Νέα

Λούφα από το στρατό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Κάπου στα Μαθηματικά (συνεπαγωγές κλπ) έχει ίσως κάποια κενά, αλλά νομίζω ότι θα καταλάβει με  in situ ανάλυση. 

Επισκέπτης
Πίστεψέ με: Αν ο Λάκης είναι μαζί μου και φράκο να φοράει ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να του την πέσουνε!      ;)      :sunglasses:

Ευχαριστώ, αλλά δεν είχα ποτέ ανάγκη βοηθείας. Ο τύπος σχολίασε εκ του ασφαλούς επειδή ήταν 6-7 άτομα και εγώ μόνος. Όταν τον βούτηξα από τα πέτα και ετοιμαζόυν να τον πετάξω από το παράθυρο, κατάπιε τις μύξες του, οι φίλοι του δε αν τον σούταρα είμαι σίγουρος ότι θα έκαναν το 100σταρι σε λιγότερο από 1" !!!!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ευχαριστώ, αλλά δεν είχα ποτέ ανάγκη βοηθείας. Ο τύπος σχολίασε εκ του ασφαλούς επειδή ήταν 6-7 άτομα και εγώ μόνος. Όταν τον βούτηξα από τα πέτα και ετοιμαζόυν να τον πετάξω από το παράθυρο, κατάπιε τις μύξες του, οι φίλοι του δε αν τον σούταρα είμαι σίγουρος ότι θα έκαναν το 100σταρι σε λιγότερο από 1" !!!!

Λάκη, σου είπα για τότε που τα έβαλα με εφτά διμοιρίες Σκοπιανών μόνος μου;    :)

Επισκέπτης
ωραιο λεξιλογιο λακη!!!μαθε να σεβεσαι τις προτιμησεις των αλλων!!!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ πάντως σου έχω πει σίγουρα ότι δεν γαμάω αδελφάρες, παρά μόνο γκόμενες. Έτσι ; Αν όχι, παράλειψή μου!

Και τι με νιάζει εμένα; Δεν πα να γαμάς οτι θες, μεγάλο παιδί εισαι!   :)

Αλλά αν νομίζεις οτι  "μου την είπες τώρα", μήπως εμπίπτεις στο περίφημο άρθρο 5, που απαγορεύει το επι του προσωπικού βρισίδι; Τι λέτε κύριοι Μοντς;

Επισκέπτης
ωραιο λεξιλογιο λακη!!!μαθε να σεβεσαι τις προτιμησεις των αλλων!!!

ʼλλοι=πούστηδες;

Μα καλά δεν ξέρεις ρε warhol ότι εμείς οι φασίστες-ακροδεξιοί-βασιλοχουντικοί-μαυραγορίτες-δοσίλογοι-γερμανοτσολιάδες-χίτες
είμαστε ... ομοφοβικοί και δεν γουστάρουμε καθόλου την πουστιά και τις πουστάρες; Αντιθέτως οι προοδευτικές δυνάμεις, σαν τους αναρχοχασικλήδες των Εξαρχείων δεν είναι ... "ομοφοβικοί". Αντιθέτως γουστάρουν άπλυτους Αφγανούς & Πακιστανούς κωλομπαράδες και σπάνε και μερικά Α.Τ. για την πάρτη τους !!!!!!!

(Τους λαδώνουν φαίνεται καλά το κουλούρι!)

Επισκέπτης
λακη πηγαινε να κοιταχτεις!!!γενικα κοιταξε να συνελθεις και κουνα το κεφαλι σου καλα!!!σου ειναι δυσκολο να πεις την λεξη ομοφυλοφιλοι?δεν σου εμαθαν να σεβεσαι τους αλλους?και τι σχεση εχει η πολιτικη στο πως εκφραζεσαι εσυ?ειναι θεμα παιδειας λακη και δυσυχως με αυτα που γραφεις δειχνεις οτι δεν εχεις !!κριμα!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Βλεπω σιγα σιγα να μπαινουμε σε ιδεοληπτικες καταστασεις και μου φευγει η νυστα...........

για παμε

τη δεκαετια του 60 εισασται εν ζωη ????

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ρωταω για να δω αν γινεται να συμφωνισουμε οτι σημερα (μετα το 81 που λιδωριθηκε ποιο πανω)με φορα αυτοπροσδιοριζομαστε ακροδεξιοι-φασιστες- χουντικοι σε αντιθεση με τοτε που δεν μας επερνε να διαβαζουμε δημοσια την ΑΘΗΝΑΙΚΗ.,

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Συμφωνούμε φυσικά!

Καλό είναι να λέει ο καθένας ότι θέλει, ακόμα και μαλακίες, αυτό επιτάσσει η Δημοκρατία. Έστω κι αν εμένα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν ακούω τους χουντικούς να επαιρονται για τα έργα τους, σαν να μη συνεβη τιποτα επι επταετιας, η και πιο πριν, στην Ελλαδα.

Και κατι τυπους εδω μεσα να βαφτιζουν "χασικλοαναρχοκομμουνια" όλο τον κόσμο!

Που τη θυμηθηκες την ΑΘΗΝΑΪΚΗ ρε μεγάλε;  :)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
εχω φαι  ξυλο εγω.........
και εγω αυτη την αναπηρη Δημοκρατια γουσταρω και να λεει οτι γουσταρει οκαθενας θελω αλλα οταν παει να γινει η ιδεολειψια πολιτικη αποψη παθαινω και μου αναβουν αλαρμ.
δεν μπορω να το ξεπερασω ρε γμτ

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
εχω φαι  ξυλο εγω.........
και εγω αυτη την αναπηρη Δημοκρατια γουσταρω και να λεει οτι γουσταρει οκαθενας θελω αλλα οταν παει να γινει η ιδεολειψια πολιτικη αποψη παθαινω και μου αναβουν αλαρμ.
δεν μπορω να το ξεπερασω ρε γμτ

Σωστός!

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η ΑΘΗΝΙΚΗ ηταν την 10ετια του '60 οτι ηταν για τα 80'ς η... ΑΥΡΙΑΝΗ

Μονο που δεν δημοσιευε γυμνες φωτογραφιες της Μιμης λιαζομενη και χαμουρευομενη εν Μυκονω

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Η ΑΘΗΝΙΚΗ ηταν την 10ετια του '60 οτι ηταν για τα 80'ς η... ΑΥΡΙΑΝΗ

Μονο που δεν δημοσιευε γυμνες φωτογραφιες της Μιμης λιαζομενη και χαμουρευομενη εν Μυκονω

Δεν ηταν έτσι όπως τα λες. Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ δεν ήταν χυδαία εφημερίδα.

manolo82

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κυριοι..Απολυθηκα πριν 6 μηνες απο το στρατο..Πηγα γιατι δεν μπορουσα να το αποφυγω(στο τσακ)..Δε θα συγχωρησω ποτε στον εαυτο μου,που αφιερωσα την αξιοπρεπεια μου,τον χρονο μου και την προσωπικοτητα μου στο Ελληνικο Μπουρδελο που ονομαζεται Ελληνικος Στρατος..ΚΙ ας μην ειμαι κατι σπουδαιο..Θα προσπαθησω με επιχειρηματα να εξηγησω το γιατι..Πλεον η αμυνα μιας χωρας δεν εξαρταται απο μια μαζα ανθρωπων που με το στανιο καλουνται να υπηρετησουν..Εξαρταται απο την οικονομια της,την τεχνολογια της,και το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.Οι λογοι που υπηρετει καποιος ειναι μονο και μονο τα φθηνα εργατικα χερια(8 ευρω το μηνα!) για τη συντηρηση των ενοπλων δυναμεων οσο αφορα τις "αγγαρειες"..Αντιστοιχος αριθμος σε πολιτικο προσωπικο θα ηταν χιλιαδες μισθοι,για να καθαριζουν σκατα,να κουβαλανε,να βαφουν..Δεν σας λεει κατι η λεξη "ΣΚΟΠΙΑ(για ονομα της παναγιας!!!) εν ετη 2007?!?!?! Ενω παντου υπαρχουν καμερες,υπερυθρες,καμερες νυχτερινης  ληψης κ.α..Η χωρα μας εχει τον ποιο ακριβοπληρωμενο στρατιωτικο εξοπλισμο παγκοσμιως σχεδον,αλλα τα καραγκιοζιλικια -καραγκιοζιλικια,οι αγγαρειες-αγγαρειες,οι σκοπιες-σκοπιες...Βεβαια οι κυβερνησεις μας αγοραζουν τετοιους εξοπλισμους για εχουμε καλη εξωτερικη πολιτικη με τους Αμερικανους(διπλωματια)..Το αν θα γινει πολεμος με την Τουρκια δεν εξαρταται απο μας και τους Τουρκους..ΞΥΠΝΑΤΕ!!Εξαρταται απο πανισχυρες δυναμεις ξενες..Το 74 χασαμε την Κυπρο και στρατος ουτε που υπηρχε καν την ωρα εκεινη..Μας μιλανε για τιμη της Πατριδας..ΠΟΙΟΙ?!?!Οι πολιτικαντηδες που την εχουν ξεπουλησει εδω και χρονια την χωρα μας??Που αλωνιζαν πρακτορες της CIA στο κεντρο της αθηνας,με την βοηθεια των πολιτικων μας??Που παρακολουθουνται ολα τα μεσα τηλεπικοινωνιας,και η επιτροπη της ΒΟΥΛΗΣ κανει τουμπεκα??Η θητεια υπαρχει επειδη ειναι ο φθηνοτερος τροπος εξαγορας ψηφων,,Δεν στοιχιζει τιποτα μια μεταθεση,μεταταξη..Πελατειακες σχεσεις και μονο ..Ετσι ο νεος μαθαινει εννοιες τριτοκοσμικες οπως-ΑΔΙΚΙΑ,ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ!!!Το ξερετε οτι ενω θα επρεπε να κλεισουν παραπανισια στρατοπεδα σε επαρχιες,μπηκαν πολιτικοι στη μεση γιατι θα εκλειναν παρα πολλες καφετεριες,φαγαδικα,επιχειρησεις??Οι φανταροι δημιουργουσαν κινηση,και οχι οι 200κατοικοι(βλεπετε εχω θειο αποστρατο ταξιαρχο και εχω μαθει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ απ αυτον)....Εαν ποτε δω τον Καραμανλη,το Υπουργικο συμβουλιο,και τον Γιωργακη σε ετοιμοτητα,τοτε θα ειμαι και γω..Δεν κατακρινω κανεναν που εχει παει στρατο..Σεβομαι τους παντες,ετσι θα ζητουσα να μην δεχθω βρισιδι...Εξαλου ειδατε ποσο αναποτελεσματικος ειναι ο στρατος οταν δεν ειναι επαγγελματικος..Μεχρι και ΧΑΜΕΡ μπαινεις και παιρνεις απο κει μεσα οτι ωρα θελεις αμα εισαι λιγο κομμαντο.ΚΑΙ κατι αλλο ισως το σοβαροτερο..Εν καιρο ειρηνης θρηνουμε νεους!!!Για καποιον που δε γουσταρει να παει ειναι επικυνδινο για την σωματικη και ψυχικη του υγεια να παει με το ζορι!!Εμεις θα τον υποχρεωσουμε να παει??Σαν δειγμα αντρισμου ειναι δηλαδη??Για ποιο λογο?το σκοπετο?Η βρωμα?Η τεμπελια??ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ??Παρεες κανουμε αυτους που θελουμε,οπου θελουμε,και οχι λυκοφιλιες,για να περασει η ωρα..Μερικοι εχασαν οτι πολυτιμοτερο ειχαν απ αυτον τον ΕΝΤΕΛΩΣ μαλακισμενο θεσμο του στρατου..Εχασαν τα παιδια τους,επειδη η πολιτεια δεν τα σεβαστηκε,επειδη τους εβαλαν να κανουν τους ηλεκτρολογους,οικοδομους...Παιδες ειναι μια κοροιδια αυτο το πραγμα..Ειναι εντελως ηλιθιο,και δεν ειμαι κανας κουκουλοφορος,ειμαι εντιμος ανθρωπος,σεβομενος τα ιδανικα και το συνταγμα της χωρας μου,και (πιστευω)εντασσομαι δικαια στο κοινωνικο συνολο,αφου εργαζομαι,και φορολογουμαι..Φιλικα..

salamis

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν εχω πάει ακόμα (είμαι 26 αναβολή λόγω σπουδών) αλλα θα συμφωνήσω 10000000 με τον manolo.
Αυτοί που υποστηρίζουν την άποψη οτι πρέπει να εκπαιδευομαστε για περιπτώσεις πολέμου κλπ, ας μας πουν πόσο χρόνο εκπαιδεύονται συνολικά κατα τη διάρκεια της 12μηνης θητείας.
Δε θεωρώ εκπαίδευση το οδήγημα της σκατουλιάρας, το σκοπετο και το θαλαμοφυλίκι.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Εύχομαι να τελείωσαν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Κάποιοι άρχισαν πάλι επιτέλους, να λένε τις απόψεις τους , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ. (salamis, manolo)
Μπορεί να μη συμφωνώ σε όλα μαζί τους, αλλά τουλάχιστον ΈΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ !
Συμφωνώ, ότι στο στρατό κάναμε και πολλά που δεν χρειάζονταν για τη στρατιωτική εκπαίδευση.
Υπόψιν, υπηρέτησα 18 μηνες !
Έκανα όλα αυτά τα άσχετα που γράφετε πιο πάνω...αλλα δυστυχώς για να λειτουργήσει μια μονάδα, χρειάζονται και αυτά...
Παράλληλα όμως έμαθα και το χειρισμο του Αυτοκινούμενου 155 χιλ., πολύ καλά, και αν χρειαστεί, ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩ.....
Μόνη άλλη λύση, θα ήταν να είμαστε επαγγελματικός στρατός, σαν τον Αμερικάνικο (όπως έγραψα και πιο πάνω, απάντηση # 85, αλλά χάθηκε μέσα στο χαμό της άσχετης συζήτησης).
Σειρα 201 (για κάποιους με 270 που νομίζουν ότι είναι παλιοί και λένε τους άλλους ψάρακες !)
ΘΗΒΑ---->ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ----->ΚΩΣ (9 ΜΗΝΕΣ ΜΑΥΡΗ ΜΟΝΑΔΑ),----->ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΣΕΡΡΩΝ (7 ΜΗΝΕΣ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΜΟΝΑΔΑ)---ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom