apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο χρυσαργος ηταν παμμεγιστος τυπεΠοιος ειναι αυτος ο θλιβερος?
πολυ μπροστα ηταν το ατομο
ο χρυσαργος ηταν παμμεγιστος τυπεΠοιος ειναι αυτος ο θλιβερος?
Ο Χριστος την εσωσε την πορνη ομως απο τον λιθοβολισμο.Γιατι ο Χριστιανισμος ειναι εναντιον της πορνειας....
γιαυτο δεν ειμαι ριλιτζιους αλλα ρεζιλιους......Ναι αλλα η νηστεια ειναι για 40 μερες τυπε οχι μια εβδομαδα για οσους ειναι παραγματικα religious... ;)
Και τωρα πού ειναι?ο χρυσαργος ηταν παμμεγιστος τυπε
πολυ μπροστα ηταν το ατομο
αυτο το ξερουμεγιαυτο δεν ειμαι ριλιτζιους αλλα ρεζιλιους......
λες να εκατηγορηθη για συνεργεια σε πορνεια και εκμαυλισμο τυπε;Ο Χριστος την εσωσε την πορνη ομως απο τον λιθοβολισμο.
Ο Χριστος την εσωσε την πορνη ομως απο τον λιθοβολισμο.
Εεε όσο να πεις η εκκλησία είναι ''λίγο'' κατά του σεξ κ το θεωρεί ''ολίγον'' αμαρτία....Γιατι?
Θεος λεμε!εχει πει και καλυτερο τυπε
"Μπορείς να σκίζεις κάθε Μεγάλη Παρασκευή το προφυλακτικό σου, για να πιείς το σπέρμα και να μείνεις έγκυος και ίσως να είναι ο μόνος τρόπος να διορθώσεις κάτι που έκανες λάθος τελικά..." (αγιος Ονούφριος ο Ανοιχτοσούφριος - Λατίνος λυρικός ποιητής, οπαδός - χουλιγκάνος του Ιησού Σκιστού, 1ος μ.Χ.)
Επίσης την συγχώρεσαι την αμαρτωλή...Ο Χριστος την εσωσε την πορνη ομως απο τον λιθοβολισμο.
Όπως δεν Τον καταλαβαν τοτε, ετσι καποιοι δεν Τον καταλαβαινουν και τωρα.λες να εκατηγορηθη για συνεργεια σε πορνεια και εκμαυλισμο τυπε;
Μην ξαναμπλεξεις τους παπαδες με την πιστη.Εεε όσο να πεις η εκκλησία είναι ''λίγο'' κατά του σεξ κ το θεωρεί ''ολίγον'' αμαρτία....
Ωστόσο οι ρασοφόροι δεν πτωούνται,από ανήλικα μέχρι άλλους ρασοφόρους!!!
Εεε όσο να πεις η εκκλησία είναι ''λίγο'' κατά του σεξ κ το θεωρεί ''ολίγον'' αμαρτία....
Ωστόσο οι ρασοφόροι δεν πτωούνται,από ανήλικα μέχρι άλλους ρασοφόρους!!!
αυτοδιαγραφηκε τυπεΚαι τωρα πού ειναι?
Δεν έχω τέτοια πρόθεση,αυτοί την μπλέκουν κ μας μπλέκουν όλους...Μην ξαναμπλεξεις τους παπαδες με την πιστη.
Υ.Γ. Εγω πριν μπω στο μπουρδελο κανω στον σταυρο μου παντως πρωτα, να βγω υγιης.
Χεστηκαμε.Μιασμα το θεωρουνε το γαμησακι βασικα...
Aφηστε ρε νεοελληνες (νεοσκατελληνες) εβραιοχριστιανοι προδοτες των προγονων σας!
Αντε να προσκυνησετε τον εβραιο σας και μη μιλατε καθως σας γαμανε οι αλλοι εβραιοι παπανδρεου-μινεικο-τσαντ-μπαουμ και σια!
Η ξεφτιλα και η καταντια του νεοελληνα εφτασε ταβανι!
Αμην ( )
αισχος.....ορεινο ηταν το μοχαρι;δε γαμησα αλλα εφαγα μια μοσχαρισια μπριζολα λουκουμι