tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.264
- Πόντοι
- 496
Μεγαλη κλειτορίδα έχεις πάντως!!!!Καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε
Μεγαλη κλειτορίδα έχεις πάντως!!!!Καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε
Μεγαληκλειτορίδακληρωτίδα έχεις πάντως!!!!
Το αστείο που βρήκες δεν κατάλαβα!!!Μεγαλη κλειτορίδα έχεις πάντως!!!!
Κάνε πρώτα πέντε μηνύματα γιά νά μπορείς νά πάρεις pm καί μετά ρώτα. Μήν ρωτάτε μόνο.Καλησπέρα σε όλους , μπορεί κάποιος που έχει πάρει την κοπέλα να μου στείλει π.μ . Ευχαριστώ και καλές γιορτές !
Καλησπέρα σε όλους , μπορεί κάποιος που έχει πάρει την κοπέλα να μου στείλει π.μ . Ευχαριστώ και καλές γιορτές !
Καλησπέρα Λυδία! Θα είσαι διαθέσιμη το ΣΚ?Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του μπου , καλό σαββατοκύριακο να έχουμε
Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του μπου , καλό σαββατοκύριακο να έχουμε
Ναι θα είμαιΚαλησπέρα Λυδία! Θα είσαι διαθέσιμη το ΣΚ?
Καλησπέρα και σε σας αξιότιμη δεσποινίδαΚαλησπέρα σας αξιότιμα μέλη
Καλησπέρα καλώς την...Καλησπέρα σας αξιότιμα μέλη
Καλησπερα και σε εσενα.. Αν μας εκανες βεβαια και την τιμη να απαντησεις στα μηνυματα μας στο viber.. Ο λογος που δεν απαντας ειναι επειδη δεν δουλευεις? Ρωταω για να ξερω αν ειναι να σε υπολογιζουμε η οχι?Καλησπέρα σας αξιότιμα μέλη
Να υποθεσω οτι η σιωπη στο ερωτημα μου σημαινει οχι??Καλησπερα και σε εσενα.. Αν μας εκανες βεβαια και την τιμη να απαντησεις στα μηνυματα μας στο viber.. Ο λογος που δεν απαντας ειναι επειδη δεν δουλευεις? Ρωταω για να ξερω αν ειναι να σε υπολογιζουμε η οχι?
Αριστερά πάνω έχουν γράψει μέλη και φίλοι κριτικές γθα την Λυδια ! Κοίταξε και διάβασε .( ετεροχρονισμένα αλλά πάντα επίκαιρα ) !Πατησε εκεί που γραφει " κατάλογος "Καλησπέρα σε όλους , μπορεί κάποιος που έχει πάρει την κοπέλα να μου στείλει π.μ . Ευχαριστώ και καλές γιορτές !