Νέα

Madiem apo adult?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
cdάρα είναι , στο adult εχει 4-5 προφίλ!!!!  :o

προφίλ-1  Μία αξέχαστη αμαρτία μου anekplhroth..help me out   :jerking:
προφίλ-2  Μία αξέχαστη αμαρτία μου : filakia  :jerking:
Μία φαντασίωση : na kano enan platoniko erota pragmatiko  :jerking:
προφίλ-3 Μία αξέχαστη αμαρτία μου : tis exw ekplirwsei oles   :think: :jerking:

Αλλαντάλων!!!!  :2funny: :2funny:

Θα την βρείς και στο www.fatsa.gr/profile_view.cfm?member_id=408022]φάτσα[/url], πιθανώς και αλλού.
Απο υπηρεσίες  :zfuck: :fuck1: :fuck2: αν και δεν εχω άμεση και στενή επαφή, δεν νομίζω να λέει και πολλά.
Με αυτά που γράφει για ψωνισμένη  :idiot: την κόβω.....  ;)

OP
OP
L

little_boy_alex

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
0
euxaristo.. uparxei kanenas pou na tin exei parei omos.. se kapoies fotos fenete kali

1nv1nc1ble

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Like
1
Πόντοι
0
ήταν η πρώτη μου εμπειρία με τρανς πριν από 2.5 χρόνια. Δεν ειχα ιδιαιτερες απαιτησεις και ειχα αγχος, οπότε δεν μπορώ να εκτιμήσω ακριβώς το αν ήταν καλή. Αυτά που θυμάμαι είναι ότι έχει φοβερό φετιχ με τα πόδια του παρτενερ της (τα γλειφει για πολυ ώρα και πραγματικά καλά), πίπα ΠΑΝΤΑ με προφύλαξη (στα θετικά το συγκαταλέγω αυτό), στενό κωλαράκι, πολύ βαθιά πίπα και χωρίς χέρια...... τι άλλο; Αν θυμηθώ κάτι περισσότερο, επανέρχομαι. Αν θέλεις να ρωτήσεις ο,τιδήποτε... ελεύθερα  :)

OP
OP
L

little_boy_alex

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
0
απο εμφανιση πως ηταν, γιατι οι φοτο της δεν ειναι πολι καθαρες. το προσοπο της δηλαδη

Perikleios

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Είναι CD όμως ή trans; στις φωτο από fatsa δε φαίνεται για το 1ο.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
δεν ξέρω αν είναι cd ή trans αλλά ο χοτ κάνει συνέχεια πλάκα, δεν δίνει πληροφορίες από εμπειρίες του αλλά από το ιντερνετ. οπότες μην το παίρνεις μετρητοίς.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
δεν ξέρω αν είναι cd ή trans αλλά ο χοτ κάνει συνέχεια πλάκα, δεν δίνει πληροφορίες από εμπειρίες του αλλά από το ιντερνετ. οπότες μην το παίρνεις μετρητοίς.
Οκ Βασίλη, να συμφωνήσω μαζί σου πως ότι γνωρίζω για το συγκεκριμένο άτομο το ξέρω μόνο απο το ίντερνετ όπως και όλοι οι άλλοι.
Μπορείς να αντιπαραθέσεις σε ότι είπα!!
Δεν κάνω πλάκα όμως απλά προσπαθώ να γράφω λίγο εύθυμα για να μην τρελαθούμε με αυτά που γίνονται γύρω μας.
Πράγματι δεν την έχω δεί κάν απο κοντά αλλα αν θές σε πάω και στοίχημα δεν έχει καθόλου  :tits: και ότι είναι 100% Cdάρα.
Εμένα γνώμη μου!
Απόδειξέ εσύ όμως -μακάρι να έμπενε και η ίδια - ότι δεν είναι CD και εγώ θα το δεχτώ.  :cheesy:

Εξ άλλου ο φίλος 1nv1nc1ble θα μπορούσε αν θέλει να πέι περισσότερες λεπτομέρεις για την στενή επαφή που είχε με το εν λόγω γιου-εφ-όού  :2funny:( Πάντα κατα την ταπεινή μου γνώμη)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
πρέπει να πάω ο ίδιος χοτ. με δανίζεις ένα 50ρικο?  :2funny:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
50αρι είναι η βασική ταρίφα των cd γι αυτό το έγραψα
δόσε μου εσύ το 50άρι και θα σου πω και για τα 69άρια  ;)

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
Οκ Βασίλη, να συμφωνήσω μαζί σου πως ότι γνωρίζω για το συγκεκριμένο άτομο το ξέρω μόνο απο το ίντερνετ όπως και όλοι οι άλλοι.
Δεν κάνω πλάκα όμως απλά προσπαθώ να γράφω λίγο εύθυμα για να μην τρελαθούμε με αυτά που γίνονται γύρω μας.
Πράγματι δεν την έχω δεί κάν απο κοντά αλλα αν θές σε πάω και στοίχημα δεν έχει καθόλου  :tits: και ότι είναι 100% Cdάρα.
Εμένα γνώμη μου!
Απόδειξέ εσύ όμως -μακάρι να έμπενε και η ίδια - ότι δεν είναι CD και εγώ θα το δεχτώ.  :cheesy:

Εξ άλλου ο φίλος 1nv1nc1ble θα μπορούσε αν θέλει να πέι περισσότερες λεπτομέρεις για την στενή επαφή που είχε με το εν λόγω γιου-εφ-όού  :2funny:( Πάντα κατα την ταπεινή μου γνώμη)
Πράγματι δεν την έχω δεί κάν απο κοντά αλλα αν θές σε πάω και στοίχημα δεν έχει καθόλου  :tits: και ότι είναι 100% Cdάρα.
Εμένα γνώμη μου!
Απόδειξέ εσύ όμως -μακάρι να έμπενε και η ίδια - ότι δεν είναι CD και εγώ θα το δεχτώ.  :cheesy:

το ενστικτο του hot έχει δίκιο, η κοπέλα είναι cd χωρίς βύζους. Ο δε 1nv1nc1ble έχει δώσει πολύ ακριβή στοιχεία. Να συμπληρώσω μόνο ότι είναι μόνο παθητική.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Stories

Νέο!