Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
τα μπλεξανε που τα μπλεξανε με τα ταξιδια στον χρονο...δεν φανταζομαι καποιοι να ταξιδεψαν καποιοι αλλοι οχι...θα γινει μπαχαλο...

παντως αν απο την πρωτη σκηνη, του πρωτου επεισοδιου, της πρωτης σαιζον, "παιζει" σεναριακα το ΤΕΛΟΣ, θα εκπλαγω...θα πω ΜΠΡΑΒΟ....
εγω εχω την αισθηση οτι η σειρα για κατι αλλο ξεκινησε και ισως καπου αλλου τους βγηκε...εξαλλου λενε οτι το σεναριο κλειδωσε οριστικα σε υστερο χρονο

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
αυτην την αισθηση για τον Σαιντ παντως δεν την εχω...θεωρω νορμαλ την συμπεριφορα του...παντα μιλαμε για ΑΛΛΟΝ ανθρωπο βεβαια, αλλες καταστασεις, αλλα πραματα...και ο Τσαρλυ φαινεται εντελως αυτοκαταστροφικος...περασε τον δρομο με αυτοκτονικες τασεις....νομιζω οτι μιλαμε για αλλες ζωες, επομενως οι συγκρισεις ειναι ρισκυ!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μόλις κυκλοφορήσει rs το 12 ρίχτε κανά σύρμα παίχτες

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
να τον λυσει! ειχε πολυ υφακι και με τσαντισε!
αλλα ναι οντως ξεχασα οτι ο bro του ηταν στο νοσοκομειο  :think:

μην ξεχνάς ότι σε αυτή την διάσταση (ή πραγματικότητα ή timeline πες το όπως θες) ο Ιρακινος δεν έπεσε ποτέ στο νησί άρα δεν ερωτεύτηκε ποτέ την κακομαθημένη χαρχάλω τη Σανον και γενικά δεν έζησε όλες εκείνες τις στιγμες που τον έκαναν δυο κλικ πιο ευαίσθητο.
Και το κοπίδι που του έδωσε πολύ ήταν

παντως αν απο την πρωτη σκηνη, του πρωτου επεισοδιου, της πρωτης σαιζον, "παιζει" σεναριακα το ΤΕΛΟΣ, θα εκπλαγω...θα πω ΜΠΡΑΒΟ....
Είχα διαβάσει κάπου ότι ο JJ (creator) είχε πει σε συνέντευξη ότι στο πρώτο επεισόδιο κρύβονται πολλές από τις εξηγήσεις που θα έρθουν. Είδομεν.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μην ξεχνάς ότι σε αυτή την διάσταση (ή πραγματικότητα ή timeline πες το όπως θες) ο Ιρακινος δεν έπεσε ποτέ στο νησί άρα δεν ερωτεύτηκε ποτέ την κακομαθημένη χαρχάλω τη Σανον και γενικά δεν έζησε όλες εκείνες τις στιγμες που τον έκαναν δυο κλικ πιο ευαίσθητο.

ε ενταξει δεν νομιζω να τον εκανε η μαλακω η σανον πιο ευαισθητο? απ την αρχη ηταν απ τους "ηρωες" της υποθεσης που γινεται θυσια για το "κοινο καλο"
αλλα το οτι ειναι και ο Τσαρλι σε μαυρο χαλι και η Σανον πυροβοληθηκε ισως δειχνει αυτο που ειπα και πριν, οτι στην αλλη διασταση το κακο κυκλοφορει ελευθερο, αφου δεν υπαρχει νησι

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Είχα διαβάσει κάπου ότι ο JJ (creator) είχε πει σε συνέντευξη ότι στο πρώτο επεισόδιο κρύβονται πολλές από τις εξηγήσεις που θα έρθουν. Είδομεν.

εχεις προχειρο το link?

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
εχεις προχειρο το link?
δυστυχώς όχι φίλε μου, πάει πολύς καιρός ήταν κάπου στην 3η περίοδο αν θυμάμαι καλά.

Αγαπητοι συνάδελφοι - πρεζάκια με το Lost λόγω υποχρεώσεων θα πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι το σάββατο για να δω το νέο επεισόδιο πράγμα που σημαίνει ότι την πουλεύω από το φόρουμ μέχρι τότε για να μη τρακάρω με κανένα σπόιλερ
καλό κάψιμο

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μα πως τα θυμασαι ολα αυτα?????!!!!! :headbang:  ;)

αν με ρωτας σοβαρα και οχι ειρωνικα, θα απαντησω οτι τα ειδα ολα απ την αρχη το καλοκαιρι  :rockon:
αλλα γενικα θυμαμαι ελαχιστα γιατι με τις τοσες ωρες στον υπολογιστη καιω εγκεφαλικα κυτταρα  :P
που να δεις επεισοδιο μαζι με τη ξαδερφη μου, θα παρατηρησει και τη καθε μικρη λεπτομερεια που μπορει και να χει να κανει με επεισοδια αρκετων σεζον πριν  :S

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Είδα λίγο κλεφτά την αρχή, Hugo for President :rockon:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εγω ειμαι πεμπτο-νοβας....την τυφλα μου..
αλλα γουσταρω να διαβαζω πρωτα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κρατιέσαι ως Πέμπτη?Χαρά στο κουράγιο σου

Επισκέπτης
μαθαμε και τι ειναι οι ψιθυροι...το θλιμμενο βλεμμα του μαικλ οταν εξηγουσε ηταν ολα τα λεφτα

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλοι ρωσσομαθείς...το κόκκινο βιβλίο τι έγραφε στο εξώφυλλο ; Οδηγίες (Σημειώσεις) ενώ είσαι κάτω από κίνδυνο ;;; δεν έβγαιναν καλά τα τελευταία γράμματα.
Επίσης...να δείτε που ο Γιακουμής θα είναι ο μουνής !
Άλλο επίσης...Desmond uber alles !

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το τέλος κάτι έλεγε,το υπολοιπο για τα μπάζα όπως όλη η σεζόν

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Έλα καλό ήταν...μη με βάλεις να κάνω αποκαλύψεις, θα τους το χαλάσουμε !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom