Νέα

Μαγαζιά με Ντουέτο Υπηρεσίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HARD19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλημέρα Σύντροφοι

Επειδή πιστεύω ότι πολλοί ενδιαφέρονται να πάνε σε κάποιο μαγαζί που να προσφέρει ντουέτο, άνοιξα αυτό το thread ώστε να συγκεντρώσουμε πληροφορίες γι αυτά. Υποθέτω ότι υπάρχουν διάσπαρτα διάφορες πληροφορίες για τέτοιες καταστάσεις και ευελπιστώ ότι εδώ θα είναι όλες μαζί ώστε να γλιτώσουμε πολύτιμο χρόνο και να τον εκμεταλλευτούμε με τα κορίτσια!!!! 

OP
OP
HARD19

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Μάγκες δεν βλέπω να υπάρχει ανταπόκριση. Κανείς δεν γουστάρει να γαμήσει ντουέτο?  Από τι ξέρω μέχρι στιγμής, χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία ντουέτο προσφέρουν το Καιτόσπιτο, το Ζανόσπιτο και το εντελώς άσχετο, έπαιζε μέχρι πρόσφατα ντουέτο στα Χανιά…. Αλλά εδώ τελειώνουν οι γνώσεις μου μιας και δεν έχω πάει σε κανένα μέρος, ενώ στα Χανιά δεν πρόλαβα διότι οι κοπέλες πηγαίνανε στην χώρα τους. Ελπίζω όχι μόνιμα, έτσι όταν ξανακατέβω Χανιά να τις πετύχω…. Περιμένω και περιμένουμε τα φώτα σας μάγκες. 

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και Μιχαλακοπουλου 99 παιζει ντουετο και το εχω τιμησει

OP
OP
HARD19

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
και Μιχαλακοπουλου 99 παιζει ντουετο και το εχω τιμησει

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση…. Πες σε παρακαλώ εμπειρία. Πόσο πάει, τι λένε οι κοπέλες, τι παίζει στο πρόγραμμα. Έχει extra ball?   

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
Μάγκες δεν βλέπω να υπάρχει ανταπόκριση. Κανείς δεν γουστάρει να γαμήσει ντουέτο?  Από τι ξέρω μέχρι στιγμής, χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία ντουέτο προσφέρουν το Καιτόσπιτο, το Ζανόσπιτο και το εντελώς άσχετο, έπαιζε μέχρι πρόσφατα ντουέτο στα Χανιά…. Αλλά εδώ τελειώνουν οι γνώσεις μου μιας και δεν έχω πάει σε κανένα μέρος, ενώ στα Χανιά δεν πρόλαβα διότι οι κοπέλες πηγαίνανε στην χώρα τους. Ελπίζω όχι μόνιμα, έτσι όταν ξανακατέβω Χανιά να τις πετύχω…. Περιμένω και περιμένουμε τα φώτα σας μάγκες.   

Στο ζανοσπιτο περνας ονειρεμενα.........

τωρα λεω να δωκιμασω μπουμπουλινας 4.

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Καρέα 30 μετά τις 12 το βράδυ πάντα έχει 2 και καμία φορά και 3 κοπέλες.Αυτές τις μέρες είναι η Σάρα και η Τζίνα τσέχες μουνάρες που κάνουνε ντουέτο.

OP
OP
HARD19

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Παιδιά. Μπορείτε να λέτε και τιμές και τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα?

george_lar

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
το θεμα ειναι οι συναδελφοι ποθ εχουν κανει ντουετο να μας λενε ονοματα , τιμες και τι περιελαμβανε το προγραμμα ετσι ωστε να μαθενουμε και εμεις οι νεοι .

Ευχαριστω!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για πες λεπτομερειες
το θέμα είναι εσείς οι νέοι να μη ζητάτε μόνο πληροφορίες αλλά να δίνετε κι εσείς. Και επίσης να διαβάζετε και πού και πού.
Μην τα περιμένετε ΟΛΑ στο πιάτο. Έχει ολόκληρο θρεντ για το σπίτι στου Καρέα. Διαβάστε. Αν αρχίζουμε να κάνουμε ανάλυση εμπειριών εδώ, να λέμ για κοπέλες και για τιμές...θα γίνει πάλι ένα τεράστιο θρεντ που ΠΑΛΙ θα βαριέστε να το διαβάσετε και θα μας ζητάτε πάλι να ξαναγράφουμε.
Όλες οι πληροφορίες υπάρχουν. Διαβάστε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ντουέτο κάνουν όλα τα μασατζίδικα και όλα τα στούντιο που δεν είναι δηλωμένα (π.χ Δευκαλίωνος 63 και Συγγρού 248 - αδελφάκια)
σε κανονικό στούντιο συνήθως υπάρχει μόνο μία κοπέλα στη βάρδια οπότε ουκ αν λάβεις παρα του μη έχοντος.
Τιμές πάντα είναι επί 2.
εκτός αν ζητήσεις εξτρα.
Για τον Καρέα, απαντήθηκε ήδη.
Άρα θεωρητικά...το θρεντ έκλεισε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συναγωνιστές, αν μπορεί κανείς να ενημερώσει για Καρέα 30  [τιμές Ντουέτο]και μωρά που παίζουν τώρα.  
να πας εσύ και να έρθεις να γράψεις εδώ για να μας ενημερώσεις κιόλας.

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
..καλησπέρα συνάδελφοι.
Μου έχει πει η Μαριάννα από Καλλιρόης, ότι κάνει 2πλο παιχνίδι, αλλά δεν δοκίμασα για να σας ενημερώσω εκτενέστερα

steve55

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά πιο είναι το ζανόσπιτο για εμας που δεν γνωρίζουμε?

OP
OP
HARD19

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Επίσησ, ερώτηση κρίσης. Στο ντουέτο χύνεις δύο φορέσ αφου πληρώνεις δύο φορές? Υπάρχει thread για την Συγκρού 248(αν θυμάμαι καλά)?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συνήθως όχι.
Συνήθως μόνο μία (δεν προλαβαίνεις κι όλας δεύτερη, δεν παίρνεις 2 x χρόνο, παίρνεις 2 κοπέλες στον ίδιο χρόνο.
Εκτός κι αν το συνεννοηθείς και το ξεκαθαρίσεις πιο πριν. Αλλά δεν ξέρω αν θα το δεχτούνε μετά στο δωμάτιο. Ενδεχομένως σε κάποιο να γίνεται δύο εκτονώσεις, η εμπειρία μου λέει όχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom