Κάνεις λάθος. Δεν χρειάζονται τα beef. Χρειάζεται άτομα σαν εσένα να μην υπάρχουν. Μην αρχίσω να παραθέτω παλιά σχόλια απο το ίδιο νήμα. Όποιος θέλει απο σελίδα 20-34 θα τα βρεί. Δεν νομίζω να έχεις αλλάξει κάτι απο τότε. Άλλωστε παλιό γαιδούρι, περπατησιά δεν αλλάζει. Επίσης δεν εξαφανίστηκα εγώ για 1,5 χρόνο μετά απο την καραμούζα και την απαξίωση. Απλά, δυστυχώς, η κοινότητά μας ξεχνάει εύκολα και για αυτό κάτι άτομα σαν εσένα μπορούν να επανέρχονται και να το παίζουν και ιστορία. Και ξαναλέω δεν τα βάζω με εσένα. Έχεις δείξει ότι δεν κάνεις για αυτό το επάγγελμα και απλά δεν σέβεσαι τα χρήματα που παίρνεις. Αυτό είναι αξιωματικό πλέον και δεν αλλάζει. Αυτή είσαι και έχεις ένα πολύ μικρό μερίδιο ευθύνης για αυτό και πραγματικά είσαι μια απο τις πολλές στο τσουβάλι. Και είναι τόσες πολλές αυτές, που καταντάς αμελητέα, όπως και θα είσαι αμελητέα όταν εξαφανιστείς πάλι ή όταν πιθανόν κάποιο μέλος να μην αντιδράσει καλά με την συμπεριφορά σου, το οποίο και απεύχομαι, γιατι δεν αξίζεις τον κόπο να μπλέξει κάποιος για εσένα ή για τα λεφτά που ζητάς. Το πρόβλημα είναι οι πίρφοροι αγαπούληδες που σε σιγοντάρουν. Μην ξεχνάς πως και τότε όταν βγηκαν ολα στην φόρα για τις υπηρεσίες που παρέχεις, οι αγαπούληδες εξαφανίστηκαν... Πολλοί σε σχόλια απο τότε είναι "διεγραμμένα μέλη"... Έλα όμως που εγώ και οι λοιποί είμαστε ακόμα εδώ και προσπαθούμε να γλυτώσουμε τους συναγωνιστές κανα φράγκο και σίγουρα μια κακή εμπειρία. Γιατί δεν ξέρω αν έχεις την νοητική ικανότητα να το αντιληηφθείς, αλλά εδώ το site δεν είναι φεμινιστικός κατιμάς, αλλά site ενημέρωσης για εκδιδόμενες και ο σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε ή να υπενθυμήσουμε τι γίνεται. Για αυτό, λοιπόν, λέμε τα καλά για τις καλές, αλλά και τα κακά για τις κακές... Μπορεί να είναι επίπονο να έχεις έναν μπάσταρδο,μισογύνη,μαλάκα,φτωχομπινέ ή όπως αλλιώς με έχεις στο μυαλό σου, να υπενθυμίζει στον κόσμο ποιά είσαι, αλλά τι να κάνουμε; Αυτός είναι ο σκοπός του παρόντος site.