KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.938
- Πόντοι
- 6.166
αν δεν ειναι παλιο μελοσ και εγκυρο αστο αυταΔεν καταλαβα
αν δεν ειναι παλιο μελοσ και εγκυρο αστο αυταΔεν καταλαβα
ΟΥΚ Έχεις πάρει ρε τύπε;;;;αν δεν ειναι παλιο μελοσ και εγκυρο αστο αυτα
Καλημέρα! Βρίσκομαι Αθήνα ξανά για το καλοκαίρι!
Στείλτε μου εδώ πμ ή στο instaπως επικοινωνούμε μαζί σου; δεν βλέπω κάποιο τηλέφωνο
ινστα valeriakigrπως επικοινωνούμε μαζί σου; δεν βλέπω κάποιο τηλέφωνο
Πιάσε κόκκινο ;)Στείλτε μου εδώ πμ ή στο insta
Στείλτε μου εδώ πμ ή στο insta
Σου έστειλα και εγώ!!!Στείλτε μου εδώ πμ ή στο insta
Όπου σε πιάσει. Καλά έκανες και το είπεςΝομίζω θα πρέπει να διευκρινίσεις το δωράκι σου διότι στο νήμα γράφεις 100+50 anal και στο πμ στέλνεις 130 /ώρα και ότι αναλ δεν κάνεις . Να ξέρουμε κ εμείς τι ισχύει
Καλημέρα! Έχει περάσει 1μιση χρόνος από όταν είχε αναφερθεί. Πλέον λόγω χρόνου κάνω ένα ραντεβού την ημέρα και βρίσκομαι Ελλάδα για μικρές περιόδους . Μια φώτο για το καλό. Τα υπόλοιπα πμ ή insta!
Συνήθως σε αυτή τη δουλειά , όσο περνούν τα χρόνια , χάνεται η φρεσκάδα , η νεανικότητα και οι τιμές κατεβαίνουν κλιμακωτά όσο ανεβαίνει η ηλικία .Καλημέρα! Έχει περάσει 1μιση χρόνος από όταν είχε αναφερθεί. Πλέον λόγω χρόνου κάνω ένα ραντεβού την ημέρα και βρίσκομαι Ελλάδα για μικρές περιόδους . Μια φώτο για το καλό. Τα υπόλοιπα πμ ή insta!
Τον ρουφαει καλα;Εντάξει προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη αλλά επίσης προσπαθεί να κερδίσει χρόνο με το τρόπο της. Εμφάνιση πρόσωπο οκ καθημερινή κοπέλα δεν έχει σφιχτό σώμα Αυτα