θα σε γελάσω και δεν το θέλω...αριθμο;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λουτσιάννα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
210θα σε γελάσω και δεν το θέλω...
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ελεος ρε μαγκες... το μαγαζι ειναι εντελος παρακμη. Με το που μπαινεις μεσα σε πιανει καταθλιψη. Εχω παει πριν 2 χρονια,κατι μαυρες ελεινες,2 πολωνες (μια καλη και μια χοντρη) και κατι βλαχοαλβανιδες... Μουσικη λες και εισαι σε παλιατζιδικο στο μοναστηρακι τη δεκαετια 80' . Αυτα.
Ελεος ρε μαγκες... το μαγαζι ειναι εντελος παρακμη. Με το που μπαινεις μεσα σε πιανει καταθλιψη. Εχω παει πριν 2 χρονια,κατι μαυρες ελεινες,2 πολωνες (μια καλη και μια χοντρη) και κατι βλαχοαλβανιδες... Μουσικη λες και εισαι σε παλιατζιδικο στο μοναστηρακι τη δεκαετια 80' . Αυτα.
Δεκτή και σεβαστή η ενημέρωση σου σναγωνιστή, αλλά λογικά, 2 χρόνια είναι πολύς καιρός για να έχουν μείνει τα πράγματα στο ίδιο χάλι......
caenus
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Ειχα πάει πριν απο 2 μήνες (εχω γράψει σχετικά) προσωπικα το μαγαζί καλό μου φάνηκε.
Πρέπει να είσαι έμπειρος για σε μαδάνε διαφορετικά.
Εαν τις δουλέψεις καλά , τρώς εκτός μαγαζιού. Παίρνουν βίζιτα όλες στοιχείο που με χαλάει προσωπικά γι αυτό δεν ξαναπήγα.
Πρέπει να είσαι έμπειρος για σε μαδάνε διαφορετικά.
Εαν τις δουλέψεις καλά , τρώς εκτός μαγαζιού. Παίρνουν βίζιτα όλες στοιχείο που με χαλάει προσωπικά γι αυτό δεν ξαναπήγα.
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 991
- Πόντοι
- 81
εχω περασει 2-3 φορες , 1 ποτο κερνουσα καθε φορα που πηγαινα και δεν με ακουμπουσαν καθολου. με το που εθετα το θεμα τι γινεται, γιατι, πως, μου λεγαν πως φαινομαστε σε ολο το μαγαζι για κατι παραπανω κτλ. χουφτωσα οσο μπορουσα, με μια ανταλλαξα και φουμπου μονο που δεν μιλησαμε ποτε κ εντελει με σβησε. απ'οτι καταλαβαινω ειναι φαση γνωριμια , βιζιτα κ αν της αρεσεις. τι κερασεις ποτο τι δεν κερασεις πανω κατω τον ιδιο χαβαλε θα κανεις. ας μιλησει κανας γνωστης αν παιζεται τπτ παραπανω εκει μεσα, αλλα και πως..
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.805
- Πόντοι
- 216
Εχω παρει βιζιτα πολυ καλη αλλα η Λουτσιανα ειναι για πεταμα. Χοντρομαλακω με ολη τη σημασια της λεξηςεχω περασει 2-3 φορες , 1 ποτο κερνουσα καθε φορα που πηγαινα και δεν με ακουμπουσαν καθολου. με το που εθετα το θεμα τι γινεται, γιατι, πως, μου λεγαν πως φαινομαστε σε ολο το μαγαζι για κατι παραπανω κτλ. χουφτωσα οσο μπορουσα, με μια ανταλλαξα και φουμπου μονο που δεν μιλησαμε ποτε κ εντελει με σβησε. απ'οτι καταλαβαινω ειναι φαση γνωριμια , βιζιτα κ αν της αρεσεις. τι κερασεις ποτο τι δεν κερασεις πανω κατω τον ιδιο χαβαλε θα κανεις. ας μιλησει κανας γνωστης αν παιζεται τπτ παραπανω εκει μεσα, αλλα και πως..
Αξίζει γενικά η φάση εκεί; Έχει καλά κομμάτια; Γιατί δεν είναι πολύ μακριά μου το μαγαζί και αν αξίζει να ρίξω μια ματιά κάποια στιγμή ;)Εχω παρει βιζιτα πολυ καλη αλλα η Λουτσιανα ειναι για πεταμα. Χοντρομαλακω με ολη τη σημασια της λεξης
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.805
- Πόντοι
- 216
Φιλε νομιζω οτι εχει κλεισει κατι χρονια. Αν ξανανοιξε παλι εγω δε θα πηγαινα. Παντα ηταν χαλια αυτο το μαγαζιΑξίζει γενικά η φάση εκεί; Έχει καλά κομμάτια; Γιατί δεν είναι πολύ μακριά μου το μαγαζί και αν αξίζει να ρίξω μια ματιά κάποια στιγμή ;)
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.104
- Πόντοι
- 1.056
Δεν έχει κλείσει. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.Φιλε νομιζω οτι εχει κλεισει κατι χρονια. Αν ξανανοιξε παλι εγω δε θα πηγαινα. Παντα ηταν χαλια αυτο το μαγαζι
Triantafillos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Like
- 316
- Πόντοι
- 20
Πώς το έχει η λουτσιαννα το φβ της?Νομιζω πλεον ειναι ανοιχτο και το απογευμα σε φαση καφε απο οσο εχω δει στο fb της
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.863
- Πόντοι
- 5.975
Καντηλανάφτης
Ανώτερος