Νέα

Lunona

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
3.034
Πόντοι
440
Φίλε "Taxkos", μόνο αυτές είναι που δεν σου φαίνονται αληθινές;;

Είπαμε να μιλάμε μόνο μια πιθανόν αληθινά profils...Μια "white list"....
Για αυτο ρωταω . Αν εχει και καποιος αλλος την ιδια αποψη να το γραψω  στο link

cryptohandfly

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
245
Πόντοι
0
Καλημέρα, ακολούθησα το guideline από τα προηγούμενα post και είπα να παίξω επιθετικά με ερώτηση "Σεξ με δωράκι κάνεις?"
πολλές απάντησαν και κάποιες αγνόησαν. Μου έστειλε λοιπόν η Zoee και κάτι πρόστυχα βίντεο και λέω εδώ είμαστε. Μου λέει δωρώ και καφέ, τις λέω οκ (δεν κατάλαβα τι εννόησε) και μου στέλνει στείλε μου 10,000 LUNS για να πάμε για καφέ και βλέπουμε, δηλαδή 157 ευρώ. Γέλασα πολύ και κάπου εκεί τελείωσε η συζήτηση μαζί της

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Μακριά απο αυτο το αρπαχτικό Zoee βγάζει εύκολο χρήμα χωρίς να προσφέρει τίποτα μου έφαγε ενα 50αρικο και στο τέλος με ειπε και τσιγκούνη, επειδή της ζήτησα viper ενώ άλλες κοπέλες έδωσαν Πόλη εύκολα.
Μέτα μπήκα με άλλο όνομά και μου ήρθε η Zoee για να γνωριστούμε άπλα την πήρε ο διάολος και με έκανε block .
συμβουλή μόλις την βλέπετε την Zoee να την κάνετε bloc ούτε σεντ δεν αξίζει η βρώμα.

OP
OP
F

freesoul77

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2015
Κριτικές
19
Like
886
Πόντοι
1.011
Έχει βρεθεί κανείς με την badkitty? Γνώμες;

Sta555

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2019
Like
65
Πόντοι
0
NINA 809, ξέρει κανείς τίποτα?

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301
badkitty και ΝΙΝΑ809 δεν μου τις εμφανίζει εμένα. Ίσως έχει κάποιο θέμα η αναζήτηση ή έχουν κλείσει τα προφίλ τους

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τα έχουμε πει πολλές φορές ρε παίδες... ακούτε λίγο τους "παλιούς" για να μην χαλάτε τζάμπα φράγκα:

Το Lunona είναι το κατεξοχήν site για βίζιτες ή απάτη! Normal γκόμενα δεν πρόκειται να πετύχεις, αλλά αν συμβεί (δεν είναι και εντελώς απίθανο), τότε να τρέξεις να παίξεις κι ένα λότο γιατί η τύχη σου βαράει κόκκινα!!!

Το 90-95% εκεί μέσα είναι είτε CGs είτε κάτι τελειωμένες χοντρές τις οποίες ουδείς γαμεί (και βέβαια ούτε καν θα τις κέρναγε καφέ!) και βγάζουν μερικά cents από την κάθε γραμμή συνομιλίας. Αυτά είναι ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ και ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ! Για να μπούνε σε αυτό το παιχνίδι, είναι υποχρεωμένες να δηλώσουν ΠΛΗΡΗ στοιχεία (μιλάμε για κανονικό φακέλωμα) αλλά και να κάνουν live Skype videocall με τους ανθρώπους της Lunona για να βεβαιωθούν ότι είναι όντως η ίδια που δηλώνει ότι είναι. Μία που μπαίνει σχεδόν κάθε μέρα και τσατάρει με διάφορους, μπορεί να βγάζει μέχρι και 300-400 ευρώ το μήνα.

Αν λοιπόν είναι να σκάσεις 150-200 ευρώ σε luns για να ρισκάρεις στο τέλος να είναι κάνα χρέπι ή απλά να στα φάνε και να εξαφανιστούνε, πολύ καλύτερο deal είναι να πας σε CG κατευθείαν. Και πιο συμφέρον βέβαια! Να 'ναι καλά το bou έχει μπόλικο πράμα από τέτοια!

enplo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
1
και ξαφνικα επεσε ξερα'ι'λα!!! Για κλεισιμο το πανε>?

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301
Όντως λίγα πράγματα πλέον

JamesDaniel

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
10
Like
2.023
Πόντοι
2.471
Πάντως 18χρονη μου ζήτησε να πάμε στην Ερμού να της ψωνίσω και μετά να πάρει πίπα στο αμάξι!
Μου φάνηκε περίεργο και δεν δέχτηκα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Johnycrazyjony

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Δυστηχως δεν παιζει τιποτα σ'αυτο το κολοσαιτ, ειναι χασιμο χρονου και πεταμα χρηματος. Παιζει κατι καλο σε κανενα αλλο σαιτ?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τελικά παίζουν ελληνόφωνες ;;; ή ελληνίδες ;;;

Το θέμα δεν είναι το χρήμα ... το θέμα είναι τι δίνεις για ποιό λόγο ...

Τι θα ήθελα ;;;

1)Όχι άπειρα μηνύματα και χοντρά λεφτά στο σάϊτ
2)Συνάντηση και σεξ από την πρώτη ...

για την ταρίφα ;;;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΥΝΑΡΑ, ΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ. Δεν θα με χάλαγε να δώσω όσα θέλει ελληνίδα ψηλή , μικρή , μπάνικια.

Αν είναι μέτρια όμως, όχι να πάρει όσα θα έπαιρνε μια μουνάρα ...
Ασχολείται κανείς ;;

Κίνδυνοι για εκβιασμούς και τέτοια έχουν υπάρξει ;;

Koursaros200

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
24
Πόντοι
0
Μεγαλη απατη!Οχι μονο απο τις γυναικες που βρισκονται στο lunona αλλα κι απο το ιδιο το site...Προφιλ που ''κλεβουνε'' λεφτα με ολες τις αποδειξεις τις αναφερεις στο site ....Αυτο τις βαζει σε "επιτηρηση" και την επομενη ημερα ξανακανουν προφιλ με το ιδιο ονομα και φωτο!!! αχαχαχαχα Ας μην γραψω κι αλλα....οποιος θελει σε προσωπικο μυνημα συζηταμε...Ξερει κανεις καποιο site γνωριμιων οπου πληρωνουν και οι γυναικες ωστε να ειναι πιο δικαιο και να μην εχουν οικονομικο οφελος για να σου μιλουν?

Johnycrazyjony

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Ετσι ακριβως! ψαχνω και εγω να βρω κατι καλο. Δεν χρειαζεται να χωσει και πολλα κανεις σ'αυτη την απατη για να δει τι παιζει! Ολα αυτα τα ξεκολακια σε αυτο το κολοσαιτ ειναι τελειες Scambrokers!
Αν ξερει καποιος καποιο αλλο σαιτ που να πληρωνουν και οι δυο και να ειναι καπως αξιοπιστο ας το ποσταρει , αν μπορει κανεις να βρει κατι αξιοπιστο μ'ολη αυτη την απατη που κυκλοφορει σημερα!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Το Lunona είναι για σπόνσορες, για αυτούς που έχουν τα πολλά λεφτά. Είναι ξεκάθαρο από την πρώτη σελίδα. Είναι προφανές ότι αυτοί που δεν είναι αποφασισμένοι να χώσουν χρήμα θα μαδηθούν σαν τα κοτόπουλα και δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα. Το site απευθύνεται σε ειδικό κοινό.

master_joda

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
2
Πόντοι
0
PrincessMarina, 24
Sandra_p, 26
Silvi1999, 22
lolita_a, 26
RiaHatzi, 40
Katia27, 28
Kristalss, 24
Chris150, 26
Όλες αυτές παίζουν κανονικα χωρις πολλες κουβέντες

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το Lunona είναι για σπόνσορες, για αυτούς που έχουν τα πολλά λεφτά. Είναι ξεκάθαρο από την πρώτη σελίδα. Είναι προφανές ότι αυτοί που δεν είναι αποφασισμένοι να χώσουν χρήμα θα μαδηθούν σαν τα κοτόπουλα και δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα. Το site απευθύνεται σε ειδικό κοινό.

Τύπε στα λεφτά και στη δαπάνη .... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ !!!!!!!

Δύο ενδεχόμενα βασικά ....

Είναι πχ η Χ,Υ,Ζ, μουνάρα .... είναι τελειώς διαφορετικά πράγματα

1)να σου πει βγάλε με στο Χ ξενοδοχείο , όπου θα δώσεις 50,100,500,1000 στο χοτέλ και σε εμένα χαρτζηλίκι 50,100,500, 1000 , 5000

ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΡΟΥΦΗΞΩ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΓΝΟΣ 3 ΜΗΝΕΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΣΕΡΠΑΝΤΙΝΑ

2)θα αγοράζεις λουνς σαν μαλάκας και θα στέλνεις emoticon, smileys ΕΝΩ ΘΑ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ Π ΣΤΟ Χ
χωρίς να έχεις πάρει τηλέφωνο και χωρίς να τη δεις ποτέ !!!!!

Ξοδεύεις και στις δύο περιπτώσεις .... ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ !!!!!!

Το (1) απο το (2) ΑΠΕΧΕΙ ΟΣΟ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΧΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΙΟ ΜΑΛΑΚΑ

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301
Κίνδυνοι για εκβιασμούς και τέτοια έχουν υπάρξει ;;
Εκβιασμός υπήρξε, ρίσκαρα στο να μην υποκύψω και δικαιώθηκα από την άποψη ότι τελικά δεν έκανε πράξη τις απειλές της. Πλέον έχει κλείσει και τα τρία (3) προφίλ της.

enplo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
1
Εκβιασμός υπήρξε, ρίσκαρα στο να μην υποκύψω και δικαιώθηκα από την άποψη ότι τελικά δεν έκανε πράξη τις απειλές της. Πλέον έχει κλείσει και τα τρία (3) προφίλ της.
Τι λες τωρα??
Δε στελνεις ονομα σε msg μην εχουμε κανα απροοπτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom