Νέα

Λυδία Βασιλείου έκφυλο μιλφ που γαμιέται με φίλους του γιου της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MrRobot15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.405
Πόντοι
6.056
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ.....
Πρέπει να αναγνωρίσεις ότι έχουν ανοίξει νέες επαγγελματικές ... ευκαιρίες ...

Από τη στιγμή που εκατομμύρια, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ.
Βλέποντας μόνο .

Va81

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
198
Πόντοι
1
Στο ιδιο στυλ ειναι και μια μανα με κορη οικογενεια πιπερη.Προφανως προκαλουν για να προσελκυσουν κοσμο στο of τους.

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.528
Πόντοι
1.056
Πρέπει να αναγνωρίσεις ότι έχουν ανοίξει νέες επαγγελματικές ... ευκαιρίες ...

Από τη στιγμή που εκατομμύρια, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ.
Βλέποντας μόνο .
Οσο ο κοσμος ψηφιζει Μητσοτακη ολα ειναι πιθανα

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.056
Πόντοι
366
περιμενα καιρο γιαυτο....ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! καθυστερημενος με ολη την εννοια της λεξης...αν δεν καταλαβαινεις την διαφορα του αληθινου με ψευτικου προφιλ!
Στειλε μια καρτουλα pay safe να δω κατι...
Φιλε δεν ειμαι ΑΜΕΑ και δεν εχω διδακτορικο οπως εσυ στα προφιλ που παρακολουθεις ολη μερα τα βιζιτακια του haayte network. Επισης ανοιξε τα γκαβα και δες οτι λεω και ρωταω ειναι φακε?? Απλα δεν ημουν σιγουρος και ειπα γενικα ειναι ενα ωραιο θεμα για καυλαντα ας το ανοιξω δεν ψαρωσα προφανως αλλα δν ημουν και σιγουρος. Βρες τα 12Κ που την κανουν follow βρες αυτα τα αμεα και μετα ελα πες μου και εμενα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656

Θυμήθηκες που είσαι ; ή όχι ακόμη ;;

Τι σημασία έχει τυπάρα ;
Θα γίνουν διακρίσεις ανάλογα με τα πολιτικά πιστεύω ;
Ναι αν ειναι συριζσια θα δινει κωλο αν ειβαι του Κουλη θα κανει πιο καλα τσιμπουκια

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
324
Πόντοι
21

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.019
Πόντοι
9.297
Επισης κατι αλλο λεει οτι ειναι εκπαιδευτικος ισχυει?? Ειναι φακε ή αληθεια?? Ανεβαζει τετοιο περιεχομενο και να μην εχει φαει ακομα cancel ή να εχει γινει κανα σκηνικο με καναν μαθητη της
Aκριβως επειδή όλο αυτό το σκηνικό οζει αμερικανικής χειρός είμαι πολύ επιφυλακτικός κατά πόσο ισχύει για Ελλάδα.
Μυριζει παπατζηλικι...

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.056
Πόντοι
366
οκ εχει ονλυ φαν ειναι υπαρκτο προσωπο τελικα μπορει να ειναι και βιζιτα μπραβο της δεν μου κανει εντυπωση πολλες πλεον ειναι ετσι. Καθηγητρια και μανα και αυτα που κανει ειναι ή τα λεει για τυρακια για συνδρομες εμενα αυτο με νοιαζει και τραβαω τα μαλλια μου

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
16.112
Πόντοι
4.926
Μαγκες ξερομε τι φαση με αυτην εδω την παρτολα που λεει οτι ειναι και δασκαλα και γαμιεται και ασυστολα με 20χρονα φιλους του γιου της. Ειναι αληθεια ολα αυτες η βρομες που βγαινουν και που κανει ή ειναι κανα φακε προφιλ και ειναι μουφες. Για να δωσουν τα εμπειρα λαγωνικα του βου καμια γνωμη.

"Κυριακάτικος" λογαριασμός, στο Tik-Tok!

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
324
Πόντοι
21
οκ εχει ονλυ φαν ειναι υπαρκτο προσωπο τελικα μπορει να ειναι και βιζιτα μπραβο της δεν μου κανει εντυπωση πολλες πλεον ειναι ετσι. Καθηγητρια και μανα και αυτα που κανει ειναι ή τα λεει για τυρακια για συνδρομες εμενα αυτο με νοιαζει και τραβαω τα μαλλια μου
Δεν πρέπει να είναι Ελληνίδα αυτή στα βίντεο. Σε μερικά βίντεο οδηγεί δεξιοτίμονο αμάξι. Σε ένα βίντεο διακρίνεται και ξένη πινακίδα άλλου οχήματος, πιθανόν στην Αυστρία. Σε άλλο βίντεο η πρίζα τοίχου που φαίνεται δεν είναι σούκο τύπου F. Σε άλλο βίντεο με μια φίλη της που περπατάνε στο δρόμο η φίλης της χαιρετάει στην κάμερα λέγοντας HOLA, οπότε μάλλον είναι ισπανόφωνες. Όλα αυτά δείχνουν ότι πιθανόν το προφίλ είναι ψεύτικο...

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.650
Πόντοι
2.886
Δεν πρέπει να είναι Ελληνίδα αυτή στα βίντεο. Σε μερικά βίντεο οδηγεί δεξιοτίμονο αμάξι. Σε ένα βίντεο διακρίνεται και ξένη πινακίδα άλλου οχήματος, πιθανόν στην Αυστρία. Σε άλλο βίντεο η πρίζα τοίχου που φαίνεται δεν είναι σούκο τύπου F. Σε άλλο βίντεο με μια φίλη της που περπατάνε στο δρόμο η φίλης της χαιρετάει στην κάμερα λέγοντας HOLA, οπότε μάλλον είναι ισπανόφωνες. Όλα αυτά δείχνουν ότι πιθανόν το προφίλ είναι ψεύτικο...

Καλή ανάλυση

Επίσης, η τύπισσα μάλλον έχει διπολική διαταραχή

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
585
Πόντοι
96
ξεκινας απο τα λατινικα χαρακτηριστικα που εχει η ιδια και ακομη περισσοτερο οι φιλες της.υπαρχει βιντεο στο οποιο φαινεται πινακιδα αυτοκινητου που παραπεμπει σε χωρα εκτος εε-αμερικης-καναδα,παμε δηλαδη πιο πολυ σε λατινικη αμερικη και σε αλλο βιντεο φαινονται οι αναβατες μιας μηχανης να φορουν και οι 2 κρανος,κατι που αν το πετυχεις στην ελλαδα,πας γονατιστος στην παναγια της τηνου.
με λιγα λογια ο πισωγλεντης που χειριζεται αυτο το προφιλ,ανεβαζει τα βιντεο μιας αγνωστης γυναικας.

Tenshi

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
369
Πόντοι
21
πρεπει να εισαι μεγαλος γκαζμας παντως αν τα πιστευεις ολα αυτα που βαζουνε ολα τα OF προφιλ.

Σε λιγο θα μας πεις οτι ο πιτσαδορος οντως γαμαει λεσβιες που ενω περιμένουν την πιτσα αρχιζουν τα ψαλιδια

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.405
Πόντοι
6.056
Όλα τα παρεμφερή προφίλ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Όλα όμως. Όχι μόνο αυτό .

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.056
Πόντοι
366
Ειμαι περηφανος που τα εμπειρα λαγωνικα του μπου προχωρησαν παλι στην διευλευκανση και αυτης της υποθεση με επιτυχια. Ευγε μυστες μου!!! Παντως οφειλω να το ομολογησω ο τυπας που κρυβεται πισω απο το προφιλ genious εφτιαξε ψευτικο ελληνικο προφιλ σε τικ τοκ και ονλυ φανς για να βγαλει κανα ψιλο με υλικο απο κανα αλλο ονλυφανς της τυπισσας που ειναι απο εξωτερικο και την βαφτισε εδω λυδια βασιλειου και οτι κατσει. Παντως δεν ειναι κακη επιχερηματικη αεριτζιδικη ιδεα εγκρινω!!!

• Like
Αντιδράσεις: ledis7

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
349
Πόντοι
26
Καραψεύτικο είναι όσες βάζουν βίντεο με τέτοια σλόγκαν
1741367670533.png

Είναι fake απο δω μέχρι την Αργεντινή, ή τη Κολομβία, ή οπουδήποτε αλλού διαλέγετε.

Αυτό που δε ξέρω είναι ποιος πραγματικά χειρίζεται τα προφίλ τους.
Ξέρω ότι υπάρχουν εταιρείες με υπαλλήλους τύπου call center που τους βάζουν και τσατάρουν εκ μέρους των υποτιθέμενων creator και βγάζουν χοντρά λεφτά προφανώς.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.019
Πόντοι
9.297
Ψάχνετε αλήθεια στα σοσιαλ κρεμμύδια ρε;;;!;;!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom