Kostasperv
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2023
- Like
- 89
- Πόντοι
- 1
Κόψτε τις επισκέψεις να σταματήσει το άρμεγμα μπας και βάλουν μυαλό
Σιγα μην τις κοψουν...πιστεψε με υπαρχουν αρκετοι εισοδηματιες και επιχειρηματιες και χωραφαδες κ.λ.π. κ.λ.π. που εχουν φραγκα στην Λαρισα οποτε..καταλαβαινεις.Κόψτε τις επισκέψεις να σταματήσει το άρμεγμα μπας και βάλουν μυαλό
Δε κάνουν απλά… ρια εμφάνιση 3-4 με τίποτα ελκυστικό πάνω της… και δε φτάνουν όλα αυτά έχει κ τουπέ.. Λινα ποιο τίμιο κορίτσι του 5 εμφάνιση χωρίς τουπέ χωρίς όμως και ν σε εξιτάρει κάτι πάνω της… με λίγα λόγια δε γίνετε ν πληρώνεις αυτές τις γυναίκες… μπαζοκαταστασηΛινά και ρια ξέρουμε τπτ;
Όλες αυτές που γράφεις μασάζ μηδέν… εκτόνωση μέτρια προς χάλια … συμμετοχή 0… ποιο αγγαρεία δε γίνετε…ήρθε η Αρτέμης που σιχαίνεται μέχρι και τον εαυτό της να παίξει πουτσες..αφού δε γουστάρεις κορίτσι μου κάτσε σπιτι σου.. το νεφελακι ότι έκανε αλλά δυστυχώς ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη … κλείστε το Μπουρδελακι σαςΠάμε λίγο ρόστερ
Δανάη καλό πρώτο καλό δεύτερο καλό καυλετο
Λινα μέτρια όλα
Αρτεμις μέτρια όλα
Μαρινα μέτρια προς κακά όλα
Ατζελινα κακά όλα
Ρια μέτρια όλα
Αν διαφωνεί κανενας η έχει διαφορετική άποψη ας παραθέσει. Επίσης Γκόλντεν πάει για κλείσιμο από ότι φαίνεται. Και το νεφελακι πρέπει να άλλαξε κατάστημα μάλλον. Άντε ξυπνάτε μιλάτε μην είστε κρυφτοκωληδες
Ξέρουμε που πήγε η Νεφέλη?Πάμε λίγο ρόστερ
Δανάη καλό πρώτο καλό δεύτερο καλό καυλετο
Λινα μέτρια όλα
Αρτεμις μέτρια όλα
Μαρινα μέτρια προς κακά όλα
Ατζελινα κακά όλα
Ρια μέτρια όλα
Αν διαφωνεί κανενας η έχει διαφορετική άποψη ας παραθέσει. Επίσης Γκόλντεν πάει για κλείσιμο από ότι φαίνεται. Και το νεφελακι πρέπει να άλλαξε κατάστημα μάλλον. Άντε ξυπνάτε μιλάτε μην είστε κρυφτοκωληδες
Η ερώτηση του εκατομμυρίουΞέρουμε που πήγε η Νεφέλη?
Πεταμένα λεφτάΗ ερώτηση του εκατομμυρίου
Αντελίνα μου έκανε σχετικά καλό μασαζ. Έβαζε πίεση στον πρώτο γύρο το πάλευε. Στο δεύτερο απλά οκ θα πω. Όντως σχέδον όλη την ώρα στη μούγκα
Δουλεύει σήμεραΞέρουμε που πήγε η Νεφέλη?
Μέτρια πράγματα. Σαν αποτυχημένη βίζιτα. Μπαγιατικο πραμα δλδΜαρίνα τι παίζει από εμφάνιση
Για την Άρια τι ξέρουμε αξίζει???Μέτρια πράγματα. Σαν αποτυχημένη βίζιτα. Μπαγιατικο πραμα δλδ
Επίσης είδα την Άρια στο ρόστερ του Lux!!!
Μπες στο θρεντ του goldenspa να δεις της καλες τις κριτικές.Για την Άρια τι ξέρουμε αξίζει???
3 σελίδες είναι όλες κ όλες ρε φίλε. Τι θες να σε κλείσουμε και ραντεβού μήπως; Μόνο το λουξ είναι τώρα. Δες νούμερο από φβ. Και όταν πας κάνε και καμία ενημέρωσηΦίλοι πατριώτες
Θα επισκεφθώ τα πάτρια εδάφη μετά από χρόνια
Υπάρχει κάτι αξιόλογο για μασάζ και τα σχετικά στην πόλη
Είδα αναφέρεστε σε κάτι η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα
Ας γράψει κάποιος τα τηλέφωνα εδώ ή να τα στείλει σε μύνημα
Lux και golden είναι το ίδιο ίδρυμα ;
Ευχαριστώ για την βοήθεια σας
Δυστυχώς όταν είναι μονοπώλιο αυτές είναι οι συμπεριφορές. Συνεχώς πτωτική η πορεία σε κοπέλες και πρόγραμμα και σε αυτό το μαγαζί πλέον....Σταματησανε να ενημερωνουν στα σοσιαλ ποιες κοπελες δουλευουν και οταν παιρνω τηλ να ρωτησω γινομαι και σπαστικος κιολας.
Οταν ζητησα ραντεβου με νεφελη μου ειπε μια δεν δουλευει σημερα και μου το κλεισε στα μουτρα.
γενικα επειδη ξαναπηρα κ αλλη φορα να ρωτησω ποιες δουλευουν μολις μου ειπανε και δεν ηθελα καμια απο αυτες ξενερωσε και παλι στα μουτρα.