You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λουλάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ~ Buddha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
λουλας για την ακριβεια ειναι η εστια, συνηθως κεραμικη.
εκει που μπαινει το καρβουνακι οπως λεει σωστα και ο Melbrog7.
Η σωστη εκφραση ειναι ναργιλες, αλλα πολυ συχνα ακους και τη λεξη αργιλες.
εκει που μπαινει το καρβουνακι οπως λεει σωστα και ο Melbrog7.
Η σωστη εκφραση ειναι ναργιλες, αλλα πολυ συχνα ακους και τη λεξη αργιλες.
Ο λουλας ειναι το μερος που μπαινει το καρβουνακι νομιζω
μες το μυαλο μου εισαι φιλε
καλες φωτο ας βαλουμε και το soundtrack
[youtube=425,350]SdSdGYI09hw[/youtube]
Επισκέπτης
BDSM...απο την μια γλυκα απο την αλλη ναργιλε...... τι σαιτ ειναι αυτο; για να μας βασανιζουν; :S
ο αργιλές ζαλίζει αν τραβας καλές τζούρες.που να βάλεις και ούζο αντί για νερό!!!
ζαλιζει;;; εγω πρεπει να κανω δυο καρβουνακια για να ζαλιστω και φυσικα πηγαινοντας κατω τον καπνο.... τι να πω ειμαι λιγο παραξενη σε κατι τετοια. δεν με ποιανουν ευκολα
Επισκέπτης
φταινε τα χρονια στο γεντι κουλε...ζαλιζει;;; εγω πρεπει να κανω δυο καρβουνακια για να ζαλιστω και φυσικα πηγαινοντας κατω τον καπνο.... τι να πω ειμαι λιγο παραξενη σε κατι τετοια. δεν με ποιανουν ευκολα
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Αμα κανεις συνεχομενες ρουφηξιες ανετα σε ζαλιζει..αμα ομως κανεις 2 καρβουνακια σε πιανει ο λαιμος σου μεταζαλιζει;;; εγω πρεπει να κανω δυο καρβουνακια για να ζαλιστω και φυσικα πηγαινοντας κατω τον καπνο.... τι να πω ειμαι λιγο παραξενη σε κατι τετοια. δεν με ποιανουν ευκολα
οι ρεμπέτες δε καπνίζανε σε ναργιλέδες της πόλης γυάλινους αλλά σε αυτοσχέδιους φτιαγμένους από φλοιό καρύδας για χρήση χασίς.Συμφωνα πάντα με τα απομνημονεύματα του Μάρκου.καλες φωτο ας βαλουμε και το soundtrack
[youtube=425,350]SdSdGYI09hw[/youtube]
φταινε τα χρονια στο γεντι κουλε...
μπα δεν κανω συχνα. αυτο που με ζαλιζει ειναι ο καπνος του τσιγαρου.
Αμα κανεις συνεχομενες ρουφηξιες ανετα σε ζαλιζει..αμα ομως κανεις 2 καρβουνακια σε πιανει ο λαιμος σου μετα
για συνεχομενες σου λεω κι εγω. αστο σου λεω ειμαι περιπτωση δεν ειναι μονο αυτο που δεν με πιανει ειναι κι αλλα. τουλαχιστον με το αλκοολ γινομαι ευκολα τσουπι αν και παλι αναλογως το ποτο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις