John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.184
- Πόντοι
- 3.786
Έτσι κρατάει την ωραία γκόμενα όσο θέλει αυτός. Όταν δώσει την εντύπωση του δεδομένου αγαπούλη η μαϊμού θα τρώει άλλες μπανάνες
(κράτα σημειώσεις σαντμαν)
Έτσι κρατάει την ωραία γκόμενα όσο θέλει αυτός. Όταν δώσει την εντύπωση του δεδομένου αγαπούλη η μαϊμού θα τρώει άλλες μπανάνες
(κράτα σημειώσεις σαντμαν)
Μη μου το κλέβεις. Εγώ το είπα πρώτος........Το κακό είναι ότι τα άλλα τα κοριτσάκια δεν ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν. Κάτι τέτοιες η "δημοσιογράφος"/"φίλη" της Αρναούτη, τις έχει για πρωινό. Έτσι είναι όμως όταν ανταγωνίζεσαι τις επαγγελματίες.
Champions League η Ιωάννα.Η Ιωάννα γιά πρωινό θα τις έχει όλες........Μιά χαψιά θα τις κάνει.
Την έχεις "γνωρίσει" και εσύ αδελφέ;Μη μου το κλέβεις. Εγώ το είπα πρώτος........
Champions League η Ιωάννα.
Ημουνα κι εγώ από τους τυχερούς τότε.......μάλλον πιό σωστά από τούς πολύ τυχερούς.......Την έχεις "γνωρίσει" και εσύ αδελφέ;
Κοίτα, επειδή εδώ μιλάμε επιστημονικά - όχι μαλακίες - φαντάζομαι αναφέρεσαι στο ότι και εσύ είχες την τύχη να σου ξεδιπλώσει το ταλέντο της στην δημοσιογραφία.Ημουνα κι εγώ από τους τυχερούς τότε.......μάλλον πιό σωστά από τούς πολύ τυχερούς.......
Το κακό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι περιοδικά αυτά κοστίζουν ακριβά.Τώρα βέβαια που έπιασε και κολλητιλίκια με δήθεν επώνυμες, απογειώθηκε η καριέρα της, και δεν γράφει σε φτηνές λαϊκές φυλλάδες, αλλά μόνο σε επιστημονικά περιοδικά που απευθύνονται σε κλειστό κύκλο...
Δεν ξεχνιούνται αυτά τα "κερασάκια"............Κοίτα, επειδή εδώ μιλάμε επιστημονικά - όχι μαλακίες - φαντάζομαι αναφέρεσαι στο ότι και εσύ είχες την τύχη να σου ξεδιπλώσει το ταλέντο της στην δημοσιογραφία.
Εμένα πάντως η συνέντευξη που μου πήρε ήταν επιστημονική
Ούτε φυσικά το γεγονός ότι έχυνε αβέρτα (τα ποτήρια με το νερό πάνω στο τραπέζι...)Δεν ξεχνιούνται αυτά τα "κερασάκια"............
Μπα όχι.
ΚακώςΜπα όχι.
Σύμφωνω απολύτως μεσιέ.Κακώς
Τέτοιο ταλέντο δεν πρέπει να το αφήνουμε να πηγαίνει χαμένο
Ελπίζω με τα νερά που έριξε να μην έγιναν χαλια τραπεζομάντηλα και σεντόνια.Κακώς
Τέτοιο ταλέντο δεν πρέπει να το αφήνουμε να πηγαίνει χαμένο
Στην δεύτερη συνέντευξη επειδή ήμουν υποψιασμένος, έβαλα διπλό το τραπεζομάντιλο.Ελπίζω με τα νερά που έριξε να μην έγιναν χαλια τραπεζομάντηλα και σεντόνια.
Πάντα να βάζεις διπλό τραπεζομάντηλο στο τραπέζι
Σε καταλαβαίνω φίλε μου .Στην δεύτερη συνέντευξη επειδή ήμουν υποψιασμένος, έβαλα διπλό το τραπεζομάντιλο.
Τι τα θες όμως φίλε μου. Πάλι χάλια έγινε το τραπέζι
@The GodfatherΣε καταλαβαίνω φίλε μου .
Ειλικρινά αγαπητέ, δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε@The Godfather
Δεν ντρέπεστε ρε μύστες;
Όλοι ξέρετε αλλά κανένας σας δεν γράφει.
Βρύσες, τραπεζομάντιλα, πρίζες και γαλακτομπούρεκα.
Πείτε ρε.
Έχυνε ποτάμια;
Squirtάρε;
Γαμιώταν σαν σκύλα;
Ειλικρινά αγαπητέ, δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε
Εμείς μιλάμε για μια συνέντευξη στην εν λόγω κοπέλα.
Πού πήγε το μυαλό σας;
Δλδ αγαπητέ υπαινίσεσθε πως δεν πήρε την θέση με το σπαθί της, τις γνώσεις της και το ακέραιο του χαρακτήρα της;Ναι.
Σαν τις συνεντεύξεις που έκανε στον DPG.
Πολύ προσωπικές.