Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν μπορω να διαλεξω μονο εναν
Σωγιερ, Χαρλει, Μπεν, Φαραντει, Ντεσμοντ, Λοκ , Σαιντ...

Επισκέπτης
προτιμουσα ψηφοφορια για τον αντικαταστατη για να δουμε αν θα πεσουμε μεσα

NikosATH

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
αγαπημενος χαρακτηρας ο ντεσμοντ(ολα τα επεισοδια του κανουν παταγο)και απο τους βασικους ο χοντρος. ο ντες θα ειναι πιστευω και ο αντικαταστατης του γιακουμη.πιο ωραια γκομενα ψηφιζω αννα λουσια.το νησι σιγουρα θα καταστραφει/ισος να βυθυστει(6.01).οσο για τον μουσια ευχομαι να νικησει τον γιακουμη...

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αγαπημενος χαρακτηρας ο ντεσμοντ(ολα τα επεισοδια του κανουν παταγο)και απο τους βασικους ο χοντρος. ο ντες θα ειναι πιστευω και ο αντικαταστατης του γιακουμη.πιο ωραια γκομενα ψηφιζω αννα λουσια.το νησι σιγουρα θα καταστραφει/ισος να βυθυστει(6.01).οσο για τον μουσια ευχομαι να νικησει τον γιακουμη...

ποιος ειναι ο μουσιας? πολλοι εχουν μουσια  :think:

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ο τύπος εννοέι την μουσάτη, μαυρισμένη, φρεσκοκουρεμένη έκδοση του MiB...σίγουρα ο μπαρμπέρης του νησιού είναι χρυσό ψαλίδι !

Επισκέπτης
απο lostpedia

Rose Is Still a Candidate

- Her statements to the survivors after Rose and Bernard are discovered in the Season 5 finale, suggest that she has the proper temperament to replace Jacob as the Island's caretaker.
          - She may have already been offered the position, but taking it would mean leaving Bernard.
                - Her maiden name, Henderson, was shown on the wall of the cave but it was crossed out

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
απο lostpedia

Rose Is Still a Candidate

- Her statements to the survivors after Rose and Bernard are discovered in the Season 5 finale, suggest that she has the proper temperament to replace Jacob as the Island's caretaker.
          - She may have already been offered the position, but taking it would mean leaving Bernard.
                - Her maiden name, Henderson, was shown on the wall of the cave but it was crossed out

ναι το πρωτο το ειπα κι εγω μερικες σελιδες πριν! χειροκροτημα παρακαλω! :rockon:
αλλα μετα τι μας λεει μωρε? αφου ηταν σβησμενο το ονομα τοτε πως ειναι still a candidate?  :idiot:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο τύπος εννοέι την μουσάτη, μαυρισμένη, φρεσκοκουρεμένη έκδοση του MiB...σίγουρα ο μπαρμπέρης του νησιού είναι χρυσό ψαλίδι !

την original δλδ, η αν δεν ειναι original ειναι αυτη που συνανταται σε παλαιοτερα χρονια...

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.fancast.com/blogs/files/2010/03/MIB-the-Key-to-Lost-300.jpg[/img[/URL]]

Αυτόν εδώ λέμε τον τζαναμπέτη !

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ναι το πρωτο το ειπα κι εγω μερικες σελιδες πριν! χειροκροτημα παρακαλω! :rockon:
αλλα μετα τι μας λεει μωρε? αφου ηταν σβησμενο το ονομα τοτε πως ειναι still a candidate?  :idiot:

Χειροκροτώντας τη Μαριάννα ζητώ κι εγώ τα εύσημα για τα απόλυτα βαφτίσια που έκανα στον Jacob !

Επισκέπτης
ειναι αντεπιχειρημα στο περι candidate  ;)

επισης,ηταν ακυρο το post που εκανα για το ασπρομαυρο ζευγαρι χτες βραδυ...τελευταια φορα τους ειδαμε το 77 γιατι ηταν κι αυτοι θυματα του timetravel...απλα δεν μαθαμε τι απεγιναν μετα το incident(πεθαναν?μεταφερθηκαν κι αυτοι στο 2007?)

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

επισης,ηταν ακυρο το post που εκανα για το ασπρομαυρο ζευγαρι χτες βραδυ...τελευταια φορα τους ειδαμε το 77 γιατι ηταν κι αυτοι θυματα του timetravel...απλα δεν μαθαμε τι απεγιναν μετα το incident(πεθαναν?μεταφερθηκαν κι αυτοι στο 2007?)

Νομίζω μεταφέρθηκαν...κάπου τους πήρε το μάτι μου στην έκτη σεζλόνγκ...ή μήπως απατόμαι ;;

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω μεταφέρθηκαν...κάπου τους πήρε το μάτι μου στην έκτη σεζλόνγκ...ή μήπως απατόμαι ;;

Ok...απατόμαι

Rose and Bernard later reappeared when Sawyer, Kate, and Juliet escaped from the submarine. Rose, initially, appeared unhappy that they had been discovered. The couple revealed the small cabin in which they had been living with Vincent for the past three years. They expressed that they were happy living peacefully on their own, away from the violence and drama that the other survivors had always been involved with. Rose, whose cancer clearly was no longer affecting her, showed no signs of concern about a nuclear weapon on the island, and promptly directed the group towards the Barracks, saying farewell. ("The Incident, Part 1")

After the incident, Jack's group time-traveled back to the present. Rose, Bernard, and Vincent have not yet been seen on the Island in 2007. It is unknown whether they time traveled to the present and are elsewhere on the Island, or whether they stayed in 1977.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

ναι εγω ειπα οτι ισως κανουν για αντικαταστατες χωρις να χω προσεξει η χαζη το ονομα που ταν σβησμενο (δεν ηξερα καν βασικα πως τη λενε  :P)

οντως δεν ξερουμε αλλα φανταζομαι επανηλθαν αφου ταξιδευαν κι αυτοι στο χρονο μαζι με τους αλλους

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ok...απατόμαι

Rose and Bernard later reappeared when Sawyer, Kate, and Juliet escaped from the submarine. Rose, initially, appeared unhappy that they had been discovered. The couple revealed the small cabin in which they had been living with Vincent for the past three years. They expressed that they were happy living peacefully on their own, away from the violence and drama that the other survivors had always been involved with. Rose, whose cancer clearly was no longer affecting her, showed no signs of concern about a nuclear weapon on the island, and promptly directed the group towards the Barracks, saying farewell. ("The Incident, Part 1")

After the incident, Jack's group time-traveled back to the present. Rose, Bernard, and Vincent have not yet been seen on the Island in 2007. It is unknown whether they time traveled to the present and are elsewhere on the Island, or whether they stayed in 1977.

ακριβως! το ειδα προσφατα το επεισοδιο αφου ξαναδα τη 5η σεζον και ακριβως σ'αυτη τη σκηνη σκεφτηκα "ωχ, αυτοι εχουν αυτο ου ζηταει ο Ιακοβος "(Nyar δεν θα σαι μονο εσυ νονος του :P)
αλλα δεν ηξερα οτι εχει σβηστει το ονομα  :-

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ακριβως! το ειδα προσφατα το επεισοδιο αφου ξαναδα τη 5η σεζον και ακριβως σ'αυτη τη σκηνη σκεφτηκα "ωχ, αυτοι εχουν αυτο ου ζηταει ο Ιακοβος "(Nyar δεν θα σαι μονο εσυ νονος του :P)
αλλα δεν ηξερα οτι εχει σβηστει το ονομα  :-

Έχω την αίσθηση ότι εγώ τον βαφτισα Γιακουμή πρώτος ! Να μου ευχηθείτε πάντα άξιος παρακαλώ...αλλιώς θα στείλω τον μαύρο καπνό να σας κάνει τη ζωή δύσκολη...παλιογιακουμιστές !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom