little_boy_alex
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
tin ksereis kaneis ti Madie apo adult?
tin ksereis kaneis ti Madie apo adult?
, id, id
albanida einai? de ti ksero rotao
Οκ Βασίλη, να συμφωνήσω μαζί σου πως ότι γνωρίζω για το συγκεκριμένο άτομο το ξέρω μόνο απο το ίντερνετ όπως και όλοι οι άλλοι.δεν ξέρω αν είναι cd ή trans αλλά ο χοτ κάνει συνέχεια πλάκα, δεν δίνει πληροφορίες από εμπειρίες του αλλά από το ιντερνετ. οπότες μην το παίρνεις μετρητοίς.
Πού ξέρεις βρε ότι θέλει 50άρι?πρέπει να πάω ο ίδιος χοτ. με δανίζεις ένα 50ρικο?
Ότι πείς καλέ μου φίλε!!!50αρι είναι η βασική ταρίφα των cd γι αυτό το έγραψα
δόσε μου εσύ το 50άρι και θα σου πω και για τα 69άρια ;)
πρέπει να πάω ο ίδιος χοτ. με δανίζεις ένα 50ρικο?
προσωπικά γούστα είναι αυτά, αλλά εμένα μου αρέσει η Βερόνικααπο εμφανιση πως ηταν, γιατι οι φοτο της δεν ειναι πολι καθαρες. το προσοπο της δηλαδη
Οκ Βασίλη, να συμφωνήσω μαζί σου πως ότι γνωρίζω για το συγκεκριμένο άτομο το ξέρω μόνο απο το ίντερνετ όπως και όλοι οι άλλοι.
Μπορείς να αντιπαραθέσεις σε ότι είπα!!
Δεν κάνω πλάκα όμως απλά προσπαθώ να γράφω λίγο εύθυμα για να μην τρελαθούμε με αυτά που γίνονται γύρω μας.
Πράγματι δεν την έχω δεί κάν απο κοντά αλλα αν θές σε πάω και στοίχημα δεν έχει καθόλου και ότι είναι 100% Cdάρα.
Εμένα γνώμη μου!
Απόδειξέ εσύ όμως -μακάρι να έμπενε και η ίδια - ότι δεν είναι CD και εγώ θα το δεχτώ.
Εξ άλλου ο φίλος 1nv1nc1ble θα μπορούσε αν θέλει να πέι περισσότερες λεπτομέρεις για την στενή επαφή που είχε με το εν λόγω γιου-εφ-όού ( Πάντα κατα την ταπεινή μου γνώμη)
το ενστικτο του hot έχει δίκιο, η κοπέλα είναι cd χωρίς βύζους. Ο δε 1nv1nc1ble έχει δώσει πολύ ακριβή στοιχεία. Να συμπληρώσω μόνο ότι είναι μόνο παθητική.Οκ Βασίλη, να συμφωνήσω μαζί σου πως ότι γνωρίζω για το συγκεκριμένο άτομο το ξέρω μόνο απο το ίντερνετ όπως και όλοι οι άλλοι.
Μπορείς να αντιπαραθέσεις σε ότι είπα!!
Δεν κάνω πλάκα όμως απλά προσπαθώ να γράφω λίγο εύθυμα για να μην τρελαθούμε με αυτά που γίνονται γύρω μας.
Πράγματι δεν την έχω δεί κάν απο κοντά αλλα αν θές σε πάω και στοίχημα δεν έχει καθόλου και ότι είναι 100% Cdάρα.
Εμένα γνώμη μου!
Απόδειξέ εσύ όμως -μακάρι να έμπενε και η ίδια - ότι δεν είναι CD και εγώ θα το δεχτώ.
Εξ άλλου ο φίλος 1nv1nc1ble θα μπορούσε αν θέλει να πέι περισσότερες λεπτομέρεις για την στενή επαφή που είχε με το εν λόγω γιου-εφ-όού ( Πάντα κατα την ταπεινή μου γνώμη)
Από έχει τίποτε?α! δείτε αυτό το προφίλ της, που μπορεί να σας κατατοπίσει καλύτερα για το πρόσωπό της. , id, id Είπαμε... εμένα μου άρεσε η κοπέλα