Joetribiani
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Ε καλα να πάθουν..... αφού είναι μόνο θεωρία...Το Putanona εχει τρομερη φθινουσα πορεια ετσι οπως πανε βλεπω να παιρνουν
Τον πουλο (Αλλα θα μου πεις κοροιδα παντα υπαρχουν)
Ε καλα να πάθουν..... αφού είναι μόνο θεωρία...Το Putanona εχει τρομερη φθινουσα πορεια ετσι οπως πανε βλεπω να παιρνουν
Τον πουλο (Αλλα θα μου πεις κοροιδα παντα υπαρχουν)
Σε λιγο βλεπω να το κανουν καθαρα ...Κωλομπαρο χαχαΕ καλα να πάθουν..... αφού είναι μόνο θεωρία...
Εγω δεν εχω μιλησει με αυτη αλλα μπαινει σπανια στο PutanonaΆποψη για Elenaki25, 26 χρόνων από Θεσσαλονίκη; Έχει εμπειρία κανείς;
Κλασσικη περιπτωση "Κλεφτρας" LunsΚαλημερες τυποι . . . οποιος ενδιαφερεται να κανει καταδρομικη, ας το κανει ελευθερα! θα ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ εκει!
χαχαχαχαχα εισαι με τα καλα σου? Εννοειται πως οχι. Ουτε καν φωτο. Οπως ειδες κατευθειαν στο ψητοΚλασσικη περιπτωση "Κλεφτρας" Luns
Παλι καλα που το Video που σου εστειλε ηταν 3100 Luns και οχι 10000 Luns
Δεν πιστευω να εκανες καμμια μαλακια και να το ανοιξες ε? χαχα
Ή θα σου στελνε αρκετες φωτο μαζεμενες ή βιντεο με πολλα λουνς στο τελος πριν τη "συναντηση". Σαν αμερικανικη ταινια του 90 που ξερεις πως θα παει το σεναριο κ τι θα γινει στο τελος ,χαχα . Λυπαμαι μονο τους νεους χρηστες π δεν εχουν ενημερωθει τι φολα θα τρωνε . Το καταλαβαινω απο καποια προφιλ ποσο γρηγορα ανεβαινουν , στανταρ μονο καινουργιους δαγκωνουν κ κανα χαιβανι που δε μπαινει συχνα να δει πως παιζεται το παιχνιδιΚαλημερες τυποι . . . οποιος ενδιαφερεται να κανει καταδρομικη, ας το κανει ελευθερα! θα ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ εκει!
Ακριβως ετσι... δεν εχω παρα να συμφωνησω απολυτα capo. Πιο προβλεψιμο σεναριο δεν γινεται!Ή θα σου στελνε αρκετες φωτο μαζεμενες ή βιντεο με πολλα λουνς στο τελος πριν τη "συναντηση". Σαν αμερικανικη ταινια του 90 που ξερεις πως θα παει το σεναριο κ τι θα γινει στο τελος ,χαχα . Λυπαμαι μονο τους νεους χρηστες π δεν εχουν ενημερωθει τι φολα θα τρωνε . Το καταλαβαινω απο καποια προφιλ ποσο γρηγορα ανεβαινουν , στανταρ μονο καινουργιους δαγκωνουν κ κανα χαιβανι που δε μπαινει συχνα να δει πως παιζεται το παιχνιδι
Ευχαριστώ. Σκέφτηκα μήπως έβρισκα «εύκολα» κάνα κοριτσάκι να περνάω τον χρόνο μου με το αζημίωτο, αλλά μάλλον τζίφος. Δεν ξέρω πού να απευθυνθώΕγω δεν εχω μιλησει με αυτη αλλα μπαινει σπανια στο Putanona
Ψαξε καμμια αλλη καλυτερα πιο ενεργη
Πολυ σωστη παρατηρηση αλλα με μια διαφορα Αν αυτος που το κανει υπολογισειΣυνάδερφοι από Αθήνα βλέπω τα σχόλια σας σχετικά με τις γκόμενες του Λουνονα εξ Αθηνών και αναρωτιέμαι μήπως καλύτερα να ανεβείτε κανένα ΣΚ Θεσσαλονίκη, έχουν αναφερθεί ονόματα από γκόμενες φάση cg στο lunona από Θεσσαλονίκη, να ξεκαβλωσετε να πιάσουν τόπο τα χρήματα που σκορπάτε στο σάιτ.