Kostasperv
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2023
- Like
- 110
- Πόντοι
- 1
Και η Νεφέλη εξαφανισμένη είναι. Μάλλον την έκανε με ελαφρά πηδηματάκιαΜάλλον αδερφέ έχει καιρό να δώσει εμφάνιση...
Και η Νεφέλη εξαφανισμένη είναι. Μάλλον την έκανε με ελαφρά πηδηματάκιαΜάλλον αδερφέ έχει καιρό να δώσει εμφάνιση...
Απλά σε γυρνάνε και σου κάνουν μόνες τους δε χρειάζεται να ζητήσεις. Όχι δεν κάνουνΡε μάγκες επειδή δεν έχω ξαναπάει για μασαζ, πως ακριβώς ζητάς happy end? Και επίσης ξέρει κάποιος αν κάνουν footjob?
Όταν παίρνεις τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβού ρωτάνε καμια φορά αν έχεις ξαναπάει.Αλάνια καλησπέρα.. Από πότε ρωτάνε στο lux αν έχουμε ξανά πάει και αν ξέρουμε τι ακριβώς μασάζ γίνεται??
Μετρια σε ολαΜια Ευα που ειναι καινουρια την εχει δοκιμασει κανεις;
Ηλικία, εμφάνιση έτσι να ξέρουμε μήπως μπορείς να μας πεις;Μετρια σε ολα
Καμία 25αρα περίεργη μέτριο κωλο μηδέν στήθος..χαζοχαρούμενη φάση δε βγάζει κάτι ερωτικο θηλυκοΗλικία, εμφάνιση έτσι να ξέρουμε μήπως μπορείς να μας πεις;
Η Εύα ποια από τις 2 καινούργιες είναι;η μια η καινούργια η ψιλή η volleygirl γυναικακι τρελό… ωραίο πόδι ωραίο πρόσωπο αλλά πολύ φρέσκια στη δουλειά… αν χαλαρώσει και ανοιχτεί θα ναι ονειρο.Μετρια σε ολα
Αδελφέ που το είδες αυτό;. Επίσης είδα στο Instagram ότι έχουν έρθει από το silk massage λογικά για αρπαχτη τώρα που πλησιάζουν και οι γιορτές
Εγώ το έψαξα και δεν βρήκα τπτ... Και στο μνμ που έστειλα μου απάντησαν ότι είναι μόνο Αθήνα αυτό το διάστημαΑδελφέ που το είδες αυτό;
Με.ενδιαφέρει! Αν θες στέλνεις και μηνυμα.
Το εχεις γραψεις 45 φορες ...χωρις να ισχυει ρε ...45 φορες μας εγραψες για αρπαχτες....βαλε το γαμημενο λινκ να δουμε το ιδιο....Έχουν σελιδα στο Instagram.Silk massage. Έρχονται για αρπαχτες επαρχία. Δεν αξίζει τον κόπο.