Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Είναι η μεγάλη μου αδυναμία οι ππες και ας πιάνεται το στόμα μουπιπα;
προσεχε τι λες
γιατι θα πιαστει ο στομας σου
Είναι η μεγάλη μου αδυναμία οι ππες και ας πιάνεται το στόμα μουπιπα;
προσεχε τι λες
γιατι θα πιαστει ο στομας σου
Είναι η μεγάλη μου αδυναμία οι ππες και ας πιάνεται το στόμα μου
προσεξε τι λες γιατι 2 χτες τα ιδια ελεγαν και πιαστηκε το σαγονι τουςΕίναι η μεγάλη μου αδυναμία οι ππες και ας πιάνεται το στόμα μου
ΣΕ προκαλώ...προσεξε τι λες γιατι 2 χτες τα ιδια ελεγαν και πιαστηκε το σαγονι τους
Γιατί εσύ πιστεύεις ότι δεν είναι ψωνισμένη;;Καλα κοιτα, οι περισσοτερες κοπελες αν ειχαν την εμφανιση της θα την ειχαν καραψωνισει. Λογικο το βρισκω, απλα δεν καταλαβαινω γιατι γραφει εδω μεσα και τρωει τα μουτρα της.
Περα απο αυτο για 200 που παιρνει δυσκολα θα βρεις καλυτερη(εμφανισιακα).
Εχουν περασει ΠΟΛΥ μεγαλυτερα σουργελα απο αυτο το φορουμ, στο παρελθον, και μερικα ειναι ακομα μεσα(Βλεπε Liza VIP)
μηπως τελικα καταβαθος αγαπας τη Γιολαντα και θες να τα φτιαξετε?Η αλήθεια είναι ότι τις πετάς απλόχερα με περισσή μαεστρία
Έλα, καλό ήταν... τι όχι; ...
κατσε να διαβασω να δω αν σε εχω δοκιμασει στο τεφτερι μουΣ
ΣΕ προκαλώ...
Δωρεάν ραντεβού άμα διαμαρτυρηθώ....κατσε να διαβασω να δω αν σε εχω δοκιμασει στο τεφτερι μου
το τσεκαρα οχι
τι χανεις οτι θα διαμαρτυρηθεις;
και μην αρχισεις χερια και λοιπα κουλα
χερακι εχω κι εγω
μηπως τελικα καταβαθος αγαπας τη Γιολαντα και θες να τα φτιαξετε?
οχιΔωρεάν ραντεβού άμα διαμαρτυρηθώ....
Αντικειμενικα (με βαση την δικη μου εμπειρια μαζι σου παντα) δεν μου εχεις δωσει να καταλαβω οτι εχεις καποια προτιμηση διοτι εισαι εξισου δυνατη και στην πιπα αλλα και στο σεξ (μιλαω παντα για την δικη μου εμπειρια μαζι σου)Είναι η μεγάλη μου αδυναμία οι ππες και ας πιάνεται το στόμα μου
Έκλεισε...οχι
τα ραντεβου τα πληρωνω
απλα το μεριδιο σου στο ραντεβου θα με κερασεις σουβλακια
ισως οχι τοσο σχετικο αλλα επειδη σε συμπαθησα θα σου μιλησω και 'γω ειλικρινα,η Γιολαντα και η Σοφαρα ειναι απο τα ξηγημενα παιδια εδω μεσα. περα απο υπηρεσιες γαμησια πιπες κτλ. προσωπικα εγω το κοιταω αυτο.Θα σου μιλήσω ειλικρινά Κρις. Η κοπέλα όπως την έχων κόψει είναι α-κρι-βως στο στυλ που μου αρεσει και το ίδιο και γω (για σχέση μιλάμε). Αλλά δε γίνεται. Επίσης μου θυμίζει κάτι παλιά και λίγο την αποπήρα αλλά είναι καλό να ξέρει ποιοι είναι οι ψάρακες και ποιοι τα καθαρόαιμα. Θα δείξει ποιος ξέρει... ίσως μια μέρα... ότι έχουμε χημεία αυτό είναι σίγουρο... έχει δυο-τρια παιδιά που μας το χαλάνε βέβαια γιατί ζηλεύουν αλλά η πείρα μου μου λέει ότι αμα είναι να γίνει θα γίνει.
Που θέλεις να πάμε;;Αγαπη μου όμορφη ναι ❤❤❤
αν βαλεις χερι εχασεςΈκλεισε...
Εννοείται το είπαμε είναι στους όρους του συμβολεου μαςαν βαλεις χερι εχασες
Kάτσε μαν πιο πάνω ο φίλος έκανε επίκληση στο συναισθημα, οπότε η πίπα θα είναι συγκινητική πιστεύωαν βαλεις χερι εχασες