MONAXIKOS111
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
νηστειαΚαλησπέρα συναγωνιστές . Σήμερα Μ.Παρασκευή γαμήσατε ή αποχή; Kαι αναφερόμαι σε αυτους που δεν έφυγαν για Πάσχα με οικογενειες.
νηστειαΚαλησπέρα συναγωνιστές . Σήμερα Μ.Παρασκευή γαμήσατε ή αποχή; Kαι αναφερόμαι σε αυτους που δεν έφυγαν για Πάσχα με οικογενειες.
νηστεια τυπε.....για ποιους περασες;
Λάκη ειδες το φως το αληθινο???Ντροπή ρε!
Σβήστε το κάποιος!
Άντε σήμερα όλοι οι μαλάκες εδώ μαζευτήκανε πια!
Γιορτάρες μέρες.
Λάκη ειδες το φως το αληθινο???
δεν σβηνουν ετσι θρεντ οι κομπλεξικοι χρειαζονται σοβαρο λογοΝτροπή ρε!
Σβήστε το κάποιος!
Άντε σήμερα όλοι οι μαλάκες εδώ μαζευτήκανε πια!
Γιορτάρες μέρες.
οχι....για σημερα ρωταει.....Δηλαδη 40 μερες τυπε ουτε γυναικειο αστραγαλο δεν ακουμπησες ε?
Aφηστε ρε νεοελληνες (νεοσκατελληνες) εβραιοχριστιανοι προδοτες των προγονων σας!
Αντε να προσκυνησετε τον εβραιο σας και μη μιλατε καθως σας γαμανε οι αλλοι εβραιοι παπανδρεου-μινεικο-τσαντ-μπαουμ και σια!
Η ξεφτιλα και η καταντια του νεοελληνα εφτασε ταβανι!
Στον Δία πιστεύει τύπε!!!Τι Θεό πιστεύεις εσύ; (πάντως δεν είσαι ούτε χριστιανός ούτε εβραίος αυτό είναι σίγουρο. Επίσης για άθεο δεν σε κάνω)
Γιατι?Δεν ειναι λιγο αντιφαση να ειναι καποιος πουτανιαρης και ταυτοχρονα θρησκος?
οχι....για σημερα ρωταει.....
Ποιος ειναι αυτος ο θλιβερος?Αφιερωμενο εξαιρετικα ενα αποσπασματακι απο τον θρυλικο Χρυσαργο...
"Παιδιά εγώ επειδή είμαι άτομο που μ' αρέσει να γαμάω εντόσθια αρνιών ή ανθρώπινων πλασμάτων Χριστούγεννα, Φώτα, Μεγάλη Παρασκευή και Πάσχα, σήμερα Χριστούγεννα που γεννήθηκε ο μικρός σκατούλης, αποφάσισα να σκορπίσω τα βρωμόζουμα μου σε κάποιο παχύ έντερο. Το μπουρδέλο αυτό το βρήκα εύκολα γιατί δεν είναι μακριά από το Πεδίον του ?ρεως (βρίσκεται σχεδόν δίπλα). Εγώ επειδή είπα τα κάλαντα σε κάτι άτομα εκεί κοντά που καπνίζουν πούρο και χαμογελούν όταν κλάνουν, είπα να κάνω μία επίσκεψη στο εν λόγω σπίτι την ?για Ημέρα. Η πόρνη είναι πρώην αρρενόμορφο καραφλό τρανς. Στα επιπλέον αλλόκοτα του σκηνικού το απόλυτα αρρενωπό τσιμπούκι-μαγκιά αλά τριχωτός Μartheulenis (βλέπε Ευρωμπάσκετ '87) και οι περιεργές σκιές που εμφανίστηκαν στον τοίχο την ώρα που έχυνα πάνω στα σκουλικιασμένα σκατά, τα οποία σίγουρα δημιουργούν φοβία τύπου Κόμη Δράκουλα. Νεαροί μου μη μπείτε γιατί θα φοβηθείτε..."
Γιατι?
Οχι θλιβερος,σε παρακαλω.Ποιος ειναι αυτος ο θλιβερος?
Αφιερωμενο εξαιρετικα ενα αποσπασματακι απο τον θρυλικο Χρυσαργο...
"Παιδιά εγώ επειδή είμαι άτομο που μ' αρέσει να γαμάω εντόσθια αρνιών ή ανθρώπινων πλασμάτων Χριστούγεννα, Φώτα, Μεγάλη Παρασκευή και Πάσχα, σήμερα Χριστούγεννα που γεννήθηκε ο μικρός σκατούλης, αποφάσισα να σκορπίσω τα βρωμόζουμα μου σε κάποιο παχύ έντερο. Το μπουρδέλο αυτό το βρήκα εύκολα γιατί δεν είναι μακριά από το Πεδίον του ?ρεως (βρίσκεται σχεδόν δίπλα). Εγώ επειδή είπα τα κάλαντα σε κάτι άτομα εκεί κοντά που καπνίζουν πούρο και χαμογελούν όταν κλάνουν, είπα να κάνω μία επίσκεψη στο εν λόγω σπίτι την ?για Ημέρα. Η πόρνη είναι πρώην αρρενόμορφο καραφλό τρανς. Στα επιπλέον αλλόκοτα του σκηνικού το απόλυτα αρρενωπό τσιμπούκι-μαγκιά αλά τριχωτός Μartheulenis (βλέπε Ευρωμπάσκετ '87) και οι περιεργές σκιές που εμφανίστηκαν στον τοίχο την ώρα που έχυνα πάνω στα σκουλικιασμένα σκατά, τα οποία σίγουρα δημιουργούν φοβία τύπου Κόμη Δράκουλα. Νεαροί μου μη μπείτε γιατί θα φοβηθείτε..."
εχει πει και καλυτερο τυπεΠοιος ειναι αυτος ο θλιβερος?
Δεν ειναι λιγο αντιφαση να ειναι καποιος πουτανιαρης και ταυτοχρονα θρησκος?