Νέα

Λουλούδια για γενέθλια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποια τριαντάφυλλα προτιμάτε?

• κόκκινα(κλασσικά)

Ψήφοι: 3 100,0%
  • ροζ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • πορτοκαλί

• λευκά

• μπλέ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Θα ήθελα να αγοράσω στην κοπέλα μου λουλούδια για τα γενέθλιά της αλλά δεν έχω ξανααγοράσει!Έχω στο μυαλό μου κόκκινα τριαντάφυλλα που αν και ειναι κλασσικά είναι σταθερή αξία!Μήπως θα μπορούσατε να με πληροφορήσετε πόσο κοστίζουν περίπου(για να μην με πιάσουν κορόιδο).Και επίσης που θα μπορούσα να βρώ 1 λευκή κάρτα(για να γράψω 2 λογάκια μέσα)?Αλλά θα ήθελα να βρώ 1 ειδιαίτερη καρτούλα και οχι 1 απλή απο το ανθοπωλείο!Ευχαριστώ!

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
Θα ήθελα να αγοράσω στην κοπέλα μου λουλούδια για τα γενέθλιά της αλλά δεν έχω ξανααγοράσει!Έχω στο μυαλό μου κόκκινα τριαντάφυλλα που αν και ειναι κλασσικά είναι σταθερή αξία!Μήπως θα μπορούσατε να με πληροφορήσετε πόσο κοστίζουν περίπου(για να μην με πιάσουν κορόιδο).Και επίσης που θα μπορούσα να βρώ 1 λευκή κάρτα(για να γράψω 2 λογάκια μέσα)?Αλλά θα ήθελα να βρώ 1 ειδιαίτερη καρτούλα και οχι 1 απλή απο το ανθοπωλείο!Ευχαριστώ!

παρτης ενα δονητη
θα τον εκτιμηση πιο πολυ να εισαι σιγουρος
η παρτης μια πατσαβουρα και τριψτης την στην μουρη
καργιολες ολες ειναι μην ασχολησε
γαμα και φυγε

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι γλυκο... ενας ανθρωπος ερωτευμενος εδω μεσα..

δεν πιστευω να πηγαινεις κ εσυ σε ιδρυματα παραλληλα... *P

α επι του θεματος δεν μπορω να βοηθησω σορρυ

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
τι γλυκο... ενας ανθρωπος ερωτευμενος εδω μεσα..

ερωτεθμενος=μαλακας

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
[size=12pt]τι γλυκο... ενας ανθρωπος ερωτευμενος εδω μεσα..
[/size]

Για τον koroivos το λες; :rockon:

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
που το ξερεις? υπηρξες ποτε? *P

μαλακιες ολοι κανουν στην ζωη τους
σημασια εχει να μαθαινεις απο αυτες και να μην τις ξανακανεις
πως μπορεις να ερωτεθθεις ενα κατωτερο ον?
εχω βαλει σχετικα βιντεο για πως πρεπει νανα ο αντρας στην κατγορια για τα βιντεος
δες

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
που το ξερεις? υπηρξες ποτε? *P
τη να ξερεις απο λουλουδια σκατοκυπρια,μια ζωη σας πηδανε και φευγουν ολοι αν και εσυ εισαι η αγαμητη.παρε τον δονητη σου και παιξε και ασε της συμβουλες.

Επισκέπτης
τη να ξερεις απο λουλουδια σκατοκυπρια,μια ζωη σας πηδανε και φευγουν ολοι αν και εσυ εισαι η αγαμητη.παρε τον δονητη σου και παιξε και ασε της συμβουλες.

Σε εχει γαμησει ποτε κυπριος????Εαν οχι σκασε και προσεχε πως μιλας...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αυτου του ταζ καποιο κακο θα του εχω κανει δεν εξηγειτε... μου στειλες πμ κ δεν απαντησα? μου μιλαγες στο τσατ κ σ εγραψα? ξεπερασε το κ εσυ πια...

τι να σου πω κοροιβε εγω ερωτευομαι ανωτερα οντα... βλ ανδρες *P

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Sex Λουλουδια και ως τα ξημερωματα να καινε τα πατωματα man...

Πηγαινε σε ενα ανθοπωλειο.Πανω απο 30-40 γιουργια δεν θα παει το μαλλι.

Θα τα εκτιμησει τα λουλουδια καμμενιδη φιλε αλλα παιξε μπαλα και εκτος λουλουδιων..ξερεις τι εννοω..

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχουν 2 ειδων τα πιο φτανα καπου στα 3 και τα αλλα στα 5 περιπου...αλλλα μονο λουλουδια δεν φτανει θα θελει και δωρακι,οποτε αν δεν βγαινεις παρε με τα ιδια λεφτα μονο κατι για δωρο...και της πας στο ασχετο 1 κοκκινο τριαντ...στο ασχετο,θα τ εκτημισει πιο πολυ και εσυ θα δωσεισ τα ιδια λεφτα και θα σια και τσιφτης

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
τραβα στο βρωμονησο σου να το ελευθερωσεις και μετα μιλα μας.τη εγινε γιατι δεν ζεις στο βρωμονησο σου και ζεις στην ελλαδα που την βριζετε καθε μερα σκατοκυπριε.

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Το να ερωτεύεσαι δεν είναι κάτι κακό κατα την προσωπική μου άποψη.Το μόνο κακό σε όλη την υπόθεση είναι να μην ειναι αμοιβαία τα αισθήματα.Εκεί υπάρχει πρόβλημα..

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Καλά κάνεις φίλε μου και αγοράζεις 30φυλλα. Αφού θα γαμήσεις που θα γαμήσεις, λίγο αίσθημα δε βλάπτει χαχαχα.

Κοστίζουν από 2-2,5 ευρώ το ένα. Άντε να τα βρείς 3 ευρώ σε ακριβά μέρη. Λένε πως τα 30φυλλά πρέπει να τα προσφέρεις σε μονό αριθμό για τύχη. Δλδ πάρε 1 ή 3 ή 5... Όταν είμαι κ εγώ καψούρης επισκέφτομαι συχνά τα ανθοπωλεία και τα φαρμακεία (για προφυλακτικά). Σε περιόδους αγαμίας όμως μου μένουν ευρώ για τις άλλες μου ασχολίες.

Επισκέπτης
τραβα στο βρωμονησο σου να το ελευθερωσεις και μετα μιλα μας.τη εγινε γιατι δεν ζεις στο βρωμονησο σου και ζεις στην ελλαδα που την βριζετε καθε μερα σκατοκυπριε.

Πρωτον δεν ειμαι κυπριος δευτερον δεν εισαι ελληνας οποτε χαλαρωσε...

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Έχω πάρει και δωράκι.Και μάλιστα 3!Αλλά θέλω και λουλούδια..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τετοιο μισος... τελικα παραγωγε μαλλον οντως θα τον πηδηξε (για να το θεσω κομψα χα χα) κανενας κυπριος κ ακομη να το χωνεψει...

στο θεμα: κ τα λουλουδια μονο ειναι πολυ ωραια για δωρο... εκτος αν μονο σε μενα αρεσουν *P αλλα κ αυτο που λεει μανοςμανως πα μαλ πα μαλ

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Βασικά από την εμπειρία μου είτε προσφέρεις 1 τριαντάφυλλο είτε προσφέρεις πολλά, το ίδιο γλυκιά θα φανεί η κίνηση σου. Μη δώσεις τρελά λεφτά. Φτιάξε ένα μπουκέτο μέχρι 15 ευρώ μαξ. Τα υπόλοιπα δώστα για να πάρεις το durex ring χαχα :-)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom