Νέα

Μ. Παρασκευή γαμήσατε ή κάνατε νηστεία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nixermanie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 389
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ντροπή ρε!

Σβήστε το κάποιος!

Άντε σήμερα όλοι οι μαλάκες εδώ μαζευτήκανε πια!

Γιορτάρες μέρες.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Δεν ειναι λιγο αντιφαση να ειναι καποιος πουτανιαρης και ταυτοχρονα θρησκος?  :think:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Aφηστε ρε νεοελληνες (νεοσκατελληνες) εβραιοχριστιανοι προδοτες των προγονων σας!

Αντε να προσκυνησετε τον εβραιο σας και μη μιλατε  καθως σας γαμανε οι αλλοι εβραιοι παπανδρεου-μινεικο-τσαντ-μπαουμ και σια!

Η ξεφτιλα και η καταντια του νεοελληνα εφτασε ταβανι!

Τι Θεό πιστεύεις εσύ; (πάντως δεν είσαι ούτε χριστιανός ούτε εβραίος αυτό είναι σίγουρο. Επίσης για άθεο δεν σε κάνω)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Aφηστε ρε νεοελληνες (νεοσκατελληνες) εβραιοχριστιανοι προδοτες των προγονων σας!

Αντε να προσκυνησετε τον εβραιο σας και μη μιλατε  καθως σας γαμανε οι αλλοι εβραιοι παπανδρεου-μινεικο-τσαντ-μπαουμ και σια!

Η ξεφτιλα και η καταντια του νεοελληνα εφτασε ταβανι!

Αμην ( :jerking:)

Επισκέπτης
Αφιερωμενο εξαιρετικα ενα αποσπασματακι απο τον θρυλικο Χρυσαργο...

"Παιδιά εγώ επειδή είμαι άτομο που μ' αρέσει να γαμάω εντόσθια αρνιών ή ανθρώπινων πλασμάτων  Χριστούγεννα, Φώτα, Μεγάλη Παρασκευή και Πάσχα, σήμερα Χριστούγεννα που γεννήθηκε ο μικρός σκατούλης, αποφάσισα να σκορπίσω τα βρωμόζουμα μου σε κάποιο παχύ έντερο. Το μπουρδέλο αυτό το βρήκα εύκολα γιατί δεν είναι μακριά από το Πεδίον του ?ρεως (βρίσκεται σχεδόν δίπλα). Εγώ επειδή είπα τα κάλαντα σε κάτι άτομα εκεί κοντά που καπνίζουν πούρο και χαμογελούν όταν κλάνουν, είπα να κάνω μία επίσκεψη στο εν λόγω σπίτι την ?για Ημέρα. Η πόρνη είναι πρώην αρρενόμορφο καραφλό τρανς. Στα επιπλέον αλλόκοτα του σκηνικού το απόλυτα αρρενωπό τσιμπούκι-μαγκιά αλά τριχωτός Μartheulenis (βλέπε Ευρωμπάσκετ '87) και οι περιεργές σκιές που εμφανίστηκαν στον τοίχο την ώρα που έχυνα πάνω στα σκουλικιασμένα σκατά, τα οποία σίγουρα δημιουργούν φοβία τύπου Κόμη Δράκουλα. Νεαροί μου μη μπείτε γιατί θα φοβηθείτε..."

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

"Παιδιά εγώ επειδή είμαι άτομο που μ' αρέσει να γαμάω εντόσθια αρνιών ή ανθρώπινων πλασμάτων  Χριστούγεννα, Φώτα, Μεγάλη Παρασκευή και Πάσχα, σήμερα Χριστούγεννα που γεννήθηκε ο μικρός σκατούλης, αποφάσισα να σκορπίσω τα βρωμόζουμα μου σε κάποιο παχύ έντερο. Το μπουρδέλο αυτό το βρήκα εύκολα γιατί δεν είναι μακριά από το Πεδίον του ?ρεως (βρίσκεται σχεδόν δίπλα). Εγώ επειδή είπα τα κάλαντα σε κάτι άτομα εκεί κοντά που καπνίζουν πούρο και χαμογελούν όταν κλάνουν, είπα να κάνω μία επίσκεψη στο εν λόγω σπίτι την ?για Ημέρα. Η πόρνη είναι πρώην αρρενόμορφο καραφλό τρανς. Στα επιπλέον αλλόκοτα του σκηνικού το απόλυτα αρρενωπό τσιμπούκι-μαγκιά αλά τριχωτός Μartheulenis (βλέπε Ευρωμπάσκετ '87) και οι περιεργές σκιές που εμφανίστηκαν στον τοίχο την ώρα που έχυνα πάνω στα σκουλικιασμένα σκατά, τα οποία σίγουρα δημιουργούν φοβία τύπου Κόμη Δράκουλα. Νεαροί μου μη μπείτε γιατί θα φοβηθείτε..."
Ποιος ειναι αυτος ο θλιβερος?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Ποιος ειναι αυτος ο θλιβερος?
εχει πει και καλυτερο τυπε :2funny:

"Μπορείς να σκίζεις κάθε Μεγάλη Παρασκευή το προφυλακτικό σου, για να πιείς το σπέρμα και να μείνεις έγκυος και ίσως να είναι ο μόνος τρόπος να διορθώσεις κάτι που έκανες λάθος τελικά..." (αγιος Ονούφριος ο Ανοιχτοσούφριος - Λατίνος λυρικός ποιητής, οπαδός - χουλιγκάνος του Ιησού Σκιστού, 1ος μ.Χ.)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom