Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

Επισκέπτης
επισης,γκουγκλαρα λακη κομνηνο  :2funny:

κατι σε ντεσμοντ μου κανει  :2funny:

Συνημμένα

• lakis73.jpg
    lakis73.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 29

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Έχω την αίσθηση ότι εγώ τον βαφτισα Γιακουμή πρώτος ! Να μου ευχηθείτε πάντα άξιος παρακαλώ...αλλιώς θα στείλω τον μαύρο καπνό να σας κάνει τη ζωή δύσκολη...παλιογιακουμιστές !

αλλο Γιακουμης αλλο Ιακωβος και αλλο Γιαννης και αλλο Γιαννακης σε παρακαλω!  :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ο ντες θα ειναι πιστευω και ο αντικαταστατης του γιακουμη.
Γενικως...κι επειδη κι αλλοι εικαζετε οτι ο Ντες θα ειναι αντικαταστατης...
εχω μια απορια...Ο ντε δεν ηταν στο νησι πολυ πιο παλια απο ολους τους αλλους? και αντικατεστησε εκεινον το ασπρομουσια Kelvin Inman (σαν τον Παππου της Χαιντης) και μετα πατουσε το κουμπι μονος????
Αρα, εφοσον ηταν εκει, κι εφοσον ηταν προεπιλoγη, γιατι μετα επρεπε να ερθουν και ολοι οι αλλοι? γιατι δεν τον εκανε Αρχηγο o Γιακουμης, και γεια σας?

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
ίσως γιατί τελικά σκότωσε κι αυτός,έστω και χωρίς να το θέλει,άρα τελικά διεφθαρμένος κι αυτός
μια σκέψη κάνω,μπορεί να λέω και @@ριές

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ίσως γιατί τελικά σκότωσε κι αυτός,έστω και χωρίς να το θέλει,άρα τελικά διεφθαρμένος κι αυτός
μια σκέψη κάνω,μπορεί να λέω και @@ριές

Όντως...χτυπούσε μύγες τόσον καιρό για γενοκτονία τον έχει στην μπούκα ο Γιακουμής...αν και τον παππού της Χάιντι (καλό μα τον Τουτατή) δεν τον σκότωσε, γλίστρυσε στα βράχια ενώ προσπαθούσε να κάνει μπιντέ !

Επισκέπτης
εχω μια απορια...Ο ντε δεν ηταν στο νησι πολυ πιο παλια απο ολους τους αλλους? και αντικατεστησε εκεινον το ασπρομουσια Kelvin Inman (σαν τον Παππου της Χαιντης) και μετα πατουσε το κουμπι μονος????
Αρα, εφοσον ηταν εκει, κι εφοσον ηταν προεπιλoγη, γιατι μετα επρεπε να ερθουν και ολοι οι αλλοι? γιατι δεν τον εκανε Αρχηγο o Γιακουμης, και γεια σας?
εφοσον ειπε ο τζεικομπ στην ιλανα να προστατεψει τους losties γιατι ειναι οι τελευταιοι υποψηφιοι,ο ντεσμοντ μαλλον δεν ειναι υποψηφιος...απ'την αλλη ο flocke δεν μπορει να τον σκοτωσει και βαζει τον σαγιντ,εδω ειναι το περιεργο

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

αντικαταστασης φανταζομαι για οταν θα πεθανει ο Τζεικομπ αρα μεχρι να πεθανει ολοι παιζουν

mclovingr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Το νησί για μένα είναι η τελική δοκιμασία για αυτό έπρεπε να έρθουν και όλοι οι άλλοι...Μέσω των πράξεων τους στο νησί η ζυγαριά γέρνει...Κανείς δεν είναι αμιγώς ''καλός'' ή ''κακός''...Για αυτό και εφόσον είχαν προεπιλεχθεί και παρακολοθούνταν απο Jacob πρέπει να γίνουν όλα αυτά για να βρεθεί ο κατάλληλος.Το θέμα είναι ότι ο ΜΙΒ βρήκε το loophole για να την κάνει... :think:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
δλδ το μεγα θεμα ειναι τι σκ..τα ειχαν αυτοι οι 5-10, απο τα 6δις ανθρωπων για κατι τοσο σημαντικο!!!!
Γιατι αυτοι και οχι καποιοι αλλοι?
ειμαι σιγουρος οτι κατι κρυβεται πολυ πιο βαθια απο οσο παει ο νους μας!!!

OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
δλδ το μεγα θεμα ειναι τι σκ..τα ειχαν αυτοι οι 5-10, απο τα 6δις ανθρωπων για κατι τοσο σημαντικο!!!!
ειμαι σιγουρος οτι κατι κρυβεται πολυ πιο βαθια απο οσο παει ο νους μας!!!

Έχεις δίκιο!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

ναι ρε ειναι αδικο! θελω κι εγω να βαλω υποψηφιοτητα!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ερωτηση
για να μπει ο καπνος στο σωμα του Κριστιαν καπως πηρε το σωμα αφου δεν βρεθηκε στον ταφο
το ιδιο και με τον Γιεμι οπου εξαφανιστηκε το σωμα του
Γιατι ομως το σωμα του Λοκ υπαρχει μεσα στο ταφο κανονικα ενω ταυτοχρονα κυκλοφορει και ενας αλλος Λοκ "κυριευμενος" απ τον καπνο?

επισης δεν θυμαμαι αν το ανεφερα πριν αλλα σε καποια φαση στη 5η σεζον την ιδια χρονικη περιοδο βλεπουμε και τον Κριστιαν και τον Λοκ! πως γινεται αυτο?  :-

Επισκέπτης
επισης δεν θυμαμαι αν το ανεφερα πριν αλλα σε καποια φαση στη 5η σεζον την ιδια χρονικη περιοδο βλεπουμε και τον Κριστιαν και τον Λοκ! πως γινεται αυτο?  :-
αναφερεσαι φανταζομαι στη σκηνη με τον τροχο...

γιατι οχι?ο κριστιαν ειναι ο καπνος(λογικα)ενω ο λοκ ειναι ο πραγματικος λοκ(δεν ειχε πεθανει ακομα)

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αναφερεσαι φανταζομαι στη σκηνη με τον τροχο...

γιατι οχι?ο κριστιαν ειναι ο καπνος(λογικα)ενω ο λοκ ειναι ο πραγματικος λοκ(δεν ειχε πεθανει ακομα)

οχι δεν ειναι ο πραγματικος λοκ
και τους 2 τους βλεπουμε , σε διαφορετικες σκηνες αλλα ιδια χρονικη περιοδο, αφοτου η πτηση της Ajira πεφτει στο νησι

Επισκέπτης
οχι δεν ειναι ο πραγματικος λοκ
και τους 2 τους βλεπουμε , σε διαφορετικες σκηνες αλλα ιδια χρονικη περιοδο, αφοτου η πτηση της Ajira πεφτει στο νησι
νομιζω εχεις δικιο...το θυμηθηκα

ο κριστιαν μιλαει με τον λεπιντους και τη σαν ενω στην παραλια ειναι ο ψευτικος λοκ...ολα αυτα αφου επεστρεψαν στο νησι

ισως ο καπνος μπορει και παιρνει παραπανω απο μια μορφες

τελικα ειναι πολλα τα αναπαντητα ερωτηματα  >:(

NikosATH

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
οπως σωστα γραψατε τον mib εννοουσα με το μουσιας.εχω μια απορια,λιγο περιεργη,αλλα ακουω ιδεες:Τι σκατα εχει στο τσαντακι του ο μπεν?μετα απο την αιχμαλοσια του στην καταπακτη  το κουβαλαει συνεχεια  :think: :think: :think:

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ο Locke δεν έχει πεθάνει λέμε...θα έχει κάνει τρελή μαγκιά να το δείτε ! Αυτός που κείτεται στη σκια θα μας σώσει !!! Κόλλημα που έχω κι εγώ !

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οπως σωστα γραψατε τον mib εννοουσα με το μουσιας.εχω μια απορια,λιγο περιεργη,αλλα ακουω ιδεες:Τι σκατα εχει στο τσαντακι του ο μπεν?μετα απο την αιχμαλοσια του στην καταπακτη  το κουβαλαει συνεχεια  :think: :think: :think:

Πρέπει να δούμε από πότε ξεκίνησε να το κουβαλάει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom