raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.247
- Πόντοι
- 5.006
σου λεει "και να μην γαμησω, ολο και κανα χρυσαφικο θα ψειρισω"Να και ένας Άλμπα. Δε λείπουν από πουθενά αυτοί!
σου λεει "και να μην γαμησω, ολο και κανα χρυσαφικο θα ψειρισω"Να και ένας Άλμπα. Δε λείπουν από πουθενά αυτοί!
Κ η πατρινιά Ηλιάνα.Τύπε το μόνο ελληνικό που βλέπεις αυτή την στιγμή μπροστά σου είναι το σήμα του ΣΚΑΙ που είναι γραμμένος με ελληνικά γράμματα
Ως Αλβανός θα...κλέψει την νίκη !σου λεει "και να μην γαμησω, ολο και κανα χρυσαφικο θα ψειρισω"
αυτη τωρα φερνει σε αλβανιδα που εσκαβε στα χωραφια του ΧοτζαΚ η πατρινιά Ηλιάνα.
win-winσου λεει "και να μην γαμησω, ολο και κανα χρυσαφικο θα ψειρισω"
εδω δεν ειπαν τιμες ακομα...για ηλικιες, θα αργησουν...Ηλικίες είπαν ή μπα? Η 1η που είναι και δύσκολη καμιά 35+ φαίνεται
Oφειλουμε να το παραδεχτούμε...είναι ειλικρινεστατες και λειτουργούν βάσει μακροπνοου σχεδιασμού ανεξαρτήτως συνθηκών ακριβώς όπως η τουρκική πολιτική κατά της Ελλάδος.Αληθεια είναι ρε τυπε αφου μόνο τα λεφτά κοιτάνε
τελευταια ενσημα μαζευουν και θα γραφουν και αυτες σαν τον δαλαι λαμα για την προσωπικη διαφοραΗλικίες είπαν ή μπα? Η 1η που είναι και δύσκολη καμιά 35+ φαίνεται
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 304 άτομα (58 μέλη και 246 επισκέπτες)
ενα βημα πριν το εγκεφαλικο , ξεκιναει να στραβωνειΤύποι,δεν έχει φάει ποτέ χυλόπιτα
σε γκαλερί πηγες ή οχι ακομα?Εγώ πάντως τέτοιο θέαμα δεν το βρίσκω της αισθητικής μου.. είδα το Σμύρνη μου αγαπημένη, μια σειρά μνήμης και το ποιός Παπαδόπουλος, την κωμωδία του Αντ1 . Βέβαια, για να τα λέμε και όλα, σε αυτό το ταπεινό φόρουμ, έχει δυνατά μωρά!!
Τα μέλη του bou που γαμάνε μόνο μοντέλα ούτε καν θα την κοιτούσαν τυπεΤύποι,δεν έχει φάει ποτέ χυλόπιτα