Νέα

Low disk place HELP

• Μέλος που άνοιξε το νήμα punter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 847
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
καλησπερα,

οπως βλεπεται δεν εχω καθολου ελευθερο χωρο στον σκληρο C.

Εχω 120GB συνολο C: 10gb D: 110gb. Το θεμα ειναι οτι εγινε βλακεια στην εγκατασταση των WINDOWS.

Γινεται να προσθεσω χωρο στο C απο τον D???

ευχαριστω πολυ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καταρχας εκμεταλευσου τον κενο χωρο του ντι.....βαλε επιλογη να αποθηκευεται εκει οτι εν πασει περιπτωση αποθηκευεις...κατα δευτερον παρε ενα εξωτερικο σκληρο να ξενοιασεις.......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
να προσθεσεις δεν νομιζω να γινεται....ασερ ειναι ή ασους;αυτα εχουν μοιρασμενους σκληρους συνηθως....γινεται ομως να μεταφερεις αρχεια απο τον εναν στον αλλον....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Υπαρχουν προγραμματα που κανουν αυτη τη δουλεια,νομιζω οτι το Acronis την κανει.

OP
OP
P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
εχω εξ δισκο. την ερωτηση ομως δεν την απαντησες...

ΠΧ οταν παω να δω youtube δεν βλεπω ολο το βιντεακι γιατι το αποθηκευει στο C κατα την διαρκεια προβολης.

εμενα με ενδιαφερει εαν μπορω με καποιον τροπο να βγαλω απο τον D 20GB κ να τα προσθεσω στον C

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
εχω εξ δισκο. την ερωτηση ομως δεν την απαντησες...

ΠΧ οταν παω να δω youtube δεν βλεπω ολο το βιντεακι γιατι το αποθηκευει στο C κατα την διαρκεια προβολης.

εμενα με ενδιαφερει εαν μπορω με καποιον τροπο να βγαλω απο τον D 20GB κ να τα προσθεσω στον C
Δεν νομιζω οτι γινεται κατι τετοιο,για πιο λογο να αποθηκευει ενα βιντεακι που βλεπεις online?ME 10GB βεβαια δεν εχεις καθολου χωρο για swap file

OP
OP
P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
δεν το ηξερα κ εγω αυτο με το βιντεακι το ονλινε. Αποθηκευετε στον C. Πηγα να δω ενα μεγαλο βιντεο κ δεν μου το επεζε. Ταυτοχρονα μου εβγαζε την ειδηση οτι δεν εχω χωρο...

Δηλαδη με ξαναβλεπω για windows install

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν το ηξερα κ εγω αυτο με το βιντεακι το ονλινε. Αποθηκευετε στον C. Πηγα να δω ενα μεγαλο βιντεο κ δεν μου το επεζε. Ταυτοχρονα μου εβγαζε την ειδηση οτι δεν εχω χωρο...

Δηλαδη με ξαναβλεπω για windows install
τι σχεση εχει αυτο και προσδοκας να σου λυσει το προβλημα; :think:

το παρτισιον ειναι θεμα υπολογιστη .....τι εγκατεστησες στον ντι και σι σκληρο ειναι δικο σου θεμα....κανε αλληλομεταφορες φακελων

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
τι σχεση εχει αυτο και προσδοκας να σου λυσει το προβλημα; :think:

το παρτισιον ειναι θεμα υπολογιστη .....τι εγκατεστησες στον ντι και σι σκληρο ειναι δικο σου θεμα....κανε αλληλομεταφορες φακελων

Μη τα μπερδευεις.

10 GB ειναι υπερβολικα λιγα για μια windows εγκατασταση και θα αργει υπερβολικα, αν δεν αργει ηδη.

Μπορει να αυξησει την χωριτικοτητα του c με εναν partition manager η να ξανακανει install.

Στο C χρειαζονται τουλαχιστον 30-40GB γιατι τα windows ειναι μαλακισμενα και πιανουν πολυ χωρο χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο.

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Partition Magic το καλυτερο προγραμμα , το βαζεις τρεχει και απο εκει εχειw την δyνατοτητα να προσθεσεις στο c τον χωρο του θελεις μετα επανεκινηση, θα κανει μονο του check disk και εισαι ετοιμος προτινω να εχεις τουλαχιστον 50 giga στον c

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Οπως ειπαν και οι αλλοι με καποιο προγραμμα γινετε
εγω με partition magcic δουλευα

Καλου κακου κρανα back up γιατι πολλα συμβαινουν  :jerking:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλε μου γινετε και  με το partition magic που ειπε ο φιλος ποιο πανω βεβαια δεν λειτουργει σε windows 7 το καλυτερο ειναι το

Acronis Disk Director Suite μιλαμε θα σου λυσει τα χερια και φυσικα θα μπορει να γινει ενα reisize στους δισκους σου και να μεταφερεις 20 gb απο τον d στο c

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
ΠΟλυ καλο και το achronis. Τα παραθυρα 7 εχουν την δυνατοτηα extend ενος δισκου και απο μονα τους.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Καταρχήν σβήνουμε και καμιά τσόντα που και που. :grin:

Στο δια ταύτα. Με δεξί κλικ στο My Documents μπορείς να του ορίσεις σε ποιο μέρος θα τα αποθηκεύει αν δεν κάνω λάθος (δε χρησιμοποιώ windows...)

Για να αλλάξεις το μέγεθος των partitions:
Ξέχνα όλα τα προγράμματα που σου λένε παράπανω.

Κάνεις πρώτα defrag όλα τα partitions.
Γράφεις σε cd με επιλογή burn iso το "parted magic". Εϊναι διαφορετικό από το "partition magic"

TA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ PARTITIONS ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Οπότε βρες κάποιον γνωστό σου που να ξέρει τι κάνει. Και backup σε εξωτερικό σκληρό ΠΑΝΤΑ. [size=13pt]ΝΟΜΟΣ.[/size]
Κατά προτίμηση να είναι έμπειρος linuxας, επειδή θα έχει ξαναφτιάξει/διαγράψει/μεταβάλει partitions.

Μετά το defrag και με τη χρήση του parted magic, θα μικρύνει το μεγάλο partition και θα δώσει χώρο στο μικρό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom