Νέα

Λουλάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~ Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
B

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Jean Chardin-Voyages de Mr. Le Chevalier Chardin en Perse et autres lieux de l'Orient.Tome 4. Fig. en reg. p.35 : Persan fumant avec un callion.

OP
OP
B

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
λουλας για την ακριβεια ειναι η εστια, συνηθως κεραμικη.
εκει που μπαινει το καρβουνακι οπως λεει σωστα και ο Melbrog7.
Η σωστη εκφραση ειναι ναργιλες, αλλα πολυ συχνα ακους και τη λεξη αργιλες.

Ο λουλας ειναι το μερος που μπαινει το καρβουνακι νομιζω

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Eπεισης παω συχνα και σε οριενταλ,οπου εκτος απο τους ναργιλεδες χορευουν και κορασιδες ντυμενες χανουμισες.. :boobies:

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλες φωτο ας βαλουμε και το soundtrack
[youtube=425,350]SdSdGYI09hw[/youtube]

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
απο την μια γλυκα απο την αλλη ναργιλε...... τι σαιτ ειναι αυτο; για να μας βασανιζουν; :S

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
~ Buddha  εχεις ναργιλε σπιτι σου?

lakiz

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
ο αργιλές ζαλίζει αν τραβας καλές τζούρες.που να βάλεις και ούζο αντί για νερό!!! :dancing: :rockon:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ο αργιλές ζαλίζει αν τραβας καλές τζούρες.που να βάλεις και ούζο αντί για νερό!!! :dancing: :rockon:

ζαλιζει;;; εγω πρεπει να κανω δυο καρβουνακια για να ζαλιστω και φυσικα πηγαινοντας κατω τον καπνο.... τι να πω ειμαι λιγο παραξενη σε κατι τετοια. δεν με ποιανουν ευκολα  :think: :think:

Επισκέπτης
ζαλιζει;;; εγω πρεπει να κανω δυο καρβουνακια για να ζαλιστω και φυσικα πηγαινοντας κατω τον καπνο.... τι να πω ειμαι λιγο παραξενη σε κατι τετοια. δεν με ποιανουν ευκολα  :think: :think:
φταινε τα χρονια στο γεντι κουλε...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
ζαλιζει;;; εγω πρεπει να κανω δυο καρβουνακια για να ζαλιστω και φυσικα πηγαινοντας κατω τον καπνο.... τι να πω ειμαι λιγο παραξενη σε κατι τετοια. δεν με ποιανουν ευκολα  :think: :think:
Αμα κανεις συνεχομενες ρουφηξιες ανετα σε ζαλιζει..αμα ομως κανεις 2 καρβουνακια σε πιανει ο λαιμος σου μετα

lakiz

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
καλες φωτο ας βαλουμε και το soundtrack
[youtube=425,350]SdSdGYI09hw[/youtube]
οι ρεμπέτες δε καπνίζανε σε ναργιλέδες της πόλης γυάλινους αλλά σε αυτοσχέδιους φτιαγμένους από φλοιό καρύδας για χρήση χασίς.Συμφωνα πάντα με τα απομνημονεύματα του Μάρκου.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
φταινε τα χρονια στο γεντι κουλε...

μπα δεν κανω συχνα. αυτο που με ζαλιζει ειναι ο καπνος του τσιγαρου.

Αμα κανεις συνεχομενες ρουφηξιες ανετα σε ζαλιζει..αμα ομως κανεις 2 καρβουνακια σε πιανει ο λαιμος σου μετα

για συνεχομενες σου λεω κι εγω. αστο σου λεω ειμαι περιπτωση δεν ειναι μονο αυτο που δεν με πιανει ειναι κι αλλα. τουλαχιστον με το αλκοολ γινομαι ευκολα τσουπι αν και παλι αναλογως το ποτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom