Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.472
- Πόντοι
- 736
Ναι σιγουρα, αλλα εμενα μαρεσει το φυσικο στηθος!Αν εκανε μια αυξητικη στηθους ,θα αλαζε κατηγορια και περισοτερους πελατες!
Ναι σιγουρα, αλλα εμενα μαρεσει το φυσικο στηθος!Αν εκανε μια αυξητικη στηθους ,θα αλαζε κατηγορια και περισοτερους πελατες!
Αν εχεις πιαση στηθος νεας τεχνολογιας υλικων ,σχεδον σαν φυσικο! Αλλα εχει πολυ μεγαλο κοστος.Ναι σιγουρα, αλλα εμενα μαρεσει το φυσικο στηθος!
Κ γω θέλω....Θα σου στειλω μια απο γραφειο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση, βυζαρου!!
Ωραία φώτο βρε Λυδία μου. Να σε χαρούμε κι από μακριά κι εμείς που δουλεύουμε σεζόν. Είσαι στις επιλογές μόλις γυρίσω. Τέτοιο κωλαράκι θέλει φάγωμαΚαλησπέρα σε.ολη τη παρέα να έχουμε ένα ευχάριστο ΣΚ ....
Σαν να βλεπεις μωρο παιδι ενα πραμα...Καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι και πάνω απ' όλα χωρίς προβλήματα
Αβυζες ειναι στο wish list μουΕγω που την ειχα ρωτησει μου ειχε πει οτι δεχεται ποδολαγνεια!! Αν και αρχαρια απο τι καταλαβα! Το θεμα ειναι ομως οτι ειναι αβυζη τελειως ρε γαμωτο, εγω ειμαι γαρ βυζολαγνος!
εντάξει το θέαμα δεν το λες και μωρό...Σαν να βλεπεις μωρο παιδι ενα πραμα...
Ωραιες τρυπουλες.φαινονται καχταριστες.Καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι και πάνω απ' όλα χωρίς προβλήματα
Τριανταφυλακι μουΚαλή εβδομάδα να έχουμε όλοι και πάνω απ' όλα χωρίς προβλήματα
Ωραίες τρυπούλες .Καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι και πάνω απ' όλα χωρίς προβλήματα
Όχι δυστυχώς για εσάς δεν είναι για προσφοράΩραίες τρυπούλες .
Την πίσω την δουλεύεις ?
Πολύ κακώς γλυκιά μου...Όχι δυστυχώς για εσάς δεν είναι για προσφορά
Να αφησουμε και τιποτα για τη φαντασια χαχαχαΌχι δυστυχώς για εσάς δεν είναι για προσφορά
Βλέπεις όμως πως υπάρχει μεγάλη "ζήτηση"!!!Όχι δυστυχώς για εσάς δεν είναι για προσφορά
Χώρις κωλο δεν πρόκειται να πάει πολύ μπροστά.Βλέπεις όμως πως υπάρχει μεγάλη "ζήτηση"!!!