω .. η μια πιο ωραία από την άλλη! Άβαφες, με λεπτές μεσουλες, χαμογελαστές, στεγνές .. ξανθές μελαχρινές όλες μια και μια .. και αυτή η γλώσσα που μιλάνε ρε φίλε εγώ το μόνο που ακούω όλη την ώρα είναι «θέλω να σου κάτσω» και δεν καταλαβαίνω καν τι λένε δεν με νοιάζει κιόλας
Σε κάνω εικόνα σε στυλ να μιλανε ισπανικά κ εσύ να την κοιτάς στα μάτια σε φάση εσύ πως μ ξεφύγες Έλα εδώ στη μαμά να σου ξηγησω εγώ το όνειρο αλά ελληνικάΤι να σου λέω .. η μια πιο ωραία από την άλλη! Άβαφες, με λεπτές μεσουλες, χαμογελαστές, στεγνές .. ξανθές μελαχρινές όλες μια και μια .. και αυτή η γλώσσα που μιλάνε ρε φίλε εγώ το μόνο που ακούω όλη την ώρα είναι «θέλω να σου κάτσω» και δεν καταλαβαίνω καν τι λένε δεν με νοιάζει κιόλας