Νέα

Μάχη Νάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
:o :o :o :o :o
Καλά δεν ντρέπεσαι λίγοοοο; Τόση αφοσίωση, το κοιτούσες στα μάτια το παιδί, και τώρα που τσακίστηκε και δεν παίζει το παρατάς;;; Άτιμη ελεεινίδααααααααααααααα;;;  :s&m_3: :s&m_3:
Μα έχει πολλές θαυμάστριες και δεν γουστάρω να μαι στην ουρά...
ενώ με τον Μιχαλάκη...!! :smitten: :smitten:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τέτοια κωλάρα και καπούλια είχε και η λίλη στην Ισμήνης

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αυθόρμητη, χαμογελαστή, αλλά και πολύ δυναμική, η Μάχη Νάκου είναι μια εκρηκτική γυναίκα που δεν συμβιβάζεται με τη μετριότητα, που κάνει πάντα αυτό που θέλει χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα και που πραγματικά έζησε με πάθος την εμπειρία της φωτογράφησης. Αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας μάς είπε πως «ήταν κάτι γνώριμο για μένα, όμως μπορώ να πω πως το team σας με εντυπωσίασε γιατί ξέρατε τι θέλατε και δεν κουράστηκα καθόλου».

Δραστήρια κι εργασιομανής, η Μάχη, ήθελε από μικρή να είναι ανεξάρτητη και να έχει το... δικό της πορτοφόλι. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι να καταλήξει σε αυτό που της ταιριάζει επαγγελματικά δοκίμασε τον εαυτό της σε διάφορες δουλειές, όπως αυτή του δημοσίου υπαλλήλου κάτι για το οποίο μας λέει πως «καλή εμπειρία, αλλά δεν το ξανακάνω». Ετσι, πριν από περίπου οκτώ χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το modeling, παράλληλα με τις σπουδές της. Η ίδια θυμάται πως «ήταν το μόνο που μπορούσα να κάνω για να βγάζω ένα καλό χαρτζιλίκι και τελικά με κέρδισε ολοκληρωτικά αφού πάντα μου άρεσε ο χώρος της μόδας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολούμαι αποκλειστικά με αυτό».

Πάντως, αναφορικά με τα μελλοντικά της σχέδια μας πληροφορεί πως «έχω κάνει ήδη μια κίνηση. Είμαι αποκλειστική αντιπρόσωπος σε μια εταιρεία με γυναικεία ρούχα και φυσικά δεν θα μείνω μόνο εκεί. Είμαι πολύ ανήσυχο παιδί και αρκετά φιλόδοξη».

Οι πολλές, κυρίως εργασιακές, υποχρεώσεις την αναγκάζουν να ταξιδεύει συχνά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και για το λόγο αυτό στο σπίτι της υπάρχει μια βαλίτσα μονίμως γεμάτη με τα απολύτως απαραίτητα. Η Μάχη μας λέει ότι «η ζωή του μοντέλου είναι ένα... τρελοκομείο αφού δεν υπάρχει στάνταρ πρόγραμμα κάθε μέρα. Σήμερα είμαι στην Αθήνα και αύριο μπορεί να φύγω για Θεσσαλονίκη. Γενικά δεν έχω χρόνο κι ενώ είμαι “παιδί της παρέας” συχνά αμελώ τους φίλους μου με αποτέλεσμα να έχουν παράπονα».

Δεν είναι λίγες οι στιγμές που μακριά από τις πασαρέλες και τα φωτογραφικά studios το νεαρό μοντέλο αναζητεί ηρεμία και λίγες ώρες «μοναξιάς». Οταν δεν έχει δουλειά, της αρέσει να μένει σπίτι, να κλείνει το κινητό, να ανάβει το τζάκι και να απολαμβάνει μια ζεστή κούπα καφέ. Τα όνειρα δεν λείπουν από τη ζωή της και δεν διστάζει να μας ομολογήσει πως «όπως ο μισός ελληνικός πληθυσμός, έτσι κι εγώ θα ήθελα να έχω φωνητικό ταλέντο γιατί το μικρόφωνο είναι... μεγάλο ψώνιο».

Μπορεί να μην ασχολείται με το τραγούδι, ωστόσο, έχει ήδη αρκετούς θαυμαστές. Μάλιστα, ένας από αυτούς γέμισε όλο το σπίτι της με λουλούδια και το μετέτρεψε σε... φυτώριο.

PRIVATE ROOM

Εντυπωσιακή και sexy, η Μάχη μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα και ακούει καθημερινά πολλά hot κομπλιμέντα. Σε ό,τι αφορά τους άνδρες και το φλερτ, μας λέει ότι δεν θέτει συγκεκριμένα στάνταρ, όπως η εμφάνιση και τα χρήματα, γιατί κάτι τέτοιο δεν θα ήταν έρωτας, αλλά... αγοροπωλησία, ενώ συμπληρώνει πως «οι γυναίκες δεν κάνουν ποτέ το πρώτο βήμα. Αυτό είναι νόμος. Κι εγώ είμαι παραδοσιακή, σαν τη φέτα ένα πράγμα. Οσο για τον... πρίγκιπα του παραμυθιού, έχω πάψει να πιστεύω στα παραμύθια και απλώς περιμένω... άνθρωπο».

Οταν της ζητάμε να μας πει τα στοιχεία που συνθέτουν μια ιδανική σχέση, μας λέει ότι όλα είναι θέμα χημείας, με το sex να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο αφού από εκεί ξεκινούν όλα. Και φυσικά, μιλώντας για sex, δεν παραλείπουμε να τη ρωτήσουμε για... αμαρτίες. «Με είδες ξανθιά και νομίζεις πως θα βγάλεις λαβράκι από εδώ; Ετσι, για να ξέρεις, έχω κάνει πολλές» μας λέει γελώντας ενώ συμπληρώνει με νόημα πως «πάντως, μια φίλη μου (ξανθιά, μοντέλο) δήλωσε πως θέλει να κάνει sex πάνω σε άλογο. Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί να δω πώς θα τα καταφέρει».

Πιο είναι όμως το δημόσιο πρόσωπο που θεωρεί πιο sexy; Εδώ η Μάχη είναι απόλυτη. «Είναι αυτός που αγγίζει την τελειότητα, Τόκος και ξερό ψωμί».

ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ από την Ηπειρο και μένει στο Χαλάνδρι.

ΣΠΟΥΔΑΣΕ Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πληροφορική ενώ τελείωσε και Make up Artist στη σχολή του ANT1.

ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ως μοντέλο ενώ έχει δουλέψει και ως δημόσιος υπάλληλος, αλλά βαρέθηκε τη ρουτίνα κι έμεινε μόνο τρία χρόνια.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ταινίες και ιδιαίτερα κωμωδίες αφού μετά από μια κουραστική μέρα έχει ανάγκη από λίγο γέλιο.

ΑΚΟΥΕΙ τα πάντα ανάλογα με την ψυχολογική φάση στην οποία βρίσκεται. Στο αυτοκίνητό της έχει από CD του Χριστοδουλόπουλου μέχρι... Gianni.

ΠΙΝΕΙ πάντα κρασί, αλλά δεν θα έλεγε «όχι» σε ένα σφηνάκι κίτρινη Tequila.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ εξαιρετικά φαγητά (το οφείλει στη μητέρα της) ενώ δηλώνει πως «αν φας σουφλέ από τα χεράκια μου, θα σου έρθει... κόλπος».

ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ παντού, από τα καλύτερα μέχρι τα πιο... τελευταία μαγαζιά, αλλά αν δεν πάρει... μυρωδιά από μπουζούκια νιώθει πως κάτι της λείπει.

ΑΓΑΠΑΕΙ πολύ το χορό και ασχολήθηκε με το κλασικό μπαλέτο για 14 χρόνια.

ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με παιδιά όπως αυτή στην οποία μεγαλώνει.

ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ... «όλες έχουν έναν τίτλο. Η μία είναι το κορίτσι του Θέμου και η άλλη... το κορίτσι του Μάη! Γιατί να μην έχω κι εγώ έναν; Το κορίτσι της Espresso».

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ορίστε και οι φωτογραφίες της στο Facebook... :boobies:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Και στην Εκθεση Athens Tuning Show 2008

Συνημμένα

• MachiNakou-AthensTuningShow2008.jpg
    MachiNakou-AthensTuningShow2008.jpg
    60,1 KB · Εμφανίσεις: 46

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κατι πιο τολμηρο...

Συνημμένα

• 58061_maxi_nakou5_123_231lo.jpg
    58061_maxi_nakou5_123_231lo.jpg
    194,3 KB · Εμφανίσεις: 45

nelos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
εισαι παιδι μου πειρασμος σωστος

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
η γυναίκα είναι θεάρα !!!!!!!! όλα τα λεφτά !!!!!!!! και πολύ καλό παιδί !!!!! πλέον και μανούλα εκτός από μανούλι..  :grin:

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
444
Πόντοι
166
[size=10pt]Παράτησε το δημόσιο για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, έχει κερατώσει όλους τους συντρόφους που είχε μέχρι τώρα, εκτός από έναν, και έχει αντικαταστήσει τον "πρίγκιπα με το άλογο" που ονειρεύοταν μικρή με τον άντρα που θα της προτείνει στα ίσια να συμμετέχει σε παρτούζα. Ω ναι.

Πόσοι σ' την είχαν πέσει στο δημόσιο που δούλευες;
Πάρα πολλοί, κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους έφυγα. Έμπαινα, θυμάμαι, εγώ στο γραφείο με κάτι μίνι και κολάν, και με κοίταζαν όλοι. Οι μισοί άντρες στην εταιρεία είχαν χωρίσει για πάρτη μου. Αν προχωρούσα σε μηνύσεις για σεξουαλική παρενόχληση, θα τους έπαιρνα πολύ «χαρτί».

Θυμάσαι το χειρότερο «πέσιμο» που σου έχουν κάνει;
Περπατούσα στο δρόμο, όταν κάποιος σταμάτησε και μου είπε: «Μωρό μου, τι κωλάρα έχεις!».

Εσύ τι του απάντησες;
«Θα σου φέρω το γαμιά μου να σου κάνει και τη δικιά σου έτσι».

Είσαι ετοιμόλογη! Γυναίκα σ' την έχει πέσει ποτέ;
Ναι. Ήμουν στα μπουζούκια και σηκώθηκα να πάω τουαλέτα, όταν ένιωσα ένα νύχι στον κώλο μου. Κανονικό δάχτυλο κάτω από τη φούστα! Πάγωσα και σκέφτηκα: «Ρε πούστη μου, δεν τα έχει κόψει ο τύπος;». Όταν γύρισα για

να του σκάσω σφαλιάρα, είδα μια ξανθιά να μου χαμογελάει.

Δεν σε κόβω για μονογαμικό τύπο. Πες μου ειλικρινά: Πόσες φορές έχεις κερατώσει;
Να σου πω την αλήθεια; Μόνον έναν άντρα δεν κεράτωσα στη ζωή μου. Όλοι οι υπόλοιποι το έφαγαν το κέρατό τους. Είμαι ανήσυχο πνεύμα, μου αρέσουν οι διαφορετικές εμπειρίες, δεν θα σου πω ποτέ «Έχω πάει μόνο με τρεις άντρες μέχρι τώρα». Κι όποιες το λένε, λένε ψέματα.

Έχεις φάει «χυλόπιτα» ποτέ;
Πιο μικρή το έπαθα κι αυτό. Την είχε δει κάπως ο τύπος. Πιστεύω ότι τώρα θα το έχει μετανιώσει. Τώρα θα βλέπει τι έχασε και θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο. [/size]

2149706a0f7fdb36eecf9d45cea4ff2e_29757.jpg

icemax_926_73f414b9e0a597f6d1e14b41016c2689.jpg

icemax_926_b72ebc6c91452f4eade54460f1dc2c99.jpg

icemax_926_e35cf2a358500367598526bd595c5360.jpg

icemax_926_7c995b40bfd91bd55f10ce7ddd1bc72c.jpg

icemax_926_795e5f640d4dcd4c3919e5909349dbce.jpg

icemax_926_d739f4f8883b7e2a32b40f463ca9aef6.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20080116/nakou2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20101006/article_1268993_1.jpg[/img[/URL]]
[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc1/10731_1187575288412_1199200114_30568647_5771760_n.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
[size=10pt]Παράτησε το δημόσιο για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, έχει κερατώσει όλους τους συντρόφους που είχε μέχρι τώρα, εκτός από έναν, και έχει αντικαταστήσει τον "πρίγκιπα με το άλογο" που ονειρεύοταν μικρή με τον άντρα που θα της προτείνει στα ίσια να συμμετέχει σε παρτούζα. Ω ναι.

επιτελους μια κοπελα που ξερει τι θελει να κανει στην ζωη της  :2funny:

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
βραδινη μαλακια κ υπνο.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
[size=10pt] έχει αντικαταστήσει τον "πρίγκιπα με το άλογο" που ονειρεύοταν μικρή με τον άντρα που θα της προτείνει στα ίσια να συμμετέχει σε παρτούζα. Ω ναι.

Έχει αντικαταστήσει τον πρίγκηπα με το άλογο με τον λεχρίτη με την αλογίσια πούτσα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Aς μην χαμογελάει στις φωτό καλύτερα. Ή απλά να φωτογραφίζεται από πίσω μόνο.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ποσταρεις μια καλη και πεντε αλογομουρες ρε τρυποκαρυδε.

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/sites/default/files/oldarticles/nakou1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/sites/default/files/oldarticles/nakou2.jpg[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/espresso-girl/7050/%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7-%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%85-%C2%AB%CE%B7-%CE%B6%CF%89%CE%AE-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF%C2%BB]espressonews.gr[/url[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom