hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.905
- Πόντοι
- 12.896
Σαντρο΄υλα!
γιατί φοράς βρακάκι? είσαι καλά παιδί μου?
Εἶδες Σάντρα; Καί ἄλλος τό λέει!
Σαντρο΄υλα!
γιατί φοράς βρακάκι? είσαι καλά παιδί μου?
Δεν παρέθεσα μήνυμα σου και δε απευθύνθηκα σε σένα αλλά οκ. παρακαλώ κανένα πρόβλημαοντως; δεν το ηξερα σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση
Mega expose δεν θα μπορέσω να πάω ραντεβού τώραΤουλάχιστον ήταν ευγενική, σου ευχήθηκε καλό καλοκαίρι
μα είναι σε οοόλα τα νήματα βρε...Πωωωωω .....πήγαινε σε άλλο νημα αλήθεια
Τωρα σοβαρα? Θα αρχισεις παναγιες? Το γραφειο σου το ξερει αυτο? Καλη η πλακιτσα αλλα μη του γαμαμε τη μανα. @Βανέσα Magic
Αυτη εισαι Βανεσακι.... ετσι για να ξερει ο κοσμος με τι ατομο εχει να κανει....τα φιλια μου
μολις τον γλεντανε σε ενα νημα, παει σε αλλο, στο οποιο παλι τον γλεντουσαν, κ γλειφει η ψυχοπαθης γλιτσα..μιλαμε για τελειωμενη περιπτωση..μα είναι σε οοόλα τα νήματα βρε...
Μ έχει βρίσει τις τελευραιες 3 φορές χωρίς λόγο..συγνώμη κ ολας αλλά δεν τον έχω προκαλέσειΤωρα σοβαρα? Θα αρχισεις παναγιες? Το γραφειο σου το ξερει αυτο? Καλη η πλακιτσα αλλα μη του γαμαμε τη μανα. @Βανέσα Magic
Ενταξει ρε Βανεσα συμφωνω αλλα παναγιες? Χαλαρωσε δηλαδη. Εν τω μεταξυ δεν πιστευω πουθενα κιολας αλλα μου φαινεται φουλ αντιαισθητικο.Μ έχει βρίσει τις τελευραιες 3 φορές χωρίς λόγο..συγνώμη κ ολας αλλά δεν τον έχω προκαλέσει
στείλτου Τζορμάκκα και τον τελείωσες...Μ έχει βρίσει τις τελευραιες 3 φορές χωρίς λόγο..συγνώμη κ ολας αλλά δεν τον έχω προκαλέσει
Τόσο καιρό δεν ασχολούμαι αλλά είδες κ χτες με είπε πανηλιθια..εντωμεταξύ δεν τον άρχισα του έστειλα Ντι εμ μπας κ σταματήσει αλλά μάλλον κ αυτός ραντεβού πάει κ τα βγάζει στην φορά..τα φιλιά μ πάω να ετοιμαστώ γιατί έχω ραντεβούΕνταξει ρε Βανεσα συμφωνω αλλα παναγιες? Χαλαρωσε δηλαδη. Εν τω μεταξυ δεν πιστευω πουθενα κιολας αλλα μου φαινεται φουλ αντιαισθητικο.
Μπιντε μην ξεχασεις να κανεις ΒανεσαραΤόσο καιρό δεν ασχολούμαι αλλά είδες κ χτες με είπε πανηλιθια..εντωμεταξύ δεν τον άρχισα του έστειλα Ντι εμ μπας κ σταματήσει αλλά μάλλον κ αυτός ραντεβού πάει κ τα βγάζει στην φορά..τα φιλιά μ πάω να ετοιμαστώ γιατί έχω ραντεβού
Καλημέρα γλυκουλη μου..εσένα πως δεν σ έχω προσέξει κ μ διέφυγεςΤσααααααακ παρε μια φρέσκια μετά από απραιτ ντογκι
Όταν γίνεις σαν εμένα μοντελάκι έλα να τα πούμε, μέχρι τότε κάτσε να σε δουλεύουν τα γραφεία και να κλαις στις κριτικές σου «διούχτεεεε την».
@Βανέσα Magic καλημερα, είστε πολύ όμορφη σήμερα.
Όπου θέλει το μωρό
Όπου θέλει το μωρό
Κάτσε προς απόγευμα να πέσει ο ήλιος γιατί θα πάθουμε καμία ηλίαση..εκτός αν προσφέρεις κ αντηλιακόΜπες μες στο καμπριολέ
Κάτσε προς απόγευμα να πέσει ο ήλιος γιατί θα πάθουμε καμία ηλίαση..εκτός αν προσφέρεις κ αντηλιακό
Με κράζεις; Θαυμάζεις.
Κωλο δινει!!!γκαραντι