Νέα

"Λούφα-Απαλλαγή-Εξαγορά". Οι "θητείες" των πολιτικών μας!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Που υπηρέτησαν οι πολιτικοί μας; Ποιοι «λούφαραν»; Ποιοι έκαναν έστω και τυπικά της θητεία τους; Και ποιοι όταν είχαν κληθεί από τη πατρίδα να την υπηρετήσουν,δεν ήταν «στα πάνω» τους για να τη «σκαπουλάρουν»; Τελικά βέβαια ,όλοι πίστεψαν ότι «η πατρίδα τους έχει ανάγκη» κι αποφάσισαν να την υπηρετήσουν ...δία βίου. Το Πρώτο Θέμα ,συγκέντρωσε τα ...στρατιωτικά κατορθώματα των πολιτικών μας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-Πρόεδρος της Δημοκρατίας
ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ
1952:Παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου. Ήταν και ανυπότακτος. Τοποθετήθηκε στη Σχολή Πληροφορίων και εκπαιδεύτηκε ως ανακριτής αιχμαλώτων. Το 1953 απολύθηκε έχοντας τακτοποιήσει και τη ποινή της διετούς πρόσθετης υπηρεσίας που του είχε επιβληθεί .

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-Πρωθυπουργός
ΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ
1978: Παρουσιάστηκε στη Καλαμάτα. Εξαγόρασε 16 μήνες θητείας προς 19.000 δρχ. και απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979,έχοντας περάσει και από τη Λήμνο.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
ΝΑΥΤΗΣ
1976 Ιούλιο παρουσιάστηκε στο ΠΝ,τον Οκτώβριο απολύθηκε,πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
–Πρώην πρωθυπουργός
ΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ
1977 παρουσιάστηκε και πήρε απολυτήριο το 1979. Ειδικότητα –προσέξτε- διαχειριστής. Στο ΠΝ έμαθε ότι έχει πλατυποδία. Κάτι είναι κι αυτό.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΥΕΘΑ
ΓΙΩΤΑΣ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΤΤΩΝ ΚΙΛΩΝ
1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο. Οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας». Εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς 27.000 δρχ.

ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-Πρώην ΥΕΘΑ
ΑΠΑΛΛΑΓΗ
Το 1968 κηρύχτηκε ανυπότακτος,το 1972 έχασε την ελληνική ιθαγένεια. Το 1975 με 29.000 δρχ. εξαγόρασε 29 μήνες θητείας. Επανήλθε στις ΕΔ όμως. Ως υπουργός!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ
1959 παρουσιάστηκε στο ΠΝ και απολύθηκε το 1961. Σ΄ αυτό το διάστημα με την ειδικότητα του διαχειριστή φύλαγε ένα φάρο στον Πειραιά.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ
-ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΗΣ
1978 Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου. Πήγε Λήμνο στο 285 ΤΕ,έχοντας «φάει» ήδη 20 μέρες φυλακή. Δυο χρόνια μετά πέρασε και μία εκπαίδευση στο χειρισμό αντιαρματικών 75-76 χιλιοστών.

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ-πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ
Πήρε πτυχίο βοηθού νοσοκόμου κατά τη διάρκεια της θητείας του ο Ν.Κακλαμάνης που παρουσιάστηκε στο ΠΝ το 1972. Κι όμως έκανε θητεία σε πλοίο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Που υπηρέτησαν οι πολιτικοί μας; Ποιοι «λούφαραν»; Ποιοι έκαναν έστω και τυπικά της θητεία τους; Και ποιοι όταν είχαν κληθεί από τη πατρίδα να την υπηρετήσουν,δεν ήταν «στα πάνω» τους για να τη «σκαπουλάρουν»; Τελικά βέβαια ,όλοι πίστεψαν ότι «η πατρίδα τους έχει ανάγκη» κι αποφάσισαν να την υπηρετήσουν ...δία βίου. Το Πρώτο Θέμα ,συγκέντρωσε τα ...στρατιωτικά κατορθώματα των πολιτικών μας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-Πρόεδρος της Δημοκρατίας
ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ
1952:Παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου. Ήταν και ανυπότακτος. Τοποθετήθηκε στη Σχολή Πληροφορίων και εκπαιδεύτηκε ως ανακριτής αιχμαλώτων. Το 1953 απολύθηκε έχοντας τακτοποιήσει και τη ποινή της διετούς πρόσθετης υπηρεσίας που του είχε επιβληθεί .

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-Πρωθυπουργός
ΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ
1978: Παρουσιάστηκε στη Καλαμάτα. Εξαγόρασε 16 μήνες θητείας προς 19.000 δρχ. και απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979,έχοντας περάσει και από τη Λήμνο.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
ΝΑΥΤΗΣ
1976 Ιούλιο παρουσιάστηκε στο ΠΝ,τον Οκτώβριο απολύθηκε,πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
–Πρώην πρωθυπουργός
ΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ
1977 παρουσιάστηκε και πήρε απολυτήριο το 1979. Ειδικότητα –προσέξτε- διαχειριστής. Στο ΠΝ έμαθε ότι έχει πλατυποδία. Κάτι είναι κι αυτό.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΥΕΘΑ
ΓΙΩΤΑΣ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΤΤΩΝ ΚΙΛΩΝ
1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο. Οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας». Εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς 27.000 δρχ.

ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-Πρώην ΥΕΘΑ
ΑΠΑΛΛΑΓΗ
Το 1968 κηρύχτηκε ανυπότακτος,το 1972 έχασε την ελληνική ιθαγένεια. Το 1975 με 29.000 δρχ. εξαγόρασε 29 μήνες θητείας. Επανήλθε στις ΕΔ όμως. Ως υπουργός!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ
1959 παρουσιάστηκε στο ΠΝ και απολύθηκε το 1961. Σ΄ αυτό το διάστημα με την ειδικότητα του διαχειριστή φύλαγε ένα φάρο στον Πειραιά.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ
-ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΗΣ
1978 Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου. Πήγε Λήμνο στο 285 ΤΕ,έχοντας «φάει» ήδη 20 μέρες φυλακή. Δυο χρόνια μετά πέρασε και μία εκπαίδευση στο χειρισμό αντιαρματικών 75-76 χιλιοστών.

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ-πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ
Πήρε πτυχίο βοηθού νοσοκόμου κατά τη διάρκεια της θητείας του ο Ν.Κακλαμάνης που παρουσιάστηκε στο ΠΝ το 1972. Κι όμως έκανε θητεία σε πλοίο.

Συγχαρητηρια για το θρεντ που ανοιξες παπαζολακο.

Επισκέπτης
Να πάει να γαμηθεί ο ΓΑΜΩστρατός....αυτοί που εξαγόρασαν  τη θητεία του είναι μάγκες και τους βγάζω το καπέλο :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Να πάει να γαμηθεί ο ΓΑΜΩστρατός....αυτοί που εξαγόρασαν  τη θητεία του είναι μάγκες και τους βγάζω το καπέλο :rockon:
πηγαινε βρε μαλακα,καλο θα σου κανει.μην φοβασαι γαμω το κερατο σου δεν ειναι τιποτα.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Να πάει να γαμηθεί ο ΓΑΜΩστρατός....αυτοί που εξαγόρασαν  τη θητεία του είναι μάγκες και τους βγάζω το καπέλο :rockon:

Ναι αλλά κάποια φτωχόπαιδα που τα τρέχουν στις ασκήσεις, και τα παρατάνε στις σκοπιές κάτι 8ωρα... δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν αυτο...

Αυτοί δεν είναι μάγκες να υποθέσουμε ε?

Επισκέπτης
πηγαινε βρε μαλακα,καλο θα σου κανει.μην φοβασαι γαμω το κερατο σου δεν ειναι τιποτα.

Ούτε για αστείο..... :uglystupid:

Επειτά δε δέχομαι τον κάθε βρωμιάρη λοχαγό,ταξίαρχο ή ότι σκατά έχει εκεί μέσα,να με διατάζει.... :s&m_3:

Επισκέπτης
Ναι αλλά κάποια φτωχόπαιδα που τα τρέχουν στις ασκήσεις, και τα παρατάνε στις σκοπιές κάτι 8ωρα... δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν αυτο...

Αυτοί δεν είναι μάγκες να υποθέσουμε ε?

Υπάρχει λύση,....παίξ'το τρελός ;)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.215
Πόντοι
506
...ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ όλοι, βρήκαν τρόπους να λουφάρουν ή να πληρώσουν παραβιάζοντας μια στοιχειώδη συνταγματική τους υποχρέωση. Ως πολιτικοί, θα έπρεπε σ αυτό (όπως και σε άλλα) να δώσουν πρώτοι το παράδειγμα. Αυτοί, βέβαια, έδωσαν το χείριστο παράδειγμα και από κει φάνηκε ήδη και η υπόλοιπη πορεία που θα ακολουθούσαν...Απομένει να μάθουμε λεπτομέρειες και για ορισμένους "λεβέντες" της (Ψευτο)Αριστεράς...Πού υπηρέτησαν, πότε, κι αν εξαγόρασαν θητείες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Επειτά δε δέχομαι τον κάθε βρωμιάρη λοχαγό,ταξίαρχο ή ότι σκατά έχει εκεί μέσα,να με διατάζει.... :s&m_3:
ο στρατος ειναι μια μικρογραφια της ζωης.ο λοχαγος,ταξιαρχος,αυριο θα γινει ο διευθηντης η υποδιευθηντης του σουπερ μαρκετ που θα εργαζεσαι,γιατι αν δεν εχεις παει στρατο δυσκολα θα σε παρουν καπου παραπανω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Υπάρχει λύση,....παίξ'το τρελός ;)
ρε συ μια αποψη που να ειναι σωστη δεν μπορεις να εχεις;πρεπει να σκεφτεσαι ολο μαλακιες;πως θα επιβιωσεις εσυ στην κοινωνια;μια ζωη νομιζεις θα εχεις τις πλατες του πατερα και της μανας σου;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ο στρατος ειναι μια μικρογραφια της ζωης.ο λοχαγος,ταξιαρχος,αυριο θα γινει ο διευθηντης η υποδιευθηντης του σουπερ μαρκετ που θα εργαζεσαι,γιατι αν δεν εχεις παει στρατο δυσκολα θα σε παρουν καπου παραπανω.
εγω δεν εχω δει ουτε εχω ακουσει πουθενα να ζητανε απολυτηριο στρατου :think:

Επισκέπτης
...ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ όλοι, βρήκαν τρόπους να λουφάρουν ή να πληρώσουν παραβιάζοντας μια στοιχειώδη συνταγματική τους υποχρέωση. Ως πολιτικοί θα έπρεπε σ αυτό (όπως και σε άλλα) να δώσουν πρώτοι το παράδειγμα. Αυτοί, βέβαια έδωσαν το χείριστο παράδειγμα και από κε φαινόταν ήδη και η υπόλοιπη πορεία που θα ακολουθούσαν...Απομένει να μάθουμε λεπτομέρειες και για ορισμένους "λεβέντες" της (Ψευτο)Αριστεράς...Πού υπηρέτησαν, πότε κι αν εξαγόρασαν θητείες...

Γιατί ρε μαλάκα είναι υποχρέωση ο γαμημένος ο στρατός; Δε το κατάλαβα αυτό.....

Αυτόν μπορώ να το σεβαστώ περισσότερο......από τον πούστη στο στρατό.....και χέστηκα για το αν θα με πάρουν...υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να βγάλεις λεφτά ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω δεν εχω δει ουτε εχω ακουσει πουθενα να ζητανε απολυτηριο στρατου :think:
ναι στα σουπερ μαρκετ δεν ζητανε οντως.πηγαινε ομως να πιασεις δουλεια σε καποια μεγαλη εταιρεια σαν στελεχος.η σαν ναυτικος,που εχει και τα περισσοτερα λεφτα.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26

αλλη μια αποψη απο ενα παιδακι που δεν δουλευει ειναι ολη μερα στο σαιτ χωρις να γραφει κριτικες δηλαδη να μην προσφερει τιποτα.φιλε μου ο λογος που δεν θελεις να πας στο στρατο δεν ειναι ιδεολογικος αλλα επειδη εισαι χεστης και δε θελεις να φυγεις απο τη μαμα σου.δεν ντρεπεσται και λιγο ψευτομαγγες.αλλα ξε το πουστικη και καντο χεστικη

Επισκέπτης
ρε συ μια αποψη που να ειναι σωστη δεν μπορεις να εχεις;πρεπει να σκεφτεσαι ολο μαλακιες;πως θα επιβιωσεις εσυ στην κοινωνια;μια ζωη νομιζεις θα εχεις τις πλατες του πατερα και της μανας σου;

Τι λες ρε;;; Σου μοιάζω για κανά μαμόθρεφτο που κάθεται σούζα σε ότι του λέει η μαμά του;;;;;

Ίσα ίσα,έχω απλώσει χέρι ουκ ολίγες φορές στη μάνα μου..... ;)

Και δεν είναι μαλακία αυτό που είπα...άμα είσαι καλός "ηθοποιός" και το παίξεις "μουρλός" παίρνεις ενα Ι5 και άντε γεια από τον κωλοστρατό

Επισκέπτης
αλλη μια αποψη απο ενα παιδακι που δεν δουλευει ειναι ολη μερα στο σαιτ χωρις να γραφει κριτικες δηλαδη να μην προσφερει τιποτα.φιλε μου ο λογος που δεν θελεις να πας στο στρατο δεν ειναι ιδεολογικος αλλα επειδη εισαι χεστης και δε θελεις να φυγεις απο τη μαμα σου.δεν ντρεπεσται και λιγο ψευτομαγγες.αλλα ξε το πουστικη και καντο χεστικη

Τη όλη μέρα μωρ΄λη Ισιδώρα;;;; Είσαι με τα σωστά σου ρε γαμίδι;

Κυριακή είναι σήμεα και δε δουλεύω και σε κανά τέταρτο θα τη κάνω......και δεν είμαι μαμόθρεφτο γαμώ το μουνί του μουνιού μου... :jerking:

Επισκέπτης
ναι στα σουπερ μαρκετ δεν ζητανε οντως.πηγαινε ομως να πιασεις δουλεια σε καποια μεγαλη εταιρεια σαν στελεχος.η σαν ναυτικος,που εχει και τα περισσοτερα λεφτα.

Και σε αυτές τις δουλειές πρέπει να είσαι ΓΑΜΩχριστιανός φαντάζομαι έτσι;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και δεν είναι μαλακία αυτό που είπα...άμα είσαι καλός "ηθοποιός" και το παίξεις "μουρλός" παίρνεις ενα Ι5 και άντε γεια από τον κωλοστρατό

εγώ που είμαι παρανοικός εκ γενετής γιατί δε μου έδωκαν τρελλόχαρτο;

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Τη όλη μέρα μωρ΄λη Ισιδώρα;;;; Είσαι με τα σωστά σου ρε γαμίδι;

Κυριακή είναι σήμεα και δε δουλεύω και σε κανά τέταρτο θα τη κάνω......και δεν είμαι μαμόθρεφτο γαμώ το μουνί του μουνιού μου... :jerking:
στο προφιλ σου φιλε μου δειχνει ακριβως ποτε καο ποιες ωρες στελνεις τα μυνηματακια σου πραγμα που κανουν αδυνατο να δουλευεις.επισης το να μην εχεις παει φανταρος δειχνει οτι η εισαι μικρος η σπουδαζες και ετρωγες τα λεφτα της μανας σου.γιαυτο γινε πρωτα αντρας και μετα ιδεολογος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom