Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Πωωωωω .....πήγαινε σε άλλο νημα αλήθειαΓιολαντα.. ανέβασε ότι θες... απλά μην με πολιορκείς άλλο..
Πωωωωω .....πήγαινε σε άλλο νημα αλήθειαΓιολαντα.. ανέβασε ότι θες... απλά μην με πολιορκείς άλλο..
Μωρή καυλα ατελείωτηΛαλαλααααααα ξεκινάμεεεε
αυτο με το κατουρησεις....μπορεις να το τραβηξεις λιγο γτ κατι μ κανει.....?Τι θα φάω για μεσημερι και πόση ώρα πρέπει να περιμένω για την επόμενη σκηνή , επίσης ότι θέλω να κατουρησω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βρίσκει λύσεις για όλα, βλέπεις;;;
Ποτε θα σε πάρω μαζί μου να σε δούνε έτσι με το κόκκινο μαλλί να καυλωσουν μέχρι και τα δέντρα;;;;Μωρή καυλα ατελείωτη
αυτο με το κατουρησεις....μπορεις να το τραβηξεις λιγο γτ κατι μ κανει.....?
Όταν γυρίσεις απ το εξωτερικόΠοτε θα σε πάρω μαζί μου να σε δούνε έτσι με το κόκκινο μαλλί να καυλωσουν μέχρι και τα δέντρα;;;;
Πωωωωω .....πήγαινε σε άλλο νημα αλήθεια
εισαι γυναικαρα τι να λεμε τωρα....Λαλαλααααααα ξεκινάμεεεε
ΑΠΑΠΑΠωωωωω .....πήγαινε σε άλλο νημα αλήθεια
Γιου γουις
Γυναικα διχως βυζους,εκκλησια διχως ΤζηζουςΔιαθέσιμη από 4 σήμερα καυλακια μου
Θέλω να μ το κάνεις κ σε θρησκεία σουαχιλι τώρα...χαχαχαχα σ ευχαριστώ μωρό μΓυναικα διχως βυζους,εκκλησια διχως Τζηζους
καλά, στην Ισπανία το bou έχεις στο μυαλό σου?Ποτε θα σε πάρω μαζί μου να σε δούνε έτσι με το κόκκινο μαλλί να καυλωσουν μέχρι και τα δέντρα;;;;
Όταν με κλείσεις ραντεβού πες στη τηλεφωνητρια να έχω μαζί μου το 25ποντο συραπον ...Γιολαντα.. ανέβασε ότι θες... απλά μην με πολιορκείς άλλο..
Οι σουαχιλι βρε (ντιγκο αλλιως)ειναι μουσουλμανοιΘέλω να μ το κάνεις κ σε θρησκεία σουαχιλι τώρα...χαχαχαχα σ ευχαριστώ μωρό μ
Όταν με κλείσεις ραντεβού πες στη τηλεφωνητρια να έχω μαζί μου το 25ποντο συραπον ...
Ατσα,πολιορκητικος κριος τυπεΌταν με κλείσεις ραντεβού πες στη τηλεφωνητρια να έχω μαζί μου το 25ποντο συραπον ...