Νέα

Λουκέτο σε οίκο ανοχής με παντρεμένες γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.399
Πόντοι
26.141
η αληθεια είναι οτ οι ρωσσοι εχουν παραξενα ωραια γουστα :grin: :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
78.126
Πόντοι
41.129
και εδώ στην ελλαδα πηγε κατά καποιο τροπο να γινει αυτό με παντρεμένες που ζητουσαν δουλεια σε στουντια λογω κρισης χωρις να το ξερει ο αντρας τους.
κριμα που δεν ευδοκιμησε.

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Ως γνωστόν , οι γυναίκες όταν παντρευτούν , έχουν επιτελέσει το ρόλο της στη κοινωνία οπότε καθεμια απελευθερώνεται σεξουαλικά και χάνει καθε ταμπού και αναστολή .
Οι παντρεμένες γαμιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέχρι την "δύση" της σεξουαλικότητάς τους γύρω στα 50 ! Εϊναι απολύτως αιτιολογημένο .

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.859
Πόντοι
3.656
Ως γνωστόν , οι γυναίκες όταν παντρευτούν , έχουν επιτελέσει το ρόλο της στη κοινωνία οπότε καθεμια απελευθερώνεται σεξουαλικά και χάνει καθε ταμπού και αναστολή .
Οι παντρεμένες γαμιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέχρι την "δύση" της σεξουαλικότητάς τους γύρω στα 50 ! Εϊναι απολύτως αιτιολογημένο .

τυπε μαλλον απο'κει βγηκε το παντρεψου να γαμησουμε  :grin:

Toni Skizo

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
4
Πόντοι
11
Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στη Ρωσία από την αποκάλυψη ότι ένας οίκος ανοχής απασχολούσε παντρεμένες γυναίκες. Σύμφωνα με την αστυνομία που εισέβαλε στο "mamma" [glow=yellow,2,300]οι σύζυγοι των γυναικών δεν είχαν καμία ιδέα ότι οι σύζυγοί τους εκδίδονταν[/glow].

Ναι καλά που οι σύζηγοι δεν είχαν ιδέα πως εκδίδονταν....  :grin: :grin: :grin: Γελάει και το παρδαλό κατσίκι   :2funny: :2funny: :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
:rockon: :rockon:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Σιγά το πράμα ! Ένα τέτοιο μπουρδέλο με παντρεμένες είχαμε και στην Καλαμάτα πριν από καμιά εικοσαριά χρόνια και μας το έκλεισαν οι μπάτσοι !!

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
τελικα σε ολες τις χωρες ειναι ερεθιστικο το να γαμας τη γυναικα του αλλου

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εμείς εδώ μπορεί να μην έχουμε στα μαγαζιά παντρεμένες... Όμως στις αγγελίες κυκλοφορεί παντρεμένη. Έχω πάει και ήταν υπέροχα. Αισθανόμουν σαν να ήμουν εγώ ο άντρας της... Όχι ερεθιστικό αλλά και ρομαντικό συνάμα.

Από τις καλύτερες αγγελίες είναι αυτές με ζευγάρια (Mylist). Επίσης έχω πάρει και ήταν καταπληκτικό, αν και ο άντρας ήταν bi ευτυχώς δεν "μπερδευτήκαμε"...

Στην ελλάδα όλα είναι κρυφά και βυζματικά. Έχει όμως και τη γοητεία του η όλη φάση. Πρέπει να τρέξεις, να ψάξεις, να δοκιμάσεις...

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
στην Ελλάδα ξέρω πολλές παντρεμένες που το κάνουν αυτό για την πλάκα τους, σιγά το νέο..

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.163
Πόντοι
10.686
τελικα σε ολες τις χωρες ειναι ερεθιστικο το να γαμας τη γυναικα του αλλου
Εντελώς ρεαλιστικά,με τις πουτάνες που γαμάμε ακριβώς το ίδιο δεν κάνουμε;Αυτές δεν έχουν γκόμενο,μόνες τους τη βγάζουν εκτός μπουρδέλου;Η διαφορά εντοπίζεται στη μαγεία της ''παρανομίας'' και του κρυφού που εμπεριέχεται στην όλη φάση...  ;)

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
στην Ελλάδα ξέρω πολλές παντρεμένες που το κάνουν αυτό για την πλάκα τους, σιγά το νέο..

Ειναι πολλές φριλανς, 10 ευρω η πιπα κτλ. ας ανταλάξουμε τεχνογνωσία μάστορες!

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.288
Πόντοι
7.865
Γιατί εδώ πόσες παντρεμένες μπιζνάρουν σε μπουρδέλα?Και συνήθως ο προωθητής στην πορνεία είναι ο σύζυγος.Υπάρχουν δε και περιπτώσεις που ο σύζυγος δεν ξέρει τίποτα,αλλά η συζύγος είναι πουτάνα.Έχουν δεί πολλά τα μάτια μου...Και όπως είπατε,το να ξέρεις ότι η άλλη είναι παντρεμένη και ότι γαμάς την γυναίκα κάποιου "μαλάκα" είναι άκρως ερεθιστικό.Βέβαια συνήθεως ο μαλάκας είσαι εσύ που πληρώνεις και ο άλλος καλοπερνάει,αλλά χέστηκες.Επίσης υπάρχουν και οι κατα συρροή κερατάδες που τους αρέσει να γαμιέται με όλον τον κόσμο η γυναίκα τους,οπότε και που είναι πουτάνα ή τσοντού τους φτιάχνει.Γούστα είναι αυτά...Πάντως παντρεμένες είναι πολλές στο επάγγελμα ή καλύτερα,πολλές περισσότερες απο ότι πιστεύει το λούμπεν πορνικό προλεταριάτο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom