Νέα

Λούφα από το στρατό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Περίεργο, δεν μίλησε για "χασικλοαναρχοκομμουνιστές" και "πουστρόνια" αυτή τη φορά!      :)

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Μικρο και καλο....
Η απολυτη μαλακια στο στρατο ειναι η σκοπια....
αφου κανενας δεν ''φυλαει'' προς τα εξω για τον ''εχθρο'' αλλα ολοι προς τα μεσα για τυχον περιπολο η εφοδο...
Σωστος ο φιλος αλλα σωστος και ο savalas. Ατελειωτες ωρες συζητησης με τον εαυτο σου.... όπως επισης και μια ευκαιρια να γνωρισεις και να συναναστραφεις με ανθρωπους που ουτε καν φανταζοσουνα οτι υπηρχαν

Βεβαια αν ειχα την δυνατοτητα δεν θα πηγαινα....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Είχα την εντύπωση ότι το μανιφέστο του ΚΚ ήταν γύρω στις 30 σελίδες.

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ακόμα ρε δε βαρεθήκατε να μιλάτε για τα φαντάσματα του κομμουνισμού;

Απόρω πραγματικά! Όλος σχεδόν ο πλανήτης πήρε χαμπάρι την κομμουνιστική μούφα και την ξέκοψε μια και καλή κι εμείς εδώ καθόμαστε ακόμα και συζητάμε για τα παραληρήματα του Μαρξ, τις δολοφονίες του Στάλιν, το παιδομάζωμα του Κόκκαλη της "Κυβέρνησης του Βουνού" και τις εκκαθαρίσεις του καπετάν-Γιώτη! Έλεος πια!

Κλείστε τη ρημάδα τη μαυρίλα του κομμουνισμού! Οι σκελετοί στο χώμα και τα φαντάσματα στη λήθη. Ο πλανήτης προχωράει και δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι υπερδυνάμεις του δεν πήραν ποτέ μυρωδιά από τη βρώμα του κομμουνισμού, βλέπε ΗΠΑ, Γερμανία κλπ.

Πάρτε το χαμπάρι. Όσο μια ιδεολογία δεν βασίζεται στη βελτίωση όλων για την επίτευξη της ιδανικής κοινωνίας, αλλά στον υποβιβασμό και την εξίσωση των αρίστων με τη μετριότητα των πολλών θα είναι καταδικασμένη εξαρχής. Γι' αυτό και ο κομμουνισμός απέτυχε παταγωδώς με καταστροφικές συνέπειες οπουδήποτε εφαρμόστηκε.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αγαπητέ φίλε, όλα αυτά ακούγονται ωραία αλλά πρακτικά δεν έχουν καμία αξία γιατί αγνοούν την ανθρώπινη φύση και πράξη. Μια θεωρία που δεν συμφωνεί με την παρατηρούμενη πραγματικότητα, στις θετικές επιστήμες την πετάμε στα σκουπίδια. Το ανθρώπινο ον θα ακολουθήσει πάντα maxmin στρατηγικές στις αποφάσεις του και γι' αυτό η κομμουνιστική κοσμοθεωρία δεν είχε ούτε θα έχει καμία ελπίδα να πετύχει. Ο Μαρξ πριν γράψει όλες αυτές τις θεωρίες έπρεπε να καταλάβει πρώτα την ανθρώπινη φύση....

όλα τα άλλα είναι φιλοσοφικές συζητήσεις ανευ πρακτικής αξίας.

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Το Press-gr αποκαλύπτει:
Ο ποδοσφαιριστής Τσιάρτας
πήρε παράνομη απαλλαγή από
τον στρατό ως ...ανάπηρος

φίλε χλωμό το κόβω να είναι αλήθεια γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές τυγχάνουν ευνοϊκής μεταχείρισης βάσει νόμου, ειδικά οι διεθνείς

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πάντως παιδιά για όσους αρνιούνται την στράτευση ένα έχω να πω:
εαν οι τούρκοι ήξεραν από παλιά ότι δίπλα τους έχουν ένα μάτσο μαμόθρευτα που φοβούνται να πιάσουν ένα όπλο για υπεράσπιση της πατρίδας τους όχι τα Ίμια άλλά στην Κέρκυρα θα βρίσκονταν τώρα,
και ο ισχυρός στρατός αποτελεί δυστυχώς, είτε το θέλουμε είτε όχι παράγοντα σταθερότητας στην περιοχή αλλά και όχι μόνο,
και βέβαια δεν θα ήταν μόνο οιΤούρκοι αλλά υπάρχουν και άλλοι άσπονδοι φίλοι από βορρά, και μιλώ κυρίως για παλιότερες εποχές, οι οποίοι θα είχαν ήδη μπουκάρει στην χώρα
δεν θα πρέπει να απαξιώνουμε τον στρατό αλλά όσο το δυνατόν να προσπαθούμε να του δίνουμε κύρος και με την προσωπική μας συμπεριφορά να προσπαθούμε να διορθώνουμε τα κακώς κείμενα όσο μπορούμε και όχι να αναθεματίζουμε,
υπηρέτησα σαν δόκιμος στην θράκη και καταλάβαινα πόσο σημαντικός ήταν ο στρατός στην συνείδηση του εκεί πληθυσμού για την αίσθηση της ασφάλειας και σταθερότητας
και δεν είναι καιτόσο σημαντικό τελικά να κάνουμε και καμιά καθαριότητα σε καμιά τουαλέτα ούτε το να κάνουμα και καμιά ώρα σκοπιά παραπάνω έτσι κι αλοιώς για να είμαστε εδώ τώρα καινα μιλάμε και να χαριεντιζόμαστε, κάποιοι είχαν παλιότερα βουτηχτεί ολόκληροι μέσα στα σκατά και προσπάθησαν να κολυμπήσουν
και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο καιρός έχει πολλές φορές γυρίσματα και πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας θα πρέπει να έχουμε ότι τα πράγματα υπάρχει μια περίπτωση στο εκατομύριο να μην είναι τόσο χαλαρά όσο η μανούλα μας θα ήθελε πάντα να ήταν
γιατί τα ίμια ήταν μόλις πριν 10 χρονάκια όταν παραλίγο παίρναμε τα μπογαλάκια μας για τις διάφορες μονάδες και πριν περήφανοι πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ ( να'σαι καλά Σημίτη) στους αμερικάνους που δεν μας έκαναν ντα οι Τούρκοι

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ʼν θες ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο ((Si vis pacem, para bello).
Βεγέτιος

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Αντί να τα ρίχνεις όλα στους κομμουνιστές κοίτα λίγο και τις φασιστικές ή τις δυτικές κοινωνίες... και η απαρχή του δόγματος αυτού ανήκει μάλλον στους αρχαίους σπαρτιάτες...
θα συμφωνήσω μαζί σου αγαπητέ συναγωνιστή. Όντως το δόγμα προέρχεται από Αρχαίους Σπαρτιάτες. Πέρα όμως από την κοινωνική διάσταση του στρατού θα συμφωνήσω ιδιαίτερα και με τον συναγωνιστή που ανέφερε ότι αν θες ειρήνη να είσαι έτοιμος για πόλεμο. Για να κρατήσεις την ειρήνη πρέπει να μπορείς να την προασπιστείς.. αλλοιώς θα καταλήξεις ραγιάς .

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
ρε μαγκες δεν τρελενοσαστε οταν βγαινουν ο λαζοπουλος(τρελοχαρτο),ο τριανταφυλοπουλος και ο ευαγγελατος(υπηρετησε στο π.ν,αλλα σπανια παταγε)και μιλανε για θητεια?

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Το κορυφαίο το είπε ο Αλκαίος, για την απαλλαγή του
"Υπήρχε κύκλωμα απαλλαγών και εγώ έπεσα θύμα του κυκλώματος και με απήλλαξαν"  :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ρε μαγκες δεν τρελενοσαστε οταν βγαινουν ο λαζοπουλος(τρελοχαρτο),ο τριανταφυλοπουλος και ο ευαγγελατος(υπηρετησε στο π.ν,αλλα σπανια παταγε)και μιλανε για θητεια?

..και ο χατζηνικολαου σειρα μου ηταν.... ηρθε στο κεντρο, εκατσε 1,5 μηνα (ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ομως) και απ την ορκομωσια και μετα, εκανε παλι δελτια στο καναλι..

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
α.ξεχασα και τον ανατολακη!κοντοκληρουχας μου ηταν 99α,μια που πατησε στον πορο και μετα πηγε και πηρε το χαρτι.

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Το κορυφαίο το είπε ο Αλκαίος, για την απαλλαγή του
"Υπήρχε κύκλωμα απαλλαγών και εγώ έπεσα θύμα του κυκλώματος και με απήλλαξαν"  :2funny: :2funny:

του πήγε λέει μια μέρα το απολυτήριο σπίτι (μαζί με το λογαριασμό του ΟΤΕ κλπ), άνοιξε το φάκελο κει έμαθε πως απαλλάχθηκε... ρε ξύλο που θέλουνε μερικοί!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μα αυτό είναι το εξοργιστικό: Ότι αυτοί με τις παράνομες απαλλαγές και να πήγαιναν, 1,5 μήνες θα υπηρετούσαν και δεν θα έλεγε κανείς τίποτα...
Η αλλαζονεία τους με ενοχλεί περισσότερο από την παρανομία τους...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ιστορία από προπαίδευση: 92Β στον Πόρο.Παρουσιάζεται η κληρουχία ,εγώ Λοχαγός Προπαίδευσης ενός Λόχου.Τους καλωσορίζω,τους κατατοπίζω στα θέματα προπαίδευσης (ξύρισμα,καθαριότητα,κρεβάτια κλπ) και μετά τους πάω στο γήπεδο να τρέξουμε μία βόλτα για ξεμούδιασμα.Και τότε βγαίνει από τη σειρά ένα ναυτάκι και μου λέει:"Εγώ κύριε Λοχαγέ δεν τρέχω"!!!!!!!!! -"Γιατί,του λέω,έχεις κάποιο πρόβλημα τραυματισμού?-"Όχι,μου λέει,αλλά εγώ είμαι πορτιέρης στο MERCEDES (!!!!!!!!!!!)και δεν τρέχω...-Καλά,του λέω μην τρέξεις,κάτσε στην άκρη και βλέπε.-Όχι,μου λέει θα πάω στην καντίνα γιατί πείνασα (!!!!!!!!!!!!!) και φεύγει....
Επί μία εβδομάδα τον είχα βάλει 12-4 σκοπιά κάθε βράδυ,όχι για αυτά που είπε,αλλά επειδηνόμιζε ότι κάποιος ήταν και οι άλλοι που τρέξανε ΜΙΑ βόλτα ήταν τα κορόιδα.Μετά κατάλαβε τη μαλακία του,γιατί του την πέσαν και οι άλλοι και έτρεξε μόνος του τη βόλτα και τον απήλλαξα και στη συνέχεια γίναμε και φίλοι και μού έδινε πρώτο τραπέζι στο μαγαζί.Για όσους θυμούνται το MERCEDES ήταν ο ψηλός με τα λίγα μαλλιά,Αργύρης Αλ...

Επισκέπτης
χαλαρη η τιμωρια σου φιλε . ετσι και αλλιως και ορθιος για περιπου τις ιδιες ωρες αλλα και στο κρυο ή στην ζεστη ηταν συνιθισμενος . πιο σκληρα αλλη φορα ... ;) ;) ;)

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ε, καλά.
Το να τιμωρήσεις κάποιον επειδή είσαι ανώτερός του, ακόμη κι αν δεν φέρθηκε καλά, είναι το μόνο εύκολο.
Το δύσκολο είναι να συνεργαστείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom