Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.000
- Πόντοι
- 3.936
Ευχαριστώ, αλλά μ' αρέσει να πληρώνω μόνος μου τις ζημιές μου
Ότι γουστάρεις.
Ευχαριστώ, αλλά μ' αρέσει να πληρώνω μόνος μου τις ζημιές μου
Κ @alex71.Θα σας εκμυστηρευτω εδώ στο μπου ότι πληροφορίες που έχω μέσα από εκπομπή ότι σε λίγες μέρες μπαίνει λιλας ποδολαγνος πεντσγιωτισσα
Κανονικά έπρεπε να έχει και σχόλιο από Jormakka
μπαα δεν ειμαι για τετοια ξεφτιλικια, ηλιθιες πλαστικοβιζιτες και φουσκωτους φλωρους με διψηφιο i.q.
Γράψε εδώ απορίες.Μιλάς την γλώσσα της αλήθειας.Ρε αλάνια είχα μπει από προχθές για να κάνουμε χουρχουμα με λοβ αιλαντ αλλά δεν το είδα από την αρχή και έχω χάσει την μπάλα
μπαα δεν ειμαι για τετοια ξεφτιλικια, ηλιθιες πλαστικοβιζιτες και φουσκωτους φλωρους με διψηφιο i.q.
παραχωρω τη θεση μου στον πιμποδικηγορο, που ειναι ανωτατου επιπεδου και μορφωσης.
Τίποτα έχασα τον νέο γαμπρό και το που προσάραξε η νέα μας κοπέλαΓράψε εδώ απορίες.
Τα ξέρουμε όλα.
Ο καρχαρίας μυρίζεται το αίμα στην θάλασσα από τρια ναυτικά χιλιόμετραΤεσταρουν οι πουτανες οι γυναίκες. Να το θυμάστε. κάθε μέρα κάθε στιγμή. Άμα δείξεις αδυναμία την γάμησες. Θα το θυμάται για πάντα.
θα ανεβω εφορια, δε λεει.10.000€ το επεισόδιο τύπε.
Θα τα δικαιολογήσουμε με δήθεν άτοκο δάνειοθα ανεβω εφορια, δε λεει.
Και είναι λογικό από την εξέλιξη του ανθρώπινου γένους. Τεσταρει να δει άμα μπορείς να ανταπεξέλθεις στα δύσκολα για να μπορέσουν να επενδύσουν σε εσένα. Σχέση, παιδιά, οικογένεια, τροφή αν μπορεί να εξασφαλιστεί κτλπ.Ο καρχαρίας μυρίζεται το αίμα στην θάλασσα από τρια ναυτικά χιλιόμετρα
Η γυναίκα καταλαβαίνει την αδυναμία πριν ακόμη την εκδηλώσεις