Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 599
- Πόντοι
- 81
Τα βρήκα αλλά κάνει απλή αναφορά στα ονόματα χωρίς φωτογραφίεςFacebook, Instagram
Τα βρήκα αλλά κάνει απλή αναφορά στα ονόματα χωρίς φωτογραφίεςFacebook, Instagram
Σε παλιότερα stories είχε φωτογραφίεςΤα βρήκα αλλά κάνει απλή αναφορά στα ονόματα χωρίς φωτογραφίες
Εχει σημασία πότε έγινα Μέλος???Εγώ ανέφερα απλά τι μου είπε η κοπέλα την ώρα που ήμουν μέσα....Πάνε και ρωτά την να δεις αν έχω δίκιο η όχι...Έγινες μέλος χτες και το πρώτο σου μνμ ήταν για επιπλέον υπηρεσίες με κάτι παραπάνω. Δώσε μας έναν ακριβή τιμοκατάλογο να ξέρουμε τι θα ζητήσουμε
ΟκΕχει σημασία πότε έγινα Μέλος???Εγώ ανέφερα απλά τι μου είπε η κοπέλα την ώρα που ήμουν μέσα....Πάνε και ρωτά την να δεις αν έχω δίκιο η όχι...
*Μαρίνα όχι Νατάσα μπερδεύτηκαΠέρασμα με Νατάσα δίνει έμφαση στο μασάζ(όχι ότι ξέρει να κάνει ,απλά σε πασαλειβει με λάδι και τρίβει)δεν βγάζει ρούχα δεν αφήνει πιασιματα πολλά γενικά ΟΧΙ από μένα....
Περασα το Σάββατο να δω που είναι αλλά δεν το έβρισκα, είναι η διεύθυνση που λέει στο Facebook ή άλλαξε*Μαρίνα όχι Νατάσα μπερδεύτηκα
Είχα περάσει κι εγώ με Μαρίνα. Μέτρια και ο φραπές στο μισάωρο και μετά συνέχιζε να πασπατεύει για κανένα εικοσάλεπτο. Μάλλον ήθελε εξτραδακια για κάτι παραπάνω και ξενέρωσε.*Μαρίνα όχι Νατάσα μπερδεύτηκα
Η μεγαλύτερη πατσαβούρα πλέον εμφανισιακά και σε θέμα συμπεριφοράς αγενεστατη… μυαλό τυρόπιτα και από σώμα έχει λιώσει από ένα φορτηγό ψυχοφάρμακα που πήρε… ότι έμεινε από αντζελινα…πλέον είναι ν πάει στη διχάλα ν κάνει Πιατσα μπας και βγάλει κάνα 10 ευρώ να χει ν φαΐ…Η Αντζελίνα δεν κάνει για αυτή την δουλειά..... αγγαρεία και υφακι η κοπελίτσα.
Καλό θα ήταν να υπάρχουν φωτογραφίες (έστω το σώμα) ώστε να μπορεί κάποιος να κλείσει ραντεβού από πριν , όπως συμβαίνει σε αντίστοιχα μασατζιδικα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Μαρίνα τι παίζει από εμφάνιση?Είχα περάσει κι εγώ με Μαρίνα. Μέτρια και ο φραπές στο μισάωρο και μετά συνέχιζε να πασπατεύει για κανένα εικοσάλεπτο. Μάλλον ήθελε εξτραδακια για κάτι παραπάνω και ξενέρωσε.
Γενικώς μετριότητα παρ' όλο που εμφανισιακά σε προδιαθέτει...
Η μεγαλύτερη πατσαβούρα πλέον εμφανισιακά και σε θέμα συμπεριφοράς αγενεστατη… μυαλό τυρόπιτα και από σώμα έχει λιώσει από ένα φορτηγό ψυχοφάρμακα που πήρε… ότι έμεινε από αντζελινα…πλέον είναι ν πάει στη διχάλα ν κάνει Πιατσα μπας και βγάλει κάνα 10 ευρώ να χει ν φαΐ…
Δε γράφει για αυτό δεν το βρίσκεις. Ισχύει κανονικά. Πάρε τηλ να κλείσεις ραντεβού. Αν πας χωρίς ραντεβού θα σε διώξουνΕγώ πάντως δεν το βρίσκω το μαγαζί που στο καλό είναι, ισχύει η διεύθυνση του fb τι γίνεται ή παίρνω τηλ και μου λεν αυτοί, πάντως απ' έξω δεν γράφει κάτι
Οκ ευχαριστώΔε γράφει για αυτό δεν το βρίσκεις. Ισχύει κανονικά. Πάρε τηλ να κλείσεις ραντεβού. Αν πας χωρίς ραντεβού θα σε διώξουν
Εγώ δεν τις γνωρίζω τις κοπέλες, δεν έχω πάει ποτέ, λέω να κλείσω από εβδομάδα ένα ραντεβού.Εκτός από Δανάη ποια μου προτείνετε να δοκιμάσω ;
Η μεγαλύτερη πατσαβούρα πλέον εμφανισιακά και σε θέμα συμπεριφοράς αγενεστατη… μυαλό τυρόπιτα και από σώμα έχει λιώσει από ένα φορτηγό ψυχοφάρμακα που πήρε… ότι έμεινε από αντζελινα…πλέον είναι ν πάει στη διχάλα ν κάνει Πιατσα μπας και βγάλει κάνα 10 ευρώ να χει ν φαΐ…
Λύδια και Αρτέμης εκ πρώτης όψεις καλές εμφανισιακά ξενέρωτες όμως και κρύες…καμία δε ενδιαφέρεται για το γίνετε στο δωμάτιο και αν θ περάσεις καλά… με λίγο ζόρι κ χρήμα 70-75 σύνολο κάνουν αρκετά πράματα κατεβάζουν το από κάτω χουφτώνεις αλλά όλα αυτά σε πτώματα… αν σας αρέσει η εμφάνιση κ ν πιάνεις ένα πτώμα τα δίνεις.. αν δε είσαι νεκρόφιλος πας άλλου… γενικά το μαγαζί ένα μπάχαλο που παίζουν απολΑ μέσα η κάθε μια ζητάει ότι της βαρέσει στο κεφάλι… δε υπάρχει κοινή γραμμή… καλά βόλιαΛυδια και Αρτεμις τις ειδε κανεις πως ειναι εμφανισιακα? Μονο Αντζελινα Δαναη και Μαρινα πετυχαίνω. Η Νατασα μάλλον έφυγε (κριμα).